Home » , » Α. Γεωργιάδης: Η νέα "χλαπάτσα" που δέχτηκε αυτός ο πολιτικός σαλτιμπάγκος

Α. Γεωργιάδης: Η νέα "χλαπάτσα" που δέχτηκε αυτός ο πολιτικός σαλτιμπάγκος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 | 9:12 μ.μ.

Πώς την πατάει συνέχεια και με τέτοιο γελοίο τρόπο ο Αδωνης Γεωργιάδης, είναι να απορεί κανείς.
Και το ισχυριζόμαστε αυτό γιατί δεν χρειάζεται κανείς να είναι "ιστορικός", όπως παρουσιάζεται ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., για να γνωρίζει την σοφή λαϊκή ρήση που λέει: "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί";

Ούτε επίσης απαιτείτε ιδιαίτερη πολιτική κατάρτιση για να γνωρίζει κάποιος πολίτης ότι όλα τα "πόθεν έσχες" των βουλευτών -άσχετα με την φερεγγυότητά τους, και στα οποία παρουσιάζεται ότι δεν μπορεί να αποκρυβεί- είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο και άρα προσβάσιμα στον καθένα.

Προφανώς τα παραπάνω ο τηλέμπορας - βουλευτής τα αγνοεί, ή πιθανόν να έχει την αίσθηση ότι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν το IQ όσων γονέων στέλνουν τα παιδιά τους να τα "διδάξει ιστορία" στην "σχολή" του ο Αδωνης.
Υπάρχει και η περίπτωση να έχει την εντύπωση ότι γράφοντας στο twitter απευθύνεται σε κοινό, παρόμοιο μ' αυτό που αγοράζει την βιβλιοσαβούρα του που πουλάει από τις τηλεοράσεις.

Αλλη εξήγηση δεν μπορεί να βρούμε ώστε να αποδώσουμε την αιτία της νέας "χλαπάτσα" που εισέπραξε στην προσπάθεια του να απαξιώσει τον "άσπονδο φίλο" του Παύλο Πολάκη, με αφορμή το τραπεζικό καταναλωτικό δάνειο που έλαβε ο τελευταίος.
(Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που ζητάει να διαγραφούν- να τα πληρώσουν δηλαδή οι έλληνες πολίτες, τα θαλασσοδάνεια πάνω από 200 εκ. ευρώ που χρωστάει στις τράπεζες η Ν.Δ).

Ας δούμε όμως την "πληρωμένη" απάντηση που έλαβε ο Α. Γεωργιάδης, από χρήστη του twitter όταν προσπάθησε να ειρωνευτεί και να απαξιώσει τον Πολάκη -και συνεπώς την κυβέρνηση- για το δάνειο που πήρε:


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger