Home » , » Δυστυχώς δεν έχει εφευρεθεί ακόμα εμβόλιο για τους βλάκες και τους απατεώνες - Αχαρακτήριστη δήλωση Πολάκη!

Δυστυχώς δεν έχει εφευρεθεί ακόμα εμβόλιο για τους βλάκες και τους απατεώνες - Αχαρακτήριστη δήλωση Πολάκη!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 | 9:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γρίπη: "Η γρίπη είναι μια μεταδοτική ασθένεια στα πτηνά και τα θηλαστικά και προκαλείται από ιούς RNA της οικογένειας των Ορθοβλεννοϊών. Στους ανθρώπους τα κοινά συμπτώματα της γρίπης είναι πυρετός, πόνος στον λαιμό, μυικοί πόνοι, έντονος πονοκέφαλος, βήχας, αδυναμία και γενική αδιαθεσία. Σε σοβαρές περιπτώσεις η γρίπη προκαλεί πνευμονία, που μπορεί να είναι θανατηφόρα, ειδικά σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους..."
Είναι πολύ εύκολο να μεταδοθεί "μέσω του αέρα και του φτερνίσματος, καθώς και από τις ακαθαρσίες των πτηνών", όπως επίσης με την επαφή με σωματικά υγρά (σάλιο, αίμα) περιττώματα, ως κι από μολυσμένες επιφάνειες οι οποίες έχουν τον ανθεκτικό ιό.

"Η γρίπη εξαπλώνεται στον κόσμο με εποχιακές πανδημίες, σκοτώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους σε πανδημικά χρόνια και χιλιάδες ανθρώπους σε μη πανδημικά χρόνια". "Οι θάνατοι από την εποχική γρίπη κυμαίνονται από 250.000- 500.000 παγκοσμίως"...

"Η γρίπη Α (Η1Ν1) γνωστή ως "γρίπη των χοίρων" είχε λιγότερα θύματα από την κοινή γρίπη. Από την πανδημία του 2009 πέθαναν σε όλο τον κόσμο περίπου 18.500 άνθρωποι"."Εμβόλια ενάντια στην γρίπη συνήθως χορηγούνται σε ανθρώπους υψηλού κινδύνου στις αναπτυγμένες χώρες καθώς και σε πτηνά. Το πιο κοινό εμβόλιο περιέχει ανενεργά υλικά από τρία στελέχη ιών"

Μια μόνο συμβουλή: Ακούστε τον ιατρό σας. Το ξαναλέμε: Συμβουλευτείτε τους ειδικούς. Εμείς δεν δίνουμε ιατρικές συμβουλές. Ναι, στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, αλλά το ιατρικό προσωπικό έχει σπουδάσει πολλά χρόνια, έχει πείρα, έτσι γι αυτούς τους λόγους ξέρει πολύ περισσότερα από διαφόρους άλλους, που το παίζουν παντογνώστες. Οποιοδήποτε άλλος είναι όχι απλά άσχετος, αλλά πολύ επικίνδυνος.
Ο ιατρός σας θα κρίνει τι χρειάζεστε και τι πρέπει να κάνετε. ΜΜΕ που σπέρνουν τον πανικό, έχουν σκοπό την πολιτική εκμετάλλευση, την εξαπάτηση, ή γράφονται από ηλίθιους για να σπάσουν πλάκα και να κινήσουν το ενδιαφέρον.
Οι ίδιοι που γράφουν ανοησίες και θεωρίες συνωμοσίας κατά των εμβολίων, είναι οι ίδιοι που διαμαρτύρονται έπειτα, πως δεν υπάρχουν αρκετά εμβόλια! Δυστυχώς δεν έχει εφευρεθεί ακόμα εμβόλιο για τους βλάκες και τους απατεώνες.

Δυο Παρατηρήσεις: Λέγεται πως ανάμεσα στην έλλειψη και την υπερβολή βρίσκεται η χρυσή τομή, το μέτρο, η αρετή. Οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι "ή του ύψους ή του βάθους". Έχουν χάσει κάθε μέτρο και φυσικά δεν τις λες "ενάρετες". Στην περίπτωση της γρίπης ή θα πάρουν πολλά εμβόλια, πάνω κι από τον πληθυσμό της χώρας, τα οποία στοίχισαν ένα κάρο λεφτά, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα, ή θα περικόψουν τα πάντα, ακόμα και τα πιο βασικά.
Όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια με το Μνημόνιο.

Μια και είπαμε "Μνημόνιο", οι επιπτώσεις του στην Υγεία είναι ολοφάνερες. Πολύ περισσότερο αφού οι ασθένειες σχετίζονται με την ποιότητα ζωής. Οι άστεγοι πχ, όσοι δεν έχουν θέρμανση, ασφάλεια κλπ, σίγουρα υποφέρουν περισσότερο από άλλους που έχουν εξασφαλισμένη στέγη, ζεστασιά, καλό φαγητό και φάρμακα.
Όταν λοιπόν η δεξιά προσπαθήσει ξανά να εκμεταλλευτεί πολιτικά ένα θέμα, ας προσέξει λίγο καλύτερα. Περαστικά.

Υ.Γ: Αχαρακτήριστη η δήλωση του Παύλου Πολάκη, την στιγμή που έχουμε στην χώρα μας 38 νεκρούς απ' τον ιό της γρίπης: «Ζούμε μια έξαρση της επιδημικής γρίπης, με την πλειοψηφία των στελεχών να είναι Η1Ν1. Δεν είναι η ήπια περυσινή χρονιά ή η χρονιά του 2012-2013 που επίσης ήταν ήπια, είναι λίγο πιο ισχυρό το στέλεχος. Αλλά δεν είναι και καμία καταστροφή, για να μην τρελαθούμε δηλαδή κιόλας», δήλωσε ο αν. υπουργός υγείας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger