Home » , , » Ανεπανάληπτη γκάφα Πολάκη

Ανεπανάληπτη γκάφα Πολάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 | 11:42 μ.μ.

Τι διάολο, τόσο αφελής είναι ο Παύλος Πολάκης; Πραγματικά μας κάνει εντύπωση η σημερινή του ενέργεια.
Παίρνει τηλέφωνο τον κεντρικό τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα, τον ρωτάει αν υπάρχει παρατυπία στο καταναλωτικό δάνειο που πήρε και για το οποίο έγινε τόσος λόγος τελευταία, και του "συνιστά" να προβεί σε έλεγχο αν ήταν νόμιμα τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, του Μητσοτάκη, τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, τα δάνεια μίας σειράς πολιτικών, όπως είναι η Μαρία Σπυράκη, ο Άδωνης Γεωργιάδης καθώς και τα δάνεια του "Πρώτου Θέματος".

Και εκτός αυτού, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, μαγνητοφωνεί την τηλεφωνική συνομιλία, και το απομαγνητοφωνημένο κείμενο το δίνει στον Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος το δημοσιοποιεί από την ιστοσελίδα της εφημερίδας του!

Εδώ τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Δεν αντιλαμβάνεται ο Πολάκης ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο και διώκεται σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους; 
Και ο τόσο έμπειρος φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος - εκδότης γιατί δεν τον "προστατεύει" και δημοσιεύει την υποκλαπείσα συνομιλία; 
(Προφανώς και στα δημοσιεύματα δεν αναφέρεται ότι είναι προϊόν υποκλοπής. Ο τρόπος όμως με τον οποίο δημοσιεύεται η τηλεφωνική διάλεξη δεν αφήνουν περιθώρια για να εκτιμήσει κανείς κάτι άλλο.
Οσο για την δικαστική δίωξη του Πολάκη που ζητάει η Ν.Δ αυτή είναι χωρίς αντίκρισμα. Ο ίδιος θα επικαλεστεί ότι κρατούσε σημειώσεις και δεν μπορεί κανείς να αποδείξει το αντίθετο.
Οι εντυπώσεις όμως σε βάρος του Πολάκη έχουν δημιουργηθεί αν και πρέπει ταυτόχρονα να υπογραμμίσουμε ότι ο λεκτικός τραμπουκισμός και η εν γένει συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού έχουν δημιουργήσει το δικό τους ακροατήριο στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο δεν είναι αμελητέο).

Πέρα απ' αυτό, όμως, ο υφυπουργός δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτοκαρφώνεται; Ομολογεί δημοσίως ότι κάνει αντιθεσμικές παρεμβάσεις, για να εκθέσει πολιτικούς του αντιπάλους. 
(Φυσικά τέτοιες γινόταν και γίνονται αλλά πρέπει να είσαι πολύ στόκος για να το ομολογήσεις δημοσίως!).

Υπάρχει και το ενδεχόμενο η εξουσιαστική πρέζα να έχει στερήσει και την παραμικρή αντιληπτική ικανότητα σε κάποια κυβερνητικά στελέχη  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

19 Φεβρουαρίου 2019 στις 1:51 π.μ.

Δεν συμφωνώ ούτε με τον τίτλο ούτε με το πνεύμα της ανάρτησης. Ο Κ. Βαξεβάνης είναι γατόνι και δεν θα έπεφτε ποτέ σε μια τέτοια λούμπα. Αυτό που έγινε είναι ένα "μήνυμα" σε δημόσιους παράγοντες ότι η κυβέρνηση τους έχει "φακελωμένους" και από τηλεφωνικές υποκλοπές. Αστυνομική προσέγγιση άλλα προσωπικά αυτό πιστεύω.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2019 στις 9:58 π.μ.

Μια πιο πολιτική προσεγγιση είναι οτι εχουμε να κάνουμε με μια κλίκα αμοραλιστών που μεθυσμένοι απο τις καρεκλες (κ την υποστηριξη πάιατ) νομίζουν οτι μπορουν να κάνουν οτι θελουν.Συντομα θα δισπιστώσουν οτι οι πατρωνες τους θα τους πεταξουν στα αζητητα οταν ολοκληρωθει η αποστολη τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger