Home » , , » Ο μητροκτόνος και οι "ιδέες" του

Ο μητροκτόνος και οι "ιδέες" του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 | 1:34 π.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Μα καλά, όλοι οι εγκληματίες στη ΝΔ μαζεύτηκαν; Μη μου αδικείτε τ' άλλα κόμματα. Μην ξεχνάμε πως η Χρυσή Αυγή έχει το Ρουπακιά και πολλούς άλλους σαν κι αυτόν.
Αλλά και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει ο Άκης, ο Παπαντωνίου, ο Μαντέλης... ένα σωρό απατεώνες. Φυσικά και στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν λαμόγια, τα περισσότερα των οποίων θα αποκαλυφθούν, αφού παραγραφούν οι παρανομίες τους, όπως γίνεται συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις.

Το να φωτογραφίζεται εγκληματίας με πολιτικά πρόσωπα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Φωτογραφίες μεταξύ ομοϊδεατών είναι κάτι σύνηθες. Επίσης θα μεταφέρω με επιφύλαξη την είδηση, καθώς ο "Ταρζάν" δεν είναι και ο πλέον αξιόπιστος ως πηγή.
Σύμφωνα με τη "Ζούγκλα" λοιπόν, ο μητροκτόνος του Μενιδίου, ο φοροτεχνικός με τα ψυχολογικά προβλήματα, που έπνιξε την ηλικιωμένη μητέρα του μ' ένα μαξιλάρι, είναι οπαδός της ΝΔ. Κι όχι οποιοσδήποτε, φωτογραφίζεται με όλη σχεδόν την οικογένεια Μητσοτάκη και τον τσεκουράτο Βορίδη.

Βέβαια φωτογραφίστηκε και με τη μητέρα του, την οποία σκότωσε παρά τα καλά του σχόλια γι αυτή, αλλά το βλέπω χλωμό να βρεθεί κοντά στο κρεβάτι του Κούλη, της Ντόρας και του πορφυρογέννητου Μπακογιάννη, τον οποίο οι μαϊμού δημοσκοπήσεις βγάζουν δήμαρχο. 
Κατανοώ απόλυτα πως το θέμα δεν προσφέρεται για σάτιρα, ούτε για πολιτική εκμετάλλευση, έτσι θα σταματήσω εδώ τα περί φωτογραφιών, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη μου για το χαμό της ηλικιωμένης γυναίκας.

Όμως θα ρωτήσω κάτι. Ποια η θέση της ΝΔ για τους συνταξιούχους; Η γνώμη του μπαμπά του Κούλη είναι γνωστή. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονταν, οι συνταξιούχοι ζούσαν "πολύ", "δεν πέθαιναν"!
Είναι γνωστή επίσης η ναζιστική άποψη για την ευθανασία και όσους "επιβάρυναν το κράτος". Το που το πάω, είναι ολοφάνερο.

Σίγουρα ο τύπος είχε σοβαρό πρόβλημα. Το Περιβάλλον όμως παίζει κι αυτό το ρόλο του. Όταν ακούς πως το πρόβλημα είναι οι συνταξιούχοι και όχι η πολιτική, σου μπαίνουν ιδέες.
Δεν λέω, πως όλοι επηρεάζονται, αλλά η ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας, της δεξιάς γενικότερα, είναι σκληρή, σαδιστική και άκρως επικίνδυνη. Υιοθετεί απάνθρωπες απόψεις, ενώ βάζει την ανθρώπινη ζωή σε δεύτερη μοίρα.

Ο Μητσοτάκης σίγουρα θα υπερασπίστηκε τις θέσεις του πατέρα του. Άλλωστε τον αντιγράφει κατά γράμμα. Οφείλουν λοιπόν οι δημοσιογράφοι να τον ρωτήσουν:
α) Τι γνώμη έχει για την προκλητική δήλωση του Αποστάτη, που αφορούσε τους ηλικιωμένους. Πιστεύει πως το πρόβλημα είναι οι συντάξεις, ή οι πολιτικοί που μας κατάκλεψαν;
β) Αν δεσμεύεται εγγράφως (τα λόγια δεν μετράνε, ιδιαίτερα τα προεκλογικά), πως δεν θα περικόψει καθόλου τις συντάξεις, αν τυχόν τρελαθεί ο κόσμος και τον ψηφίσει.
Αν και σε αυτό το ερώτημα έχει απαντήσει πολλές φορές: Θα κάνει ότι του πουν οι τοκογλύφοι, ενώ περιμένει με ανυπομονησία, να πετσοκόψει ό,τι απόμεινε από αυτό που κάποτε λέγονταν "σύνταξη" και τώρα αποκαλείται "φιλοδώρημα".

Κάποιοι πολιτικοί δεν είναι σχιζοφρενείς, όπως λένε μερικοί, όταν τους βλέπουν ν' αλλάζουν συνεχώς απόψεις. Είναι αδίστακτοι υποκριτές. Το κάνουν επίτηδες, επειδή θέλουν την εξουσία. Γι αυτούς δεν ισχύει κανένα απολύτως ελαφρυντικό.

ΥΓ Μεταξύ των δυο στη φωτογραφία, θεωρώ πιο επικίνδυνο τον Κυριάκο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Φεβρουαρίου 2019 στις 3:00 μ.μ.

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες. Και θα έχουν απόλυτο δίκιο. Μου αρέσει που γράφεις "αν τυχόν τρελαθεί ο κόσμος και τον ψηφίσει". Και σε άλλο σχόλιο είχα γράψει. Οι "τρελοί" θα τον ψηφίσουν για να φύγει ο Τσίπρας - ο και καλοκάγαθος όπως τον αποκαλώ - και μετά θα έλθει ο έρωτας ξανά για τον Τσίπρα που δεν εφαρμόζει δεξιά πολιτική - ποιο δεξιά και από την δεξιά - την κήρυξη απεργίας από το 50% + των ταμειακώς εντάξει ο Τσίπρας την ψήφισε για να μην ξεχνιόμαστε - και ναι βρισκόμαστε σε εποχή κατάντιας σε όλα τα επίπεδα καλύτερα να μην μιλάμε για τρελούς γιατί έχω δει και ωραίους τρελούς καλύτερα να μιλάμε με άλλο χαρακτηρισμό εκείνο του Μηλιώκα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger