Home » , » Μερικές ειδήσεις πολύ σχετικές μεταξύ τους από δυο παράλληλα σύμπαντα.

Μερικές ειδήσεις πολύ σχετικές μεταξύ τους από δυο παράλληλα σύμπαντα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Απριλίου 2019 | 10:50 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Η υπόθεση της βουλευτού που παραποίησε τα χαρτιά της προκειμένου να λάβει μέρος στις εκλογές το 2001 έχει ήδη παραγραφεί". Αυτό δήλωσε εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου.
"Τα αντίπαλα κόμματα εξέφρασαν την άποψη ότι θα έπρεπε η βουλευτής να παραιτηθεί. Όμως με συντριπτική πλειοψηφία 299 έναντι μιας (η ίδια ψήφισε την παραπομπή της σε δίκη), αποφασίστηκε η μη άρση της ασυλίας. Δεν είναι δα και τόσο σοβαρό το παράπτωμα." κατέληξε ο εκπρόσωπος.

"Η πολύτεκνη μητέρα που παραποίησε το πιστοποιητικό γέννησης της, προκειμένου να εκλεγεί, σήμερα είναι ενήλικη, εξ άλλου η υπόθεση έχει παραγραφεί από το 2006. Κάποιοι όμως επιμένουν στην σκανδαλολογία", σχολίασαν κύκλοι που πρόσκεινται στο κόμμα της.

Τέσσερις πρώην υπουργοί θα κρεμαστούν σήμερα στην Πλατεία Δημήτρη Κουφοντίνα ανακοίνωσε η αστυνομία. Οι υπουργοί καταδικάστηκαν από το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο στην εσχάτη των ποινών για μίζες, καταχρήσεις, ξέπλυμα χρήματος, απάτες και διάφορα άλλα εγκλήματα εις βάρος του λαού.
Χιλιάδες κόσμου ξεχύθηκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας στο άκουσμα της είδησης. "Κανένα έλεος στους τυράννους", "Δεν παραγράφουμε, δεν συγχωρούμε" ήταν μερικά από τα συνθήματα. Η μέρα κηρύχτηκε Εθνική εορτή...

Είτε στο ένα σύμπαν, είτε στο άλλο, η δικαιοσύνη λειτουργεί. Ή οι μεγάλοι εγκληματίες τιμωρούνται αυστηρά, ή υπάρχει επιείκεια προς όλους.

Λάθος και πρόκληση είναι να καταδικάζεται μια καθαριστήρια, μητέρα 13 παιδιών, που έχει προβλήματα υγείας, γιατί έγραψε διαφορετικά το χρόνο στο απολυτήριο της. Όντως πήρε τη θέση κάποιου, αλλά δεν νομίζω πως έπρεπε να τιμωρηθεί, πολύ περισσότερο, αφού τα χρήματα τα δούλεψε και δεν έβλαψε σε καμία περίπτωση το Δημόσιο.
Μεγαλύτερο λάθος και πρόκληση είναι να παραγράφονται σοβαρότατα εγκλήματα που αφορούν υπουργούς και πολιτικούς. Λίστες φοροδιαφυγής, σκάνδαλα χρηματισμού και μάλιστα στο χώρο της Υγείας.

Όταν λοιπόν συμβαίνει από τη μια να καταδικάζεται ο απλός εργαζόμενος για μικροπράγματα ενώ τη σκαπουλάρει ο μεγάλος απατεώνας, ο εγκληματίας, αυτοί που χρεοκόπησαν ολάκερη χώρα, τότε δεν υπάρχει λάθος. Γίνεται επίτηδες. Και είναι το μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο ever.
Μόνο η σταύρωση του Ιησού είναι χειρότερη δικαστική απόφαση.

Ο Χριστός βασανίζεται και σταυρώνεται καθημερινά στις αίθουσες των δικαστηρίων στο πρόσωπο κάθε απελπισμένου που για να επιβιώσει, θα αναγκαστεί να καταπατήσει τους άδικους νόμους. Ταυτόχρονα ο ληστής - φονιάς Βαραββάς θα αφεθεί ελεύθερος ξανά και ξανά για να συνεχίσει τη δράση του. 

Δεν θα πω περισσότερα. Να φτύσω τη Δικαιοσύνη που βγάζει τέτοιες αποφάσεις, να μη μου βασκαθεί. Φτου! Σκόρδα... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger