Home » , » Μας κάνει "μαθήματα" πολιτικού ήθους και ο Σημίτης! Ο πρώην πρωθυπουργός που έμεινε γνωστός σαν "τροχονόμος της μίζας"!

Μας κάνει "μαθήματα" πολιτικού ήθους και ο Σημίτης! Ο πρώην πρωθυπουργός που έμεινε γνωστός σαν "τροχονόμος της μίζας"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 | 2:34 π.μ.

Αυτό κι αν είναι θράσος! Αντί να βρει τρύπα να κρυφτεί, έχει και το θράσος να μας παρουσιάζεται στο προσκήνιο και μάλιστα να μας κάνει ... μαθήματα κατά της διαφθοράς!
Ποιός; Ο Κώστας Σημίτης, ο πρώην πρωθυπουργός που έμεινε γνωστός σαν "τροχονόμος της μίζας"!

Αντί να "ευλογεί" το αστικό πολιτικό κατεστημένο το οποίο έχει σαν δόγμα να μην πηγαίνει κανένας πρώην πρωθυπουργός φυλακή, έχει την αναίδεια -όπως έκανε σε εκδήλωση που πραγματοποίησε χτες το «Δίκτυο Σύγχρονων Δημοκρατών» - να μας παρουσιάζεται τιμητής της δημόσιας πολιτικής ζωής μας και να διαπιστώνει ότι σήμερα υπάρχει πρόβλημα "απονομής της δικαιοσύνης, και διαφθοράς"!

Δεν φτάνει δηλαδή που επί πρωθυπουργίας του υπήρξαν τεράστια σκάνδαλα (Χρηματιστήριο, Ζήμενς, μεγάλα ολυμπιακά έργα, μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων κλπ), με εμπλοκή στενών συνεργατών του και αυτός κατόρθωσε να μείνει στο απυρόβλητο, βγαίνει για να μας πει ότι ότι η κυβέρνηση "καταφεύγει σε μεγαλοστομίες και στη συγκάλυψη της πραγματικότητας" και άρα "πρέπει να υπάρξει συσπείρωση των δυνάμεων της προοδευτικής αριστεράς στο πλαίσιο του ΚΙΝ.ΑΛΛ".

Και καλά ο Σημίτης, βήμα του δίνεται και βγαίνει απ' την αφάνεια. Οι ΠΑΣΟκοι δεν αντιλαμβάνονται ότι γελάνε και τα πλακάκια όταν ακούν τον πρώην πρωθυπουργό να μας παραδίδει μαθήματα πολιτικού ήθους και σωστής διακυβέρνησης; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger