Home » , » Αποκάλυψη: Τι μετέφερε το περιβόητο αεροπλάνο από τη Βενεζουέλα στην Αθήνα.

Αποκάλυψη: Τι μετέφερε το περιβόητο αεροπλάνο από τη Βενεζουέλα στην Αθήνα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 | 5:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είπαμε να μην ασχοληθούμε, αλλά τα ΜΜΕ επιμένουν. Μάλιστα διαβάσαμε πως μπήκαν στο χορό και ξένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Έτσι αποφασίσαμε να αποκαλύψουμε τι πραγματικά μεταφέρει το περιβόητο αεροπλάνο από τη Βενεζουέλα στην Αθήνα. 

Κάναμε μια λίστα επιβατών, αποσκευών και την παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως:
Ένας από τους επιβάτες του αεροπλάνου, ο οποίος ταξίδευε στην πρώτη θέση, είναι ο Εξωγήινος του Υμηττού. Αυτός που συνομιλεί με το Μητσοτάκη, που του λέει διάφορα, που του δίνει τα αποτελέσματα των γκάλοπ από τον πλανήτη των μαϊμούδων.
Ήρθε για μυστικό δείπνο με τον πρόεδρο της ΝΔ. Θα φάνε τα επιδόματα, τους μισθούς και τις συντάξεις μετά τις εκλογές, εάν και εφόσον ο Κυριάκος γίνει Τσίπρας. 

Ο εξωγήινος συνοδεύονταν από μια κούκλα. Την πλαστική κυρία της βιτρίνας, την οποία ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε χαιρετήσει περνώντας τη για αληθινή.
Ο Κυριάκος εξέφρασε την επιθυμία να την ξαναδεί. Ω, μην ανησυχείτε, δεν συμβαίνει τίποτα πονηρό. Θα της προτείνει να είναι υποψήφια με τη ΝΔ. Έχει όλα τα προσόντα: Απουσία γνώμης και εγκεφάλου.

Άλλος επιβάτης είναι ο Γεωργιάδης. Ο Νικολάκης, που αγαπά τα παιδάκια σχεδόν όσο ο Ηρώδης. Είναι έτοιμος να συμβάλει στην προεκλογική εκστρατεία του Κούλη μαζί με τους έγκυρους ρεπόρτερ, που φωτογράφισαν τον Αλέξη Τσίπρα στο Άλφα Κενταύρου αποδεικνύοντας περίτρανα πως ο πρωθυπουργός εκτός από Εβραίος, Τούρκος και Κομμουνιστής, κατάγεται από εξωγήινους.

Στο αεροπλάνο υπάρχουν όντως πολύτιμα πράγματα, όπως αναφέρουν οι φήμες. Αντίκες, σαν το θαυματουργό νερό του Καματερού, αλλά και υπερσύχρονα μηχανήματα, όπως τα διαστημόπλοια των Νεφελίμ, καθώς και δεκάδες φάρμακα κατά του καρκίνου, τα οποία διαφημίζονται στα φασιστικά site κάτω από τις διαφημίσεις των αόρατων αεροπλάνων.

Υπάρχουν ακόμα κι ανθρωποφάγα σκυλιά! Εκείνα, που ο ηγέτης της Βορείου Κορέας τάιζε τους αντιφρονούντες, αυτούς που, αφού περνούσαν από το πεπτικό σύστημα των σκύλων, παρακολουθούσαν έπειτα τις παρελάσεις!
Και φυσικά μεταφέρεται με κάθε μυστικότητα κι ασφάλεια το περίφημο κουμπί. Θυμάστε, πως όλοι λέγαμε στον Κιμ να πατήσει το ρημάδι το κουμπί, μπας και γλυτώσουμε επιτέλους από τα Μνημόνια. Αυτό το ένα και μοναδικό κουμπί βρίσκεται πλέον στην Αθήνα μαζί με την κουμπότρυπα από το παλτό του βαρόνου Καρόλου Φρειδερίκου Ιερώνυμου φον Μινχάουζεν.

Υπάρχει ακόμα πιστό αντίγραφο της θαυματουργής παντόφλας του Αγίου Παϊσίου, το οποίο ζητήθηκε από την αντιπολίτευση της Βενεζουέλας, ώστε να φύγει ο Μαδούρο.
Με προσοχή επίσης μεταφέρεται το τελευταίο χαρτί υγείας, που απέμεινε στη χώρα της Νοτίου Αμερικής, για να παραδοθεί με άκρα μυστικότητα στη Σοφία Βούλτεψη. 

Στις αποσκευές περιλαμβάνονται επίσης χρυσός, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, λαγοί με πετραχήλια κι άφθονες προεκλογικές υποσχέσεις. Όπως και κουτόχορτο. Το τελευταίο σε αφθονία, έτοιμο προς βρώση. Και φρεσκότατο! Μόλις το έβγαλαν από τις φάρμες της CIA.
Υπάρχουν και κάποια άλλα πραγματάκια αλλά σε γενικές γραμμές νομίζουμε ότι αποδείξαμε πως οι δεξιοί έχουν κάνει την κουταμάρα επιστήμη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger