Home » , » Μήπως τελικά αυτοί που συμμετέχουν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ είναι χορηγοί του ΣΥΡΙΖΑ;

Μήπως τελικά αυτοί που συμμετέχουν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ είναι χορηγοί του ΣΥΡΙΖΑ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 | 11:47 μ.μ.

Πιθανόν να ζήλεψε τις επιδόσεις του υποψήφιου βουλευτή της Γιάννη Λοβέρδου η Ν.Δ και είπε να τον εκθρονίσει από τον "θρόνο" του, τον "βασιλιά των face news", όπως είναι γνωστός ο δημοσιογράφος του περιθωριακού ακροδεξιού τηλεοπτικού καναλιού Blue Sky, και το κόμμα της Πειραιώς να αναλάβει την πρωτοκαθεδρία.
Αυτή θα ήταν μια λογικοφανής εξήγηση για την απίστευτη "πατάτα" που έκανε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βγάζοντας μια ανακοίνωση για να μας γνωστοποιήσει ότι ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, "έφτιαξε έναν ουρανοξύστη για τον εαυτό του" και που "κόστισε 34 εκατ. δολάρια".

Εδώ πια αναρωτιέσαι αν μπορείς απλώς να μιλάς για ανευθυνότητα του επικοινωνιακού επιτελείου της Ν.Δ ή κάτι άλλο, που δεν μπορεί να εντοπίσουμε, συμβαίνει. Κι αυτό γιατί σου φαίνεται αδιανόητο για τα σαΐνια της Ν.Δ, -όση απόσταση και να έχουν πάρει απ' την κοινή λογική- να μην τους πέρασε απ' το μυαλό ότι οποιοσδήποτε χρήστης του διαδικτύου θα μπορούσε να κάνει μια αναζήτηση στο google και να διαπίστωνε ότι αυτό είναι ένα καραμπινάτο ψέμα.

 Αυτό ακριβώς έκανε η ιστοσελίδα ellinika hoaxes η οποία αποδεικνύει πέρα πάσης αμφιβολίας ότι εδώ έχουμε ένα τερατώδες fake news της Νέας Δημοκρατίας, μια παραπληροφόρηση τέτοιου μεγέθους που αμφιβάλουμε και και ο ίδιος ο Γκέμπελς θα την τολμούσε.

Και η πλάκα είναι ότι μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την Ν.Δ να γίνεται καταγέλαστη με την καινούργια της γκάφα, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επιμένει με μια γελοία ανασκευή κάνοντας λόγο ότι «Το Μαξίμου κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για fake news επειδή στον ουρανοξύστη που έχτισε ο ηγέτης της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, κράτησε "μόνον" δύο ορόφους ως προσωπική κατοικία του».
Φυσικά ούτε αυτό συμβαίνει όπως αποκαλύπτουν τα ellinika hoaxes.

Μήπως τελικά αυτοί που συμμετέχουν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ είναι χορηγοί του ΣΥΡΙΖΑ;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger