Home » , » Γλέντι στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της Ν.Δ ότι το πολιτικό ρεμάλι Γ. Ψαριανός, κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής της

Γλέντι στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της Ν.Δ ότι το πολιτικό ρεμάλι Γ. Ψαριανός, κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής της

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Μαΐου 2019 | 5:55 μ.μ.

Το μοναδικό θετικό που έχουν οι μεταγραφές πολιτικάντηδων, από το ένα κόμμα στο άλλο είναι ότι γενικεύετε η απαξίωση του κόσμου απέναντι στο αστικό πολιτικό σκηνικό.

Είναι κάτι που το διαπιστώνουμε και σήμερα από τις αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου -ένα μικρό μέρος τους παραθέτουμε στην συνέχεια- όταν ανακοινώθηκε ότι το απωθητικό παράσιτο, από πολιτική σκοπιά, που λέγεται Γρηγόρης Ψαριανός θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στελεχώνοντας τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. (Αυτό το πολιτικό ρεμάλι από τότε που βρέθηκε εθνοπατέρας έχει γλυκαθεί τρελά από την παχυλή αργομισθία που του έχει εξασφαλίσει το βουλευτιλίκι και αλλάζει τα πολιτικά κόμματα σαν τα πουκάμισα. Τώρα γιατί οι πολιτικοί σχηματισμοί του προσφέρουν στέγη είναι μια άλλη ιστορία).

Στην περίπτωση του Ψαριανού όμως κινδυνεύει να διαψευστεί μια εκτίμησή μας. Είχαμε υποθέσει ότι αυτός ο τυχάρπαστος φαφλατάς, στο τέλος της βουλευτικής περιόδου  θα καταντήσει ένα «προοδευτικό» καθεστωτικό απόβλητο. Θα βρεθούν άραγε ψηφοφόροι της συντηρητικής παράταξης που θα "τιμήσουν" με την ψήφο τους αυτόν τον πολιτικό γυρολόγο, προσφέροντας του άλλη μια περίοδο αργομισθίας; Μένει να το το δούμε. 

Να θυμηθούμε τι γράφαμε για τον Γ. Ψαριανό.    
Τον παρακολουθούμε λοιπόν, -όταν δεν ταυτίζεται απόλυτα με τις αντιλήψεις του ναζιστή βουλευτή Π. Ηλιόπουλου - να συμμετέχει στην «παραγωγή κοινοβουλευτικού έργου», τύφλα στο μεθύσι, και με συναδέλφους του να τον κατηγορούν ότι είναι «σεξιστής, αντιδραστικός, ότι παρενοχλεί σεξουαλικά συντρόφισσες-συνεργάτιδες στη Βουλή»

Ο Γ. Ψαριανός συμπεριλαμβάνεται στην κάστα των λακέδων του συστήματος. Είναι από τους τύπους που θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν το πολιτικό τομάρι τους, με ότι σημαίνει αυτό, αν και η εκτίμησή μας είναι ότι θα καταντήσει ένα «προοδευτικό» καθεστωτικό απόβλητο.

Ας δούμε και την "υποδοχή" που είχε από θαμώνες του twitter η ανακοίνωση από την Ν.Δ της βουλευτικής υποψηφιότητας του Ψαριανού.  














Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger