Home » , » Πουλάνε τρέλα ναζί και Γεωργιάδης (Βίντεο)

Πουλάνε τρέλα ναζί και Γεωργιάδης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 | 10:16 μ.μ.

Ε, αυτό είναι απίστευτο. Σε απόλυτο συγχρονισμό οι χρυσαυγίτες με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. πάνε να μας βγάλουν όλους τρελούς ισχυριζόμενοι ότι τα επεισόδια που υπήρξαν στο σημερινό εθνικιστικό συλλαλητήριο τα δημιούργησαν ... αντιεξουσιαστές!!!

Και αυτό την στιγμή που στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δεκάδες βίντεο -ένα απ' αυτά παραθέτουμε- που μας δείχνουν ότι ήταν ακροδεξιοί, που έφεραν ελληνικές σημαίες, αυτοί που προκάλεσαν τις δυνάμεις καταστολής για να ακολουθήσουν τα επεισόδια στο συλλαλητήριο!

Και καλά η ιστοσελίδα του ναζιστικού μορφώματος να μιλάει ότι το έναυσμα για να προκληθούν επεισόδια το έδωσε  "το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ με οργανωμένο σχέδιο και με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους του, που δεν συλλαμβάνονται ποτέ". Σ' αυτούς το ψέμα και η προβοκάτσια είναι δεύτερη φύση.

Το να βγαίνει όμως στην τηλεόραση ο Αδωνης Γεωργιάδης και να συνιστά σε όλους μας να πάμε .. οφθαλμίατρο αφού όσα είδαμε με τα μάτια μας δεν ισχύουν και μόνο αυτός σαν αυτόπτης των γεγονότων μας λέει την αλήθεια, είναι κάτι που δημιουργεί κατάγματα στην νοημοσύνη μας. Είπαμε .. έχει "ταλέντο" σαν τηλέμπορας να διαλαλεί την σαβουροπραμάτεια του, αλλά δεν τα καταφέρνει τόσο καλά όταν πουλάει τρέλα.

Διαβάστε τι απίστευτα μας είπε από την τηλεόραση του Αντένα:

 "Σήμερα έγινε η εξής προβοκάτσια. Αφήσανε -σ.σ οι αστυνομικοί- 20-30 αντιεξουσιαστές που περάσανε μπροστά απ τα μάτια μου. Και πώς καταλάβαινες ότι ήταν απ' αυτός τον χώρο; 
Φορούσαν μαύρα ρούχα και ούτε ένας δεν κρατούσε ελληνική σημαία, γιατί ως γνωστόν οι αντιεξουσιαστες με την ελληνική σημαία είναι όπως ο βρυκόλακας με τον σταυρό και τον αγιασμό. Ξαφνικά σε μια διαδήλωση που είχαν όλοι από μια ελληνική σημαία 30 στα μαύρα με μάσκα στο στόμα περάσαν την Πανεπιστημίου έφτασαν μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη και πέταξαν πέτρες στις δυνάμεις των ΜΑΤ 

Είναι προφανές ότι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια ήταν αντιεξουσιαστές. Πετάξανε κόκκινες μπογιές. Ξέρετε κανέναν χρυσαυγίτη να πετάει κόκκινες μπογιές; Είναι το σήμα κατατεθέν των Εξαρχείων   Οι άνθρωποι ήταν από τα Εξάρχεια αντιεξουσιαστές. Τους άφησε η αστυνομία να περάσουν με σκοπό να διαλύσουν την διαδήλωση".

Αριστεροί θα είναι κι αυτοί οι δυο, αφού ο ένας φοράει κόκκινα παπούτσια, κι ο άλλος κόκκινο κασκόλ

Εδώ τώρα τι να σχολιάσεις; Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ δεν τους τραυμάτισαν αναρχικοί.
Είναι τόσο ολοφάνερα τα ψέματα που λέει ο Γεωργιάδης που θα υποτιμούσαμε την αντίληψη των αναγνωστών μας αν μπαίναμε στην διαδικασία να τα σχολιάσουμε. Πιστεύουμε ότι αρκεί το παρακάτω βιντεάκι -ένα από τα δεκάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, για να δώσει απάντηση στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ.


Υ.Γ. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, ένας απ' τους "πρωταγωνιστές" των επεισοδίων ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία, είναι ο γνωστός «πατριώτη;» ναζιστή;, Αλέξανδρος Τζούλιος,ο οποίος υπήρξε πρώην υποψήφιος Χ.Α, με πολλές συμμετοχές σε επιθέσεις, μελών του ναζιστικού μορφώματος μεταξύ αυτών και ο εμπρησμός του στεκιού "Φαβέλα" τον Αύγουστο του 2017 στον Πειραιά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger