Home » , » Ο δικηγόρος Θ. Καμπαγιάννης σχολιάζει την δικαστική απόφαση για τους δολοφόνους χρυσαυγίτες του Λουκμάν (Ηχητικό).

Ο δικηγόρος Θ. Καμπαγιάννης σχολιάζει την δικαστική απόφαση για τους δολοφόνους χρυσαυγίτες του Λουκμάν (Ηχητικό).

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Μαΐου 2019 | 8:37 μ.μ.

Απόλυτα εύστοχος ήταν ο σχολιασμός, που έκανε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ν. Μπογιόπουλου, ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, για την απόφαση που εξέδωσε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για τους χρυσαυγίτες δολοφόνους του Πακιστανού εργάτη Σαχζάντ Λουκμάν.

Η δικαστική απόφαση που ήταν ομόφωνη ενώ αναγνώρισε την απρόκλητη ρατσιστική δολοφονία από τους μαχαιροβγάλτες χρυσαυγίτες που βγήκανε για να σκοτώσουν Διονύση Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο, τους χορήγησε το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής διαγωγής, "σπάζοντας" έτσι τα ισόβια που τους είχε επιβάλει το πρωτόδικο δικαστήριο. (Σημειωτέον ότι από το Γενάρη του 2013 που είχαν συλληφθεί βρίσκονται στην φυλακή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Θ. Καμπαγιάννη ο οποίος είναι συνήγορος της πολιτικής αγωγής στην δίκη της Χ.Α, η αναιτιολόγητη χορήγηση ελαφρυντικών σε ένα τέτοιου είδους έγκλημα μάλιστα όταν δεν αποδεικνύεται η μεταγενέστερη καλή διαγωγή,στέλνει λάθος μηνύματα.

Π αγωνιστής δικηγόρος συμπλήρωσε ότι προφανέστατα χρειάζεται πολιτική απομόνωση της ναζιστικής συμμορίας, τονίζοντας ότι ο φασισμός πρώτα και κύρια πρέπει να ηττηθεί στην κοινωνία. αλλά χρειάζεται και μια δικαστική απόφαση η οποία θα επισφραγίσει αυτή την ήττα

Ζητούμενο στην δίκη των μελών της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης δεν είναι να τιμωρηθούν και να πάνε φυλακή μόνο οι φυσικοί αυτουργοί των εγκλημάτων της αλλά και αυτοί που έδωσαν εντολές για την διάπραξη τους. Να τιμωρηθούν δηλαδή και οι ηθικοί αυτουργοί αυτοί που διεύθυναν την εγκληματική οργάνωση της Χ.Α Μιχαλολιάκος Κασιδιάρης Λαγός κλπ. κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Θ. Καμπαγιάννης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger