Home » » Με δυο (!) ψηφοδέλτια οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην μάχη των δημοτικών εκλογών για τον δήμο της Αθήνας;

Με δυο (!) ψηφοδέλτια οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην μάχη των δημοτικών εκλογών για τον δήμο της Αθήνας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 | 10:16 μ.μ.

Ηρθε ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο που φέρει τον τίτλο «120 αγωνίστριες και αγωνιστές του πολιτικού και κοινωνικού κινήματος στηρίζουν την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα».
Η παραπομπή που μας παραθέτει μας οδηγεί στον ιστότοπο του δημοτικού σχήματος
«Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα – Ανταρσία σε Κυβερνήσεις-ΕΕ-Κεφάλαιο».
Το ενδιαφέρον, και αυτό μας δημιούργησε προβληματισμό και αποτέλεσε ερέθισμα γι’ αυτή μας την ανάρτηση, είναι ότι ανάμεσα στα ονόματα που στηρίζουν αυτό το δημοτικό σχήμα διακρίναμε πολύ γνωστά στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των ΕΑΑΚ.

Από την άλλη είχαμε την εντύπωση ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην μάχη των δημοτικών εκλογών για την ΑΘΗΝΑ στηρίζει την παράταξη "Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας" με υποψήφιο δήμαρχο το στέλεχος του ΣΕΚ και σημερινό δημοτικό σύμβουλο Αθήνας, εκλεγμένο με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρο Κωνσταντίνου.

 Τι ακριβώς συμβαίνει; Οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στο μετωπικό σχήμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατεβαίνουν με δυο ψηφοδέλτια στην εκλογική μάχη των δημοτικών εκλογών για την Αθήνα;

Υ.Γ: Και γιατί οι ιστοσελίδες που πρόσκεινται σ' αυτόν το πολιτικό σχηματισμό δεν έχουν καμιά σχετική αναφορά;
Το ότι υπάρχει πάντως θέμα το διαπιστώσαμε και από ένα κείμενο που φέρει την υπογραφή  «Το συντονιστικό της “Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας”» και έχει τίτλο  «Να σταματήσει η διασπαστική μεθόδευση σε βάρος της “Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας”» το οποίο καταγγέλλει δημοσίευμα του "ΠΡΙΝ".  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger