Home » , , » Γελοίες αλλά και επικίνδυνες οι μεθοδεύσεις της "Αντιτρομοκρατικής" σε βάρος του "Ρουβίκωνα"

Γελοίες αλλά και επικίνδυνες οι μεθοδεύσεις της "Αντιτρομοκρατικής" σε βάρος του "Ρουβίκωνα"

Από giorgis , Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 | 3:35 μ.μ.

Αυτή η φάμπρικα της αντιτρομοκρατικής να στήνει δικογραφίες και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα, στηριζόμενη σε "ανώνυμα τηλεφωνήματα", έχει παρελθόν. Αρκεί να θυμηθούμε ότι ένα τέτοιο τηλεφώνημα αποτέλεσε την αφετηρία για να στηθεί η αστυνομικοδικαστική σκευωρία σε βάρος της Ηριάνας.

Μπορεί να φαίνεται και να είναι εντελώς γελοία αυτή η μεθόδευση, δεν παύει όμως να είναι άκρως επικίνδυνη.

Γράφουμε τα παραπάνω γιατί σήμερα με ανάρτησή του στο f/b το μέλος του "Ρουβίκωνα" Γιώργος Καλαϊτζίδης μας γνωστοποιεί, ότι όπως τον ενημέρωσε η δικηγόρος του, το όνομα του καθώς και ονόματα μελών της συλλογικότητας που ανήκει, περιλαμβάνονται σε δικογραφία που έχει συντάξει η λεγόμενη "Αντιτρομοκρατική" και η οποία τους εμπλέκει με την ένοπλη οργάνωση Ο.Λ.Α.

Κι' όλα αυτά γιατί βάσει κατάθεσης μπάτσου της αντιτρομοκρατικής υποτίθεται ότι  "Αγνωστος άντρας πραγματοποίησε κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας μας και συγκεκριμένα στη τηλεφωνική γραμμή πληροφοριών με αριθμό κλήσης 1014 και ανέφερε τα ακόλουθα: "Σε διαμέρισμα στον 6ο όροφο στην οδό ... στον Αγιο Παντελεήμονα πηγαίνουν οι αναρχικού ..... ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ και άλλα άτομα. Κρύβουν εκρηκτικά και τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση στην Πρεσβεία του Ισραήλ. Τα άτομα αυτά πηγαίνουν προσεκτικά ένα ένα και μπαίνουν στο σπίτι με δικά τους κλειδιά".

Προφανώς όλο αυτό το σκηνικό είναι αστείο, αφού αν είχε μια τέτοια πληροφορία η "αντιτρομοκρατική" και την θεωρούσε αξιόπιστη, το πρώτο πράγμα που θα έκανε είναι το αυτονόητο. Θα έστηνε μια επιχείρηση -αφού γνώριζε τόπο και χρόνο- και θα συνελάμβανε τους "τρομοκράτες"  επ' αυτοφόρω.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger