Home » , , , » ΣΥΡΙΖΑϊκό νομοσχέδιο που δημιουργεί το νομικό πλαίσιο για να φυλακιστούν τα μέλη του "Ρουβίκωνα";

ΣΥΡΙΖΑϊκό νομοσχέδιο που δημιουργεί το νομικό πλαίσιο για να φυλακιστούν τα μέλη του "Ρουβίκωνα";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 | 5:45 μ.μ.

Προβληματισμό μας δημιούργησε όταν διαβάσαμε ένα κειμενάκι που έχει ανεβάσει στην σελίδα του στο facebook, ο δικηγόρος -παρίσταται και σαν πολιτική αγωγή στην δίκη της Χρυσής Αυγής- Θανάσης Καμπαγιάννης.

Συγκεκριμένα ο αγωνιστής δικηγόρος γράφει:
Επιτέλους η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να νομοθετήσει την τρομοκρατική οργάνωση που τελεί πλημμελήματα ώστε όταν "έρθει ο Κούλης", να χρησιμοποιήσει ΣΥΡΙΖΑϊκό νομοσχέδιο για να φυλακίσει τον Ρουβίκωνα. Με μέτρο πλέον τον "εκφοβισμό των νόμιμων αρχών": μέχρι σήμερα ξέραμε για εκφοβισμό του πληθυσμού και ξέραμε για εξαναγκασμό των αρχών σε πράξη που δεν επιθυμούσαν. Αλλά για "φοβισμένες νόμιμες αρχές" δεν ξέραμε. Έλα όμως που θα το μάθουμε.

Το προσχέδιο στη διαβούλευση, εδώ.

Επειδή αυτή την εξέλιξη την θεωρούμε πολύ ανησυχητική και αν ψηφιστεί ένα τέτοιο νομικό τερατούργημα -μια ματιά που ρίξαμε στο προσχέδιο νόμου διαπιστώσαμε ότι όλοι/ες που αντιδρούμε στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και με το νομικό τους οπλοστάσιο πια θα μπορούν να μας τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί- ζητήσαμε απ' τον Θ. Καμπαγιάννη να γράψει ένα αναλυτικό κείμενο για τον ιστότοπο μας.

Μας πληροφόρησε ότι επιχειρείται να υπάρξει μια συλλογική τοποθέτηση από την συλλογικότητα  Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων, οπότε τότε θα υπάρξει μια εμπεριστατωμένη αναλυτική προσέγγιση για την καινούργια αντιδραστική ενέργεια που προωθεί η κυβέρνηση. Αναμένουμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger