Home » , » Ποιοι είναι αιχμάλωτοι;

Ποιοι είναι αιχμάλωτοι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 | 12:31 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos15

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας. Υπάρχει και η σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων, είτε των πραγματικών, είτε των πολιτικών".

 Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης κηφήνας Νέων Δήμιων (ΝΔ).

Μεγάλες οι αντιδράσεις, ποικίλα τα σχόλια. Προφανώς και η δήλωση δείχνει μίσος, αλαζονεία, φασισμό, σίγουρα είναι διχαστική. Δείχνει πως βλέπουν τα καθάρματα της ΝΔ όλους τους υπόλοιπους. Γιατί δεν αναφέρθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ επομένως αφορά όλους μας.

Μην αυταπατάστε, η ΝΔ δεν παίρνει αιχμαλώτους στον ταξικό πόλεμο. Αν πάρει την εξουσία θα σφάξει όλους τους αντιπάλους σαν γνήσιος εκπρόσωπος απογόνων προδοτών, ναζιστών, ταγματασφαλιτών και συνεργατών των κατακτητών.

(Ασχετο: Ο πολιτευτής του Κούλη έχει ακουστά για κάποιον συνονόματος του, Χαράλαμπο Αϊβαλιώτη; Αυτός ήταν ένοπλος δοσίλογος, υπηρέτησε πιστά τις κατοχικές δυνάμεις και την κοπάνησε μαζί με τα Γερμανικά στρατεύματα, όταν αποχωρούσαν από την χώρα μας. Κατέφυγε στη Γερμανία και έτσι δεν λογοδότησε για τα τεράστια εγκλήματα του σε βάρος του ελληνικού λαού).

Η ηγεσία της Ν.Δ., λοιπόν, θα θυσιάσει επίσης τα ζωντόβολα που την ψήφισαν. Στο βωμό του κέρδους φυσικά. Ο Κούλης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων που θα απομείνουν: Βαφτιστήρια, συγγενείς και εγκληματίες διαφόρων ειδών, όπως παιδεραστές, καταχραστές, δολοφόνοι, έμποροι ναρκωτικών κοκ.

Σκέφτομαι όμως ποιοι είναι οι αιχμάλωτοι, γιατί εγώ δεν νιώθω καθόλου αιχμαλωτισμένος. Νιώθετε έτσι εσείς; Αιχμάλωτοι ποιανού; Του Μητσοτάκη; Αν μπορούμε να μιλήσουμε για αιχμαλώτους, μάλλον πρέπει να αναφερθούμε σε όσους σκύβουν το κεφάλι. Σε όσους ηττώνται χωρίς καν μάχη. Μακριά λοιπόν από μας τέτοιο πράγμα.

Οι πραγματικοί αιχμάλωτοι είναι τα γαλάζια γίδια, που τα σφάζουν κάθε φορά οι γαλάζιοι τσοπάνηδες και τα τρώνε μαζί με τα κομματόσκυλα τους. Είναι αυτοί που ανταλλάζουν τη ψήφο τους για ένα ρουσφέτι. Κι η ψήφος τους χάνει συνέχεια αξία. Παλαιότερα, ήταν μια μόνιμη θέση στο δημόσιο, τώρα σέρνονται και φιλάνε πόδια χαραμοφάηδων για μια δουλίτσα οπουδήποτε, έστω και προσωρινή. Τραγικοί!

Είναι αυτοί που σκύβουν το κεφάλι κι εκτελούν πιστά τις διαταγές της γαλάζιας συμμορίας, χωρίς καν να σκέφτονται το συμφέρον τους. Όσοι μασάνε κουτόχορτο. Είναι τα δουλάκια των βολεμένων πορφυρογέννητων. Είναι οι ηλίθιοι που νομίζουν πως είναι ανώτεροι από άλλους λαούς, όμως κατάντησαν τη χώρα με τις επιλογές τους χειρότερα κι από αποικία. 

Δεν είμαστε καθόλου αιχμάλωτοι, ούτε πρόκειται ποτέ να μας αιχμαλωτίσουν. Μπορεί να αποτύχουμε κάποιες φορές, αλλά δεν θα μπορέσουν ποτέ να μας νικήσουν, να μας κρατήσουν. Γιατί αγαπάμε την Ελευθερία, γιατί έχουμε Αλληλεγγύη, γιατί Αντιστεκόμαστε, Παλεύουμε για μας τα Παιδιά μας, τους Συνανθρώπους μας.

Αν κάποιοι είναι αιχμάλωτοι, αυτοί είναι οι δικοί τους. Αιχμάλωτοι της βλακείας τους. Κι όταν οι κομπλεξικοί βλάκες καβαλάνε το καλάμι, έτσι ενεργούν.

Ο μπλε κηφήνας είπε κατόπιν πως αστειεύτηκε. Γελάσαμε. Θα πω κι εγώ ένα αστείο να ενθυμήσουμε; Όπου 'ναι, με αυτά που θα κάνει η ΝΔ θα ανοίξει καινούρια κυνηγετική περίοδος δεξιών βουλευτών και στελεχών της.
Αντί να ονειρεύονται εμάς σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ας προπονηθούν στο τρέξιμο. Γιατί, αν τους προλάβει ο κόσμος, δε νομίζω πως θα ισχύσει καμία Συνθήκη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger