Home » , » Καλά που δεν ζεις Μάνο ...

Καλά που δεν ζεις Μάνο ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 | 2:58 μ.μ.

Καλά, τόσο αφελής είναι στον ΣΥΡΙΖΑ ή τόσο ανεύθυνοι; Δεν το είχαν σαν δεδομένο ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα έκαναν "φύλο και φτερό" τα βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών και ευρωβουλευτών;

Από την άλλη η Μυρσίνη Λοΐζου, ένα άτομο με τέτοια οικογενειακή παράδοση πώς έφτασε σ' αυτό το κατάντημα να εισπράττει για 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της;

Επίσης είναι προβληματικό η αμηχανία να μετατρέπεται σε θράσος, όπως επέλεξε να παρουσιαστεί με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ο κυβερνητικός αξιωματούχος έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί αυταπόδεικτα γεγονότα. Και μιλάμε για καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Μ. Λοϊζου που έχει δει την δημοσιότητα εδώ και χρόνια με την οποία επιβλήθηκε ποινή για την παρανομία που είχε διαπράξει.

 «Δεν θα μπω σε σεναριολογία, τι θα γίνει αν... Είμαι βέβαιος ότι η κυρία Λοΐζου δεν παίρνει τα χρήματα αυτά», ακούσαμε τον Δ. Τζανακόπουλο να μας λέει στην τηλεόραση του Alpha. Και δεν έμεινε μόνο σ' αυτό το κυβερνητικό στέλεχος.
Εδωσε πλήρη κάλυψη στην υποψήφια ευρωβουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ανακαλύπτωντας ότι πολιτικοί αντίπαλοι τους κόμματός του την στοχοποιούν για να πλήξουν την κυβέρνηση.

Μπορεί η Μ. Λοϊζου να απέσυρε την υποψηφιότητά της, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, το θέμα όμως παραμένει. Και αυτό δεν αφορά την επιπολαιότητα με την οποία τα αστικά κόμματα επιλέγουν τους υποψήφιους βουλευτές τους. Αλλά ότι το σάπισμα της κοινωνίας έχει προσβάλλει και άτομα που δεν σέβονται στο ελάχιστο τις οικογενειακές τους παρακαταθήκες. Χτες είχαμε τον γιο του Αντρέα Λεντάκη, σήμερα την κόρη του Μάνου Λοϊζου. Θλίψη.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

22 Μαρτίου 2019 στις 3:32 μ.μ.

Θλιψη και μονο ΘΛΙΨΗ. Κριμα.....

23 Μαρτίου 2019 στις 8:11 π.μ.

Ομοιος στον ομοιο κι η κοπρια στα λαχανα Μα
κι η Μυρσινη τετοια που καταντησε λερωννοντας
το τιμιο και καθαρο προσωπο του πατερα της στο
μορφωμα των ατιμων κι απατεωνων του Συριζα θα
καταντουσε Φυσικη καταληξη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger