Home » , , » Σκάι: Ανακάλυψε τον παιδεραστή στην Αυστραλία και "έχασε" τον ντόπιο

Σκάι: Ανακάλυψε τον παιδεραστή στην Αυστραλία και "έχασε" τον ντόπιο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 | 12:02 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

SKAI "Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων Αυστραλός καρδινάλιος"! Δεν ξέρω, αν το μάθατε, αλλά κι ένας Έλληνας νεοδημοκράτης πολιτικός καταδικάστηκε για το ίδιο ακριβώς έγκλημα. 

Aφού εμείς αναφερθήκαμε στα κατορθώματα του Γεωργιάδη, θα μιλήσουμε σήμερα για τον παπά και τον πάπα. Πρώτα όμως μια απάντηση σε γαλάζια τρολλ που μέσα στον πανικό τους μας είπαν πως κακώς τολμήσαμε να ασχοληθούμε με τη σεξουαλική ζωή του μεγάλου όπλου του Μητσοτάκη!

Ένας παιδεραστής είναι ένα κάθαρμα, που εκμεταλλεύεται σεξουαλικά μικρά παιδιά. Δεν είναι ούτε ομοφυλόφιλος, όταν τα παιδιά αυτά είναι αγοράκια, ούτε ετερόφυλος, αν είναι ανήλικα κορίτσια. Είναι ένας διεστραμμένος εγκληματίας. Κι όσοι τον καλύπτουν είναι συνεργοί και συνένοχοι. Όπως ακριβώς οποιοδήποτε κακούργος, δεν μπορεί να επικαλείται το ιδιωτικό απόρρητο, όταν τον πιάνουμε αυτοφώρω, έτσι κι ένα τέρας, όπως είναι ο παιδεραστής, προκαλεί περισσότερο όταν λέει τέτοιες κουταμάρες.

Στον καρδινάλιο τώρα. Ο 3ος στην ιεραρχία άνθρωπος του Βατικανού είναι μέσα για παιδεραστία. Το μεγάλο όπλο του πάπα. Θύματα του τουλάχιστον δυο ανήλικα αγόρια, τα οποία βίαζε μέσα στο σκευοφυλάκιο του καθεδρικού ναού του Αγίου Πατρικίου της Μελβούρνης τη δεκαετία του 1990.

Παιδεραστής μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από τάξη, φυλή, θρησκεία, φύλο, πολιτικό κόμμα κοκ. Όταν όμως είναι πλούσιος, διάσημος, ή έχει καίρια θέση, τότε υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τη δικαιοσύνη.
 Ένας στρατός παρατρεχάμενων θα κοιτάξει να τον αθωώσει συκοφαντώντας αυτούς που καταγγέλλουν την παρανομία. Οι συνεργάτες του θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους. Μόνο όταν η κοινή γνώμη αντιδράσει από τις συντριπτικές αποδείξεις, θα πάρουν αποστάσεις. Ακόμα και τότε οι "εντιμότατοι" δικαστές συνήθως θα τον ρίξουν στα μαλακά.
Η αυστηρότητα της δικαιοσύνης εξαντλείται στους φτωχούς. 

Φυσικά υπάρχει και η απίστευτη υποκρισία κλήρου - δεξιών πολιτικών. Οι τύποι αυτοί καταδικάζουν επίσημα την ομοφυλοφιλία, η οποία όμως αφορά ενήλικες, επομένως εκεί δεν τους πέφτει λόγος. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του με τη συναίνεση ενός ή περισσοτέρων ενηλίκων συντρόφων.
Με συγκεκριμένο όμως σκεπτικό (σωστά κατά τη γνώμη μας) η σεξουαλική πράξη με ανήλικους είναι παράνομη και καταδικαστέα. Όποιοι κι αν είναι οι δράστες. Όμως τόσο στην περίπτωση του πρώην βουλευτή της ΝΔ, όσο και του ανώτερου κληρικού, υπάρχει συγκάλυψη.
Τα ήξεραν όλα.

Εκείνο που απαιτούμε είναι ισονομία. Αν η δικαιοσύνη θέλει να είναι επιεικής, να είναι προς όλους. Να μην κοιτά θέση και χρήματα, αλλά τις πράξεις αυτές καθ' αυτές και βέβαια τα στοιχεία, τις αποδείξεις.
Γιατί το μεγαλύτερο έγκλημα, ακόμα χειρότερο από φόνο - βιασμό - παιδεραστία κλπ είναι τα δυο μέτρα και δυο σταθμά. Για να μην υπάρχει αυτή η αδικία, το Κράτος πρέπει να διοικείται άμεσα από το λαό κι όχι από δήθεν εκπροσώπους του, οι οποίοι τον κοροϊδεύουν. 

Ο έκφυλος "εκπρόσωπος του Θεού" δεν θα σαπίσει στην κόλαση, όπως του ευχήθηκαν τα θύματα του. Γνωρίζει καλά πως εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση, ενώ είναι στο χέρι μας τι ακριβώς θα φτιάξουμε.
Μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης και σεβασμού ή μια κοινωνία καταπίεσης κι εκμετάλλευσης; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger