Home » , » Σατανιστές. Άλλοι έχουν τ' όνομα και άλλοι τη χάρη.

Σατανιστές. Άλλοι έχουν τ' όνομα και άλλοι τη χάρη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 | 10:26 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καλλιόπη, γλυκεία μου θεούσα, άκουσε με. Μην ανεβαίνεις στα κάγκελα και μην τσιμπάς. Θυμήσου το Τζίμη τον Πανούση, Θεός σχωρέστον. Ο μακαρίτης ήταν σπουδαίο ταλέντο. Επιπλέον είχε την εξυπνάδα να το διαφημίζει. Κάθε φορά που έλεγε κάτι για θρησκεία, τη σημαία κλπ, γίνονταν χαμός.
Μεγάλη συζήτηση, μεγάλο σουξέ, καθώς πήγαιναν εκτός από τους θαυμαστές και πολλοί περίεργοι. Η περιέργεια είναι καλή για τις δουλειές, ιδιαίτερα του θεάματος. Αν δεν σ' αρέσει κάτι δεν πας να το δεις, είναι απλό. Σε καμία περίπτωση όμως δεν έχεις δικαίωμα να λογοκρίνεις.

"- Κι οι σατανιστές"; Με ρωτάει η καλή μου. Ποιοι είναι σατανιστές; Αυτοί που λατρεύουν το Διάβολο, το Σατανά. Θυμίζω πως ο Απόστολος Παύλος έλεγε ότι είναι δυνατόν ο Εωσφόρος να παρουσιαστεί ακόμα και ως Άγγελος Κυρίου, για να μπερδέψει τους πιστούς.
Τι θέλει να πει ο Απόστολος; Πως άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη. Μερικές φορές βέβαια κάποιοι τα έχουν και τα δύο. 

Το άλλο που θα υπενθυμίσω, είναι πως, οι φασίστες του ISIS κατηγόρησαν τους Γιαζίντι ότι λάτρευαν το διάβολο. Οι δήθεν "πιστοί" λοιπόν, αυτοί που υποτίθεται ότι δεν ήταν σατανιστές, λεηλάτησαν, βίασαν, σκλάβωσαν γυναικόπαιδα, βασάνισαν και εκτέλεσαν ομαδικά χιλιάδες αμάχους, τους οποίους έθαψαν σε ομαδικούς τάφους!

Να δούμε λοιπόν τα γνωρίσματα των σατανιστών, όπως τα θυμόμαστε από τον Κατσούλα, τη Μαργέτη και το Δημητροκάλη. Να πω επίσης πως όλοι αυτοί είναι έξω. Η δικαιοσύνη, όταν πρόκειται για παιδιά μεγαλοαστών δείχνει επιείκεια. Μπράβο της! Γυναικόπαιδα θυσίαζαν, δεν άλλαξαν και ημερομηνία στο απολυτήριο...

Σατανιστές στην πράξη λοιπόν: "Κύρια γνωρίσματά του είναι οι τελετουργικές ανθρωποθυσίες και τα συμβόλαια με το διάβολο, οι παρά φύση σεξουαλικές σχέσεις με τους δαίμονες ή μεταξύ των συμμετεχόντων, οι φόνοι παιδιών και η πρόκληση καταστροφής σε τρίτα πρόσωπα ή αγαθά με τη χρήση μαγγανείας"... 
Όπα! Αυτό είναι η περιγραφή της Νέας Δημοκρατίας!
Ανθρωποθυσίες, συμφωνίες με τοκογλύφους, "εξοστρακισμοί" σφαιρών, Γεωργιάδης, Μνημόνια, νεοφιλελευθερισμός, χρεοκοπία, ψέματα, κόλπα, μαγειρέματα... Αμάν - αμάν!

Είναι επίσης και κάποιοι άλλοι. Κάποιοι που χαίρονται με φόνους εντελώς αθώων ανθρώπων, που δεν τους ξέρουν καν (και φυσικά δεν τους έκαναν τίποτα), που θέλουν να κλείσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ταλαιπωρημένους πρόσφυγες, που φτιάχνουν ποιήματα στον Εωσφόρο και το "σατανικά υπέροχο τραγόμορφο Πάνα", που βαράνε, βρίζουν, κλέβουν, ρημάζουν, καίνε, δολοφονούν και που θέλουν πόλεμο. Αυτοί δηλαδή τι είναι; "Ακτιβιστές της δεξιάς", μπορείς να τους πεις και φασίστες.

Ένα περίεργο πράγμα, αυτοί που στην πράξη δεν είναι απλά κακοί, αλλά οι χειρότεροι εγκληματίες, να παρουσιάζονται σα θεούσες, σαν καλοί χριστιανοί! Γι αυτούς μίλαγε ο Παύλος; Μάλιστα γι αυτούς και όλους τους υποκριτές.

"Κι όσοι βρίζουν το Χριστό"; Οι "χριστοπαναγίες" δεν είναι γνώρισμα. Βγες στο δρόμο και άκου τι "καντήλια" κατεβάζουν καθημερινά χιλιάδες πιστοί χριστιανοί. Και την Κυριακή πάνε στην Εκκλησία.
Θέλω να σου πω πως, αν είσαι χριστιανός, θα το δείξεις με τις πράξεις σου. Που αυτές οι πράξεις θα είναι πράξεις αλληλεγγύης, αγάπης, όχι μίσους και φανατισμού. Ο Ιησούς, τον οποίο θαυμάζω, αν και δεν πιστεύω σε θεούς δαίμονες κοκ, είπε χαρακτηριστικά: "όποιος θέλει ας με ακολουθήσει".

Όποιος θέλει καρδιά μου. Αυτό είναι το νόημα της Ελευθερίας. Μην γίνεσαι ταλιμπανιστήρι, αν πιστεύεις πραγματικά. Βοήθα τον "πλησίον" σου, γιατί "Unus christianus, nullus christianus", ένας χριστιανός, κανένας χριστιανός.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger