Home » , , » "Κι όλο κλαίνε τα φασιστάκια, δεν περνάν - δεν περνάνε τα κολπάκια"

"Κι όλο κλαίνε τα φασιστάκια, δεν περνάν - δεν περνάνε τα κολπάκια"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 | 11:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 "Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσανε πάνω στην εργατιά..." Έλα όμως που οι σύντροφοι του ΠΑΜΕ ξεπουπούλιασαν μερικά όρνεα. Να είναι καλά, μας έδωσαν μεγάλη χαρά κι ελπίδα.

"Κι όλο κλαίνε τα φασιστάκια, δεν περνάν - δεν περνάνε τα κολπάκια". Μια χαρά τα είπε το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ που "αχρήστευσαν τις πρώτες ώρες της Πέμπτης τα μαφιόζικα σχέδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ που είχε μετατρέψει το χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου σε ένα σφραγισμένο φρούριο, με μπράβους και ανθρώπους της νύχτας, να ελέγχουν και να απειλούν τους εργαζόμενους, να αποκλείουν την είσοδο ακόμα και στα μέσα ενημέρωσης..."

Μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι ήταν πάρα πολύ συγκρατημένοι σε σύγκριση με τα όσα έκαναν όλα αυτά τα χρόνια τα τσουτσέκια του δήθεν συνδικαλισμού, οι υποτακτικοί της εργοδοσίας.

"- Μα δεν καταδικάζουμε τη βία"; Ασφαλώς! Καταδικάζουμε απερίφραστα τους μαφιόζους και τους πλουτοκράτες εκμεταλλευτές, όποιο αστικό κόμμα κι αν έχουν αγοράσει.
Υπάρχει μεγαλύτερη βία και τρομοκρατία από το να χάσει κάποιος τη δουλειά του, να βλέπει το μισθό του να μειώνεται, να εργάζεται σαν είλωτας από το πρωί ως το βράδυ και να μην του φτάνουν ούτε για φαΐ;
Να έχεις παιδιά, να παίρνεις ψίχουλα και να σου λεν οι χορτάτοι, "να σφίξεις κι άλλο το ζωνάρι" και "να βάλεις πλάτη"; Πλάτη θέλουν τα αφεντικά ή πισινό; Κι αυτός πίσω είναι.

«Συνέδριο θα γίνει και θα 'ναι των εργατών, όχι των νόθων και των εργοδοτών». «Με φουσκωτούς και μπράβους δεν δίνεται η λύση, φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει!» «Φέρτε μπροστά μας τα αφεντικά και βάλτε τους να κόβουν σαλάμια και τυριά».
Κείνο που θα ήθελα ήταν να τις αρπάξουν πραγματικά οι "αλήτες - λέρες". Γιατί οι πουλημένοι κλαίγονται χωρίς να τους δείρουν.

Αυτοί όμως τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια; Υπηρέτησαν πιστά μια άδικη πολιτική καταστροφής, ξεπουλήματος και λεηλασίας. Οι μισθοί σχεδόν εξαφανίστηκαν. Που ήταν οι συνδικαλιστές; Συνεννοούνταν μυστικά με την Τρόικα πως θα μας καπελώσουν.
Το ωράριο έγινε λάστιχο. Οι εργαζόμενοι δουλεύουν εξαντλητικά για να κονομάνε οι κηφήνες. Τα εργασιακά δικαιώματα έγιναν "F-35", αόρατα! 

Που είναι οι κινητοποιήσεις, οι αγώνες της ΓΣΕΕ να μην περάσουν τα Μνημόνια; Διότι, αν ήθελαν, μπορούσαν να παλέψουν σκληρά και να πετύχουν να ανασταλεί το πλιάτσικο και το ξεπούλημα.
Που είναι οι διεκδικήσεις, τουλάχιστον οι ενέργειες να μην απολυθούν άνθρωποι;
Όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα για τους εργαζόμενους, αλλά πήραν ξεκάθαρη θέση υπέρ της υποταγής στους τοκογλύφους! 
Ποιοι εργάτες άραγε ψήφισαν όσους έκαναν αυτά τα αίσχη; Οι προϊστάμενοι κι οι διευθυντές! Τι τιμωρία ταιριάζει σε προδότες; 

Οι Κομμουνιστές θα συνεχίσουμε να δίνουμε πόνο στους δήμιους της εργατικής τάξης.
Είμαστε περήφανοι για την αντίσταση μας στους ανθρωποφάγους, ενώ συγχαίρουμε και χαιρετίζουμε θερμά τη δράση του ΠΑΜΕ στο "συνέδριο της ΓΣΕΕ".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Απριλίου 2019 στις 10:22 π.μ.

Περιμένω ανακοινώσεις από ΛΑΕ ΑΝΤΑΡΣΊΑ κλπ κλπ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger