Home » , » Απίθανες σουρεαλιστικές καταστάσεις ....

Απίθανες σουρεαλιστικές καταστάσεις ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 | 5:55 μ.μ.

Εχουμε παρακολουθήσει πολλές ανεκδιήγητες καταστάσεις να προκύπτουν εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών. Και δεν ευνοούμε απλώς τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν θέμα ημερών την ανακοίνωση της υποψηφιότητας δημάρχου του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιώργου Βουλγαράκη για τον Δήμο Αθηναίων, ο οποίος κατέρχεται στον εκλογικό στίβο με την ταμπέλα του "ανεξάρτητου υποψηφίου".
(Ξέρετε, αυτός ο πολιτικός που ενώ ήταν υπουργός είχε συστήσει εταιρεία διαχείρισης ακινήτων μαζί με τη συμβολαιογράφο σύζυγό του, το γραφείο της οποίας χειρίστηκε συμβολαιογραφικές πράξεις για τη Μονή Βατοπεδίου. Είχε κάποια ψιλοπροβλήματα όταν κατηγορήθηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και όταν στο πόθεν έσχες του δεν μπορούσε να δικαιολογήσει το γιγάντωμα της περιουσίας του με ΕΠΕ και offshore, αλλά αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα).

Και άντε να αποδεχθούμε ότι για το πολιτικό πτώμα Γ. Βουλγαράκη ισχύει η ρήση του ηθοποιού Τζ. Καρούσου "στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι". Να του χαλάσουμε εμείς χατίρι αφού θέλει να γίνει "ανεξάρτητος";

Στην περίπτωση όμως του γνωστού δικηγόρου Βασίλη Καρπερνάρου μιλάμε για απίθανες σουρεαλιστικές καταστάσεις! Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι συνιδρυτής -μαζί με τον Μπαλτάκο που στην πορεία αποχώρησε για να βρει αλλού πολιτική στέγη- στο κόμμα Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός (ΡΙΖ.Ε.Σ) και σήμερα σαν πρόεδρος αυτού του πολιτικού μορφώματος παρουσιάζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Εστειλε, λοιπόν σε όλα τα ΜΜΕ, δελτίο τύπου ο Β. Καρπερνάρος για να μας ενημερώσει ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα τον συναντήσουμε "Υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων" επικεφαλής "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ από κόμματα κίνησης", η οποία είναι  "μακριά από κόμματα-εντολείς" μπλα μπλα...

Ε.αυτό δεν νομίζουμε ότι έχει ξαναγίνει. Να παρουσιάζεται δηλαδή πρόεδρος πολιτικού κόμματος και να μας λέει ότι ηγείται δημοτικής παράταξης ... μακριά από κόμματα!!!

 Δεν περιγράφω άλλο, που θα έλεγε και ο Γ. Χελάκης ...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger