Home » , » Ο εγκληματίας ισλαμοφασίστας του Στρασβούργο θα συλληφθεί σύντομα. Οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος του, όμως;

Ο εγκληματίας ισλαμοφασίστας του Στρασβούργο θα συλληφθεί σύντομα. Οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος του, όμως;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 | 2:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Οι πολύ πλούσιοι είναι το 1% του πληθυσμού. Συνήθως συχνάζουν σε διαφορετικά μέρη από 'κει που πάμε οι υπόλοιποι. Έτσι ένα τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα δεν τους αγγίζει καθόλου, ακόμα κι αν είναι πολύνεκρο.

Τι γίνεται, αν χτυπήσει κάποιος φανατικός ηλίθιος, ή προβοκάτορας, στα τυφλά; Πανικός. Ποιος εκμεταλλεύεται αυτόν τον πανικό, αυτόν το φόβο; Οι πολιτικές μαριονέτες του Κεφαλαίου, για να περάσουν κατασταλτικά μέτρα προς όλους. Και φυσικά οι φασίστες, οι σωματοφύλακες τους, ώστε να "δικαιωθούν" για το μίσος που τρέφουν απέναντι σε μειονότητες και ξένους.

"Πολύ χρήσιμο και πάνω στην ώρα" ήταν το προβοκατόρικο -έτσι λειτουργεί αντικειμενικά-χτύπημα στο Στρασβούργο. Ο κόσμος κλείστηκε φοβισμένος στα σπίτια του,την ώρα που φουντώνει η αγανάκτηση για την οικονομική λεηλασία των εργαζομένων από ανθρωποφάγους νεοφιλελεύθερους.

Οι εγκληματίες ισλαμοφασίστες ακόμα μια φορά φαίνεται να προσφέρουν υπηρεσίες στους εργοδότες τους. Μπορεί στην Ασία να έχασαν κατά κράτος, αλλά στην Ευρώπη είναι ακόμα χρήσιμοι.
Ο φασισμός του ηλίθιου φανατικού ισλαμιστή, βοηθά το "χριστιανό" ανεγκέφαλο φασίστα να έρθει στην εξουσία, ώστε να καταδιώξει (μεταξύ άλλων) και τους μουσουλμάνους.

Ο ISIS άλλωστε είναι υπεύθυνος για το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων σε Ασία και Αφρική στην προσπάθεια του να καταλάβει χώρες και να υποδουλώσει τον πληθυσμό τους προς χάρη των ιμπεριαλιστών, που τον στρατολόγησαν, τον εξόπλισαν και τον χρηματοδότησαν. Έχει χτυπήσει το Ισλάμ σχεδόν όσο οι Σταυροφόροι. Άλλωστε κι αυτοί λεηλασίες, βασανισμούς, σφαγές και δολοφονίες έκαναν στο όνομα του Θεού.

Δεν ξέρω πώς θα βαφτίσουν τον τρομοκράτη που επιτέθηκε στο Στρασβούργο, που είναι υπεύθυνος για το θάνατο και τον τραυματισμό ανθρώπων, όπως και για το φόβο και τον αποπροσανατολισμό, ξέρω όμως ότι αυτό που έγινε, ωφελεί το μεγάλο κεφάλαιο. Ωφελεί όσους θέλουν περισσότερη καταστολή, λιγότερα ανθρώπινα δικαιώματα.

Είχαμε προβλέψει, πως μετά την στρατιωτική πανωλεθρία του ISIS στη Συρία, οι εναπομείναντες μισθοφόροι του παραστήματος της CIA και άλλων ευρωπαϊκών μυστικών υπηρεσιών, θα κάνουν κατά καιρούς τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες, ιδιαίτερα όταν ο κόσμος ετοιμάζεται να βγει στο δρόμο, να διεκδικήσει καλύτερη ζωή.

Ο βλάκας εγκληματίας θα πιαστεί σύντομα. Οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί, όσοι δημιούργησαν πολέμους, φτώχεια και καταστροφές, όσοι καλλιεργούν συστηματικά το διχασμό για να κερδίσουν, θα εξακολουθούν να κυβερνάνε.

Αλήθεια, πως και τη γλύτωσαν τόσοι ευρωβουλευτές "που έπεσαν μπροστά τους οι πυροβολισμοί"; Ήταν τυχεροί, δεν ήταν τόσο κοντά, ή μήπως το χτύπημα δεν ήταν τυφλό, αλλά οι σφαίρες προορίζονταν για τον απλό κόσμο; 

Υ.Γ: Εχει στην σημασία του. Στις κινητοποιήσεις του Γαλλικού λαού. τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν, ορισμένοι πάρα πολύ σοβαρά -με κύρια ευθύνη των κατασταλτικών μηχανισμών- αλλά γ' αυτούς δεν μιλάει κανένας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger