Home » , » Πως μια έκρηξη μεγατόνων περνά απαρατήρητη;

Πως μια έκρηξη μεγατόνων περνά απαρατήρητη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Απριλίου 2019 | 11:11 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Για όσους δεν κατάλαβαν, η Νέα Δημοκρατία καίγεται. Από το μπουρλότο που έριξε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η αδερφή του αρχηγού, είπε πως ήταν έτοιμοι το 2015 να κάνουν κυβέρνηση ΜΑΖΙ με το ΣΥΡΙΖΑ! Αλλά ο Αλέξης τους κορόιδεψε. Φυσικά, αν γίνονταν κάτι τέτοιο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπήρχε σήμερα - ίσως και η ΝΔ να μας είχε αφήσει χρόνους - επομένως ήταν θέμα επιβίωσης, όχι πονηριά. Άλλους κορόιδεψαν κι οι δυο τους.

Πρόκειται για κυνική ομολογία πως τα δυο κόμματα ακολουθούν την ίδια πολιτική. "Εμείς το ξέρουμε", θα μου πείτε "το γράφετε σχεδόν καθημερινά". Όμως οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ μάλλον έχουν πλήρη μεσάνυχτα. Λογικό, το κουτόχορτο που τους ταΐζουν καθημερινά, αποβλακώνει. Πιστεύουν, πως τα δυο κόμματα, αν δεν είναι αντίθετα, είναι τουλάχιστο διαφορετικά.

Οι ιστοσελίδες της ΝΔ επιτίθενται στη Μπακογιάννη για την βόμβα που πέταξε. Κατανοούν τη ζημιά, που μπορεί να προκαλέσει η άτακτη αδελφή του αρχηγού, ειδικά αυτή την περίοδο. Όμως η Ντόρα δεν το είπε για κακό του Κυριάκου. Το είπε, για να προετοιμάσει κάποιους ηλίθιους νεοδημοκράτες, που έχουν αυταπάτες για το τι θα γίνει. Το είπε επίσης για να διασκεδάσει τις υποψίες περί διωγμών των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σ' αυτό έχω να πω τα εξής: Ο Αλέξης και οι βουλευτές του δεν πρόκειται να πειραχτούν. Ο απλός κόσμος θα πληρώσει τη νύφη, αν ο Μητσοτάκης πάρει την εξουσία. Αυτοί θα απολυθούν, αυτοί θα χαρατσωθούν, θα συκοφαντηθούν, θα διωχθούν ποικιλοτρόπως.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι οι προηγούμενοι: Εκτελούν εντολές τοκογλύφων.

Μην έχουν αυταπάτες οι γαλάζιοι, οι πράσινοι και οι πορτοκαλί. Η πολιτική είναι μία: "Κάνουμε ότι διατάξει η ΕΕ και οι ΗΠΑ." Το ποιος θα βολευτεί σε όλη αυτή την τραγική, σάπια κατάσταση, είναι για μας δευτερεύον. Η μόνη διαφορά τους είναι η κουτάλα, ποιος θα έχει την εξουσία, ώστε, μετά τις εκλογές, να εφαρμόσει τα ταξικές πολιτικές εις βάρος μας.

Βέβαια η μάχη για την εξουσία είναι πολύ σκληρή. Όμως, όποιος κι αν βγει νικητής, εμείς θα είμαστε το θήραμα, η λεία. Επομένως μας συμφέρει να τους διαολοστείλουμε όλους.
Το ρόλο στην τσόντα θα μοιράσουμε στις εκλογές. Ποιος θα μας καβαλήσει, αυτό διαλέγουμε κάθε φορά, που πάμε να ψηφίσουμε.

Θυμηθείτε τι έγινε ως τώρα.
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ πολεμούσαν αδιάκοπα και σκληρά μεταξύ τους. Ανελέητα χτυπήματα, τα περισσότερα κάτω από ζώνη. Τελικά ενώθηκαν για να μας χρεοκοπήσουν!
ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ παλεύουν πάλι για το ποιος θα αρπάξει τα περισσότερα. Εκείνο που σιχάθηκα περισσότερο είναι που διχάζουν τον κόσμο, τους βάζουν μπροστά να σκοτώνονται κι αυτοί στο τέλος τα βρίσκουν! 
"- Γιατί ρε καθάρματα, ρε σαδιστές, δεν το λέτε από την αρχή, να μην πολεμάμε άδικα μεταξύ μας"; 

- Γιατί μας έχουν χεσμένους! Ξέρετε πως μας βλέπουν; Σαν παιχνιδάκια, που σκοτωνόμαστε για να διασκεδάζουν! Ε λοιπόν δεν νομίζετε πως ο ρόλος του πιονιού αδικεί τον κάθε έναν από εμάς;
Δεν πρέπει να πάρουν ένα μάθημα οι κηφήνες, που μας κοροϊδεύουν; 

Ίσως ήρθε η ώρα να κάνουμε την κίνηση, ώστε τα πιόνια να πάρουν την προαγωγή που αξίζουν. Να πάψουν να θυσιάζονται. Να κάνουμε ΜΑΤ σε βασιλιάδες, βασίλισσες, αξιωματούχους κλπ.

Αλλιώς η παρτίδα είναι χαμένη. Η κίνηση μπορεί να είναι μόνο Επαναστατική. Πέρα από προβλέψεις, ραδιουργίες και σχέδια. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger