Home » , » Ονόματα μεταγραφών μαθαίνουμε. Αν έχουν "τιμή" και ποια είναι αυτή θα μάθουμε ποτέ;

Ονόματα μεταγραφών μαθαίνουμε. Αν έχουν "τιμή" και ποια είναι αυτή θα μάθουμε ποτέ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 | 10:52 μ.μ.

Η καινούργια μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο μακροβιότερος γενικός γραμματέας των ΑΝΕΛ, Γιάννης Μοίρας, στον οποίον αποδίδονται και οι δυο τελευταίες πετυχημένες εκλογικές αναμετρήσεις για τους ΑΝΕΛ, αφού είχε το πόστο του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού για το κόμμα του Π. Καμμένου.

Αυτό που μέχρι τώρα κυκλοφορούσε σαν φήμη φαίνεται να επιβεβαιώνεται με την συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο Γ. Μοίρας στην ιστοσελίδα altsantiri, καθώς και με τις αναρτήσεις που κάνει στην προσωπική του παρουσία στο facebook (Από εκεί είναι η η φώτο που παραθέτουμε.

Ηταν μια αναμενόμενη εξέλιξη για την οποία μας είχε προδιαθέσει όταν έγραφε στο f/b:  «Μετά την επιστολή των 6 που κλείνει το θέμα των 151, μία είναι η κουρελού και αυθεντική: η παρέα των Μητσοτάκη-Σαμαρά-Βορίδη-Αδωνη».

Σήμερα με την δήλωση του στην οποία μας λέει ότι: «Με τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και με το ίδιο το κόμμα κεντρικά, μας ενώνουν πολλές κοινές ιδέες, κυρίως σε ό,τι αφορά σε θέματα Δημοκρατίας, κοινωνικών δικαιωμάτων και κοινωνικών ελευθεριών», αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε υποψήφιο βουλευτή, με το κυβερνητικό κόμμα στις επόμενες εκλογές.

Στην συνέντευξη του ο Μοίρας θεωρεί ότι ο Ο. Καμμένος "παρασύρθηκε από το γεγονός ότι καριερίστες «Μακεδονομάχοι» και όψιμοι «πατριώτες» δημιούργησαν κλίμα έντασης, φανατισμού και ψηφοθηρίας ξεσηκώνοντας τον κόσμο". 
Ο ίδιος διατηρούσε "κάποιες ισχνές ελπίδες οι ΑΝΕΛ να πάνε αληθινά προς το Κέντρο". Διαψεύστηκε όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενα του όταν "ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε ως δημόσιος συνομιλητής και ως εν δυνάμει πολιτικός συνέταιρος με τον Μπαλτάκο, τον κολλητό του Κασιδιάρη και εκείνον που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ περιέγραφε στις 10/7/2018 με tweet του ως τον «υποτακτικό conciliore (sic)» που σε συνεργασία με τον Δημήτρη Καμμένο πήγαιναν να του κάνουν ζημιά στο κόμμα".  

Επί της ουσίας ο Γ. Μοίρας στην συνέντευξη του κάνει την αγιογραφία του Τσίπρα ο οποίος ηγείται σε "μία κυβέρνηση που βγάζει την Ελλάδα στις ξένες αγορές, χτίζει για τη χώρα προφίλ αξιοπιστίας που προσελκύει επενδυτές" και αρκετά ετεροχρονισμένα ανακάλυψε την "επιρροή ακροδεξιών μητροπολιτών και ακραίων εσωκομματικών στοιχείων στους ΑΝ.ΕΛΛ".


Η μεταγραφική περίοδος για τα πολιτικά κόμματα βρίσκεται στο φόρτε της και περιμένουμε σύντομα θα μάθουμε ποιο θα είναι το ep;omeno ΠΑΣΟΚικό στέλεχος που θα ενταχθεί στην ΣΥΡΙζαίικη ομάδα, όπως γράφει το καλά πληροφορημένο σ' αυτές τις περιπτώσεις "Documento".

Ονόματα μεταγραφών μαθαίνουμε. Αν έχουν "τιμή" (λέτε να μην έχουν;) και ποια είναι αυτή θα μάθουμε ποτέ; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:23 μ.μ.

Για όσους δεν θυμούνται όχι μόνο δεν πέσαμε από τα σύννεφα αλλά το περιμέναμε. Είχαμε πει πως αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε. Η προσχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στους ΑΝΕΛ ήταν η επόμενη κίνηση της μακρόχρονης συνεργασίας. Οι ΑΝΕΛ πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ; Είστε σίγουροι; Ποιου η πολιτική εφαρμόζεται; mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger