Home » , » Απίστευτες αθλιότητες της Λιάνας Κανέλλη για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα

Απίστευτες αθλιότητες της Λιάνας Κανέλλη για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα

Από giorgis , Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 | 8:36 μ.μ.

Του Γ. Γ

Αν και στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν μπήκα στην διαδικασία να κάνω ένα γενικότερο σχολιασμό για την συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ, βουλευτή, Λιάνα Κανέλλη -με αφορμή κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει τότε για τον "Ρουβίκωνα"- σήμερα δηλώνω ότι αδυνατώ να κάνω κάτι παρόμοιο σχετικά με τις τοποθετήσεις, για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.
Είναι τέτοιο το μέγεθος των αθλιοτήτων που ακούσαμε να μας λέει σήμερα η Λιάνα Κανέλλη, από την ραδιοφωνική της εκπομπή -στον Realfm- που αν και διαθέτουμε τόσο πλούσιο λεξιλόγιο, δεν μπορώ να βρω "κόσμιες" λέξεις, για να απαντήσω αναλυτικά στα λεγόμενα της βουλευτίνας.

Οπότε παραθέτω αυτούσια τα λεγόμενα της για να βγάλουν οι αναγνώστες/ιες τα δικά τους συμπεράσματα, με κάποιες μικρές επισημάνσεις:

 "Δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από τον Κουφοντίνα. Ξέρω όμως ότι διακυβεύονται πάρα πολλά πράγματα Ο Κουφοντίνας που νομίζω ότι είναι στην 12 μέρα απεργία πείνας (σ.σ στην 15 είναι) για την αποστέρηση της άδειας του έχει οδηγηθεί στην εντατική με αρρυθμίες γιατί έκριναν οι γιατροί ότι κινδυνεύει η υγεία του 
Ο ίδιος είπε ότι είναι πολιτική πράξη η διεκδίκηση της άδειας. Δεν ξέρω αν στα πλαίσια της πολιτικής πράξης ήταν  και η βόλτα με τους συνοδευτές, ρίχτες διαφόρων τρικακίων στο κέντρο της Αθήνας. Το πράγμα είναι επιλεγμένο χρονικά για να έχει επίδραση από κάθε πλευρά και από κάθε άποψη. Θέλει πολύ προσοχή γιατί προσφέρετε για προβοκάτσια. Προσφέρετε για άλλοθι. Προσφέρετε για μαγκιά που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Προσφέρετε για δηλώσεις ένθεν κι εκείθεν". 

Και εντάξει να μην απασχολεί καθόλου, την Λιάνα Κανέλλη -υποτίθεται ότι είναι και νομικός τρομάρα της- που οι αστικοί τους νόμοι γίνονται κουρελόχαρτο. 
Αντιληπτό είναι επίσης ότι δεν την ενδιαφέρει το ορατό ενδεχόμενο να έχουμε στην χώρα μας τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας. 
Δεν πάει όμως πολύ να μιλάει ότι η απεργία πείνας του πολιτικού κρατούμενου "προσφέρετε για προβοκάτσια"; Από ποιόν και πώς; Αυτό γιατί δεν μας το λέει;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 17 σχόλια

17 Μαΐου 2019 στις 9:05 μ.μ.

Εχω γραψει πολλες φορες γι αυτο το προβοκατορικο
πολιτικο σκυβαλο και το βρισκω να μην εχει νοημα
να ασχοληθω και παλι μαζι της ουτε μ αυτους που
εκπροσωπει η συνεργαζεται

18 Μαΐου 2019 στις 1:10 μ.μ.

Ρε ΚΚΕ τι κανετε ρε. τρελαθηκατε εντελως; δεν το βλεπετε οτι αυτη σας κανει ζημια; παραμονες εκλογων. αντε για σας απο εμενα και τη γυναικα μου.

18 Μαΐου 2019 στις 4:43 μ.μ.

Η αλητεία του βαθύ δεν περιγράφεται ρουφιάνοι του ΣΥΡΙΖΑ

18 Μαΐου 2019 στις 6:13 μ.μ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

18 Μαΐου 2019 στις 7:17 μ.μ.

Βιάστηκε να φύγεις, κάτσε λίγο ακόμα.

18 Μαΐου 2019 στις 11:34 μ.μ.

Η νοοτροπια της Κανελλη "επικοινωνει" ενα μερος του βαθεως κρατους με μια προβολη αυτου , το σταλινομπρεζνιεφισταν , οπως ο Ερως συνδεει το Εν με την προβολη αυτου το Δυο.. Δυστυχως , στο τρεχων πολιτικο πεδιο απουσιαζει -μαλλον-καθε δυνατοτητα συσχετισης με την αφροδιτη -ουρανια , ουτε καν με την πανδημο(αρχ.εννοια,μη παρεξηγηθω), μαλλον προς Πολυμνια μου φερνει..- για νοοτροπιες μιλαω, μη παρεξηγηθω παλι , γιατι το βλεπω, ετοιμοι ειστε !ααααααχαχαχαχααααααα!Υ.Γ.γιατρε,γιατι με τα του κκε γελαω απο μονος μου ,ειναι επικινδυνο αυτο η να κοψω τους καφεδες?..

19 Μαΐου 2019 στις 2:00 π.μ.

Πού είστε αριστερομπάχαλοι συριζογκρουπούσκουλα και λοιποί ασφαλίτες και αντικομμουνιστικά καθάρματα, πηγαίνετε σιγά σιγά στη θέση σας στον σκουπιδοτενεκέ.

19 Μαΐου 2019 στις 7:08 π.μ.

Τίποτα το περίεργο για την Λιάνα της ...καρδιάς μας. Και, φυσικά, για το κόμμα που εκπροσωπεί.
Ήμασταν νιοι και γεράσαμε με την τακτική που εκπορεύεται μέσα από τους μακριούς διαδρόμους του ιερού άβατου του Περισσού: αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με εμάς, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.
Η Κανέλη είναι θεσμός γραφικότητας. Δεν ένοιωσε, και δεν πρόκειται να νιώσει ποτέ την ανάγκη να στηρίξει και επιβεβαιώσει τα ανά καιρούς λεγόμενά της.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το αλλήστου μνήμης περιοδικό που εξέδιδε; Εκείνη την συνεπικουρούμενη αποθέωση σε χαρτί και μελάνι. Την Νέμεσι. Την θεία δίκη. Τον υπέρτατο λίβελο συνομοσιολογίας όταν διάφοροι ΒελοΛιακόπουλοι ήταν απλά γατάκια.
Αλλά και το ίδιο το κόμμα που μετά την τελευταία ντουφεκιά στον Γράμμο κατάντησε ένα κακέκτυπο εθνικοσοσιαλισμού και δεκανίκι της ντόπιας διεφθαρμένης μεγαλοαστικής τάξης.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα πλούσια επίθετα που χαρακτήριζαν την κάθε ενέργεια της επαναστατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη; Πράκτορες της πρεσβείας. Προβοκάτορες που στόχο έχουν να αποσυντωνήσουν το λαϊκό κίνημα. Πληρωμένοι εγκάθετοι των ντόπιων μυστικών υπηρεσιών.
Κυπατζήδες.
Βέβαια, μετά την εξάρθρωση της οργάνωσης, ...ουδέν νεώτερο από το ανατολικό μέτωπο.
Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί που λέγαμε...

Και τι να περιμένουν οι αληθινοί αγωνιστές από γυναίκες που στην ζωή τους δεν έκαναν το ελάχιστο που τους αντιστοιχούσε. Όταν δηλαδή, ψηφίζονταν το σύμφωνο συμβίωσης, και η Λιάνα της ...ψυχής μας, δεν βρέθηκε στα έδρανα της βουλής για να υπερασπίση την ίδια της την σεξουαλικότητα.
Η απούσα λιπόψυχη, λέει λέει λέει. Ουσιαστικά, όλα ένας αχταρμάς με στόχο δήθεν να προβληματίσει, αφήνοντας σε εμάς τους αδαείς να βρούμε τον μίτο της αλήθειας.
Το πες πες και κάτι θα μείνει, δυστυχώς, δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο το ναζιστοσκυλολόι. Έχει και αλλού εφαρμογές.

19 Μαΐου 2019 στις 7:12 π.μ.

@deldio
Φυσικά. Για την ταμπακιέρα - σαν πάγια τακτική εδώ και δεκαετίες - ούγκα μούγκα μέσα στου ιερού άβατου (του περισσού) στρούγκα.
Και να πει κανείς ότι πληρώνεστε; Οπότε, όσο βδελυρό και αν είναι κάτι τέτοιο, δεν παύει να αποτελεί ένα κίνητρο.

Η βλακεία είναι ανίκητη. Παράλληλα με το πες πες και κάτι θα μείνει.

19 Μαΐου 2019 στις 8:03 π.μ.

To UNKNOWN Eχεις ολικη αγνοια για τη φυση αυτου του μορφωματος
γι αυτο γραφεις ετσι Η Λιανα δρα μεμονωμενα και καμια φορα γιατι
οχι και με το φασιστα Μπαλτακο οι τους ναζι της Χρυσης Αυγης
Αλλα και οι υπολοιποι υψηλοβαθμοι και οι απλοι λεγεωναριοι του Περισσου το ιδιο κανουν ομαδικα Αρα ποιος να διωξει ποιον και απο
που αφου ολοι σχεδον ιδιοι ειναι και στην ιδια ταβλα τρωνε
Προχτες μολις κρατικη επιδοτηση 180 000 πηραν τα σαινια του Περισσου Οποτε γιατι η Λιανα να μην γραφει εναντια στην αδεια του Κουφοντινα

19 Μαΐου 2019 στις 8:49 π.μ.

@deldio
Αν και είναι αρκετά επιεικές αυτό που γράφω, πάντως, στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας έχουν καταλήξει αυτοί που έπεισαν τον τότε ανθό της ελληνικής κοινωνίας να παραδώσει τα όπλα στα φασιστικά σκυλιά.
Τελευταία αξιοπρεπή εικόνα, η τελευταία - επίσης - ντουφεκιά στον Γράμμο.

19 Μαΐου 2019 στις 8:54 π.μ.

Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι: κυπατζήδες, πράκτορες της cia, προβοκάτορες παρακρατικοί τρώνε στο κεφάλι έντεκα φορές ισόβιες. Η πρεσβεία της αστερόεσσας ουρλιάζει για τις άδειες. Η αγία οικογένεια παρεμβαίνει όπως μπορεί στην δικαιοσύνη. Ενώ ο περί ου ο λόγος Κουφοντίνας, χρησιμοποιεί την γνωστή κυπατζήδικη μέθοδο της απεργίας πείνας.
Όταν είναι να μιλήσουμε για πετυχημένους πράκτορες, ένα όνομα μας έρχεται στο μυαλό: Δημήτρης Κουφοντίνας. Νοου Κόντεστ...

19 Μαΐου 2019 στις 12:24 μ.μ.

Okey φιλε δελτιο. Περισευουμε το ξερω πολυ καλα...

19 Μαΐου 2019 στις 8:26 μ.μ.

Ο Μιχάλης ένας επαναστάτης της φακής.Κανενας διάλογος με τους Αντικκεδες του ΣΥΡΙΖΑ

19 Μαΐου 2019 στις 11:01 μ.μ.

@Μιχάλης
Ταμπακιέρα η: συναγελασμοί με τον Μπαλτάκο στην παρουσίαση του βιβλίου του "Η Κρυπτεία".
Θα τους αλλώσουμε τους αλήτες τους αστούς εκ των έσω....

20 Μαΐου 2019 στις 1:27 π.μ.

@Μιχάλης
Άβατο έχουν οι κεφάλες εκείνων που θεωρούν ότι έχουμε πάθει λοβοτομή, ασκούν στο ΚΚΕ κριτική ξεχνώντας ότι τα προηγούμενα χρόνια ήταν τσιρλίντερς του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν τεράστια ευθύνη για αυτό που συμβαίνει, και "ξεχνώντας" ότι έχουν γίνει 445 κομμάτια με αποχωρήσεις, φράξιες, διπλά ψηφοδέλτια κλπ. Γι' αυτά να μας πείτε

20 Μαΐου 2019 στις 1:33 π.μ.

@Unknown
Από που και ως πού λυσσασμένα συριζοτρόλια που πληρώνονται με το κομμάτι σαν εσένα και τους άλλους θα μας πεις ότι ήσουνα τάχα κοντά στο ΚΚΕ και τώρα γυρίζεις την πλάτη επειδή απογοητεύθηκες με τη στάση της Κανέλλη για τον Κουφοντίνα; Νομίζεις ότι εμείς ήμαστε σαν εσένα και σαν αυτούς που μουγκανίζουν μαζί σου;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger