Home » , » Λωτοφάγους θεωρεί τους πολίτες η Ν.Δ; - Με αφορμή την παραίτηση της Τάνιας Μοροπούλου

Λωτοφάγους θεωρεί τους πολίτες η Ν.Δ; - Με αφορμή την παραίτηση της Τάνιας Μοροπούλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 | 11:43 μ.μ.

Αγνοούσαμε την ύπαρξη της κ. Τόνιας Μοροπούλου. Σήμερα και μετά την υποβολή παραίτησης της -καθ' υπόδειξη του Κ. Μητσοτάκη, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- από υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.,υπήρξε ένας καταιγισμός σχολίων από χρήστες του διαδικτύου.
(Ελάχιστα απ' αυτά τα παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησής μας).

Το πιο σημαντικό που μας γνωστοποιήθηκε απ' αυτά είναι ότι στην περίπτωσή της έχουμε να κάνουμε με έναν ... θηλυκό Βελόπουλο.
Οχι αυτή δεν έχει στην κατοχή της χειρόγραφες επιστολές του Χριστού. Περιορίζεται να μας μεταφέρει τα "θεία μηνύματα" που δέχτηκε, πριν λίγα χρόνια, το 2016  όταν συμμετείχε "μαζί με ομάδα Ελλήνων εμπειρογνώμων, στην αναστήλωση του Πανάγιου Τάφου, στην Ιερουσαλήμ".  Είχε δηλώσει τότε ότι μια σειρά παραδοξότητες ανάμεσα στις οποίες ότι: «όταν επιχειρήσαμε να εξερευνήσουμε την κοιλότητα της ιερής πέτρας, τα μηχανήματα χάλασαν. Ο Πανάγιος Τάφος είναι ζωντανός...".

Ας ξεφύγουμε όμως από τις "ιερές πέτρες" και να ρθούμε στο σήμερα. Η κ. Μοροπούλου γνώριζε εδώ και χρόνια ότι έχει περιπέτειες με την δικαιοσύνη επειδή έπαιρνε σύνταξη άγαμης θυγατέρας επί σχεδόν επτά χρόνια δίχως να τη δικαιούται.
Η ίδια δεν αρνήθηκε το γεγονός -δεν θα μπορούσε άλλωστε αφού υπάρχουν επίσημα έγγραφα-, δήλωσε "άγνοια νόμου" και το θέμα θα λυθεί σε ακροαματική δικαστική διαδικασία.
Οταν ήρθε στην δημοσιότητα η περίπτωση της,, έβγαλε μια ανακοίνωση προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, και δεν έκανε την παραμικρή αναφορά για ενδεχόμενο παραίτησης από την βουλευτική υποψηφιότητα.
Στην ίδια γραμμή πλεύσης ήταν και το πρωί ο επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού της Ν.Δ., Τάκης Θεοδωρικάκος, και σε τηλεοπτική παρουσία του δήλωσε ότι δεν υπάρχει καν ζήτημα.

Και εύλογα αναρωτιέται κανείς. Τι άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες και ο Κ. Μητσοτάκης την εξώθησε να υποβάλλει παραίτηση από την βουλευτική της υποψηφιότητα και την ίδια να μιλάει ότι δέχεται πόλεμο λάσπης; Τίποτε απολύτως.
Απλώς μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ., άλλαξε τακτική, αλλά το έκανε τόσο άγαρμπα θεωρώντας τους πολίτες που απευθύνεται λωτοφάγους.











Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

24 Ιουνίου 2019 στις 7:34 π.μ.

Τελικα οι περισσοτεροι απο τους εθνοπατερες και εθνοσωτηρες
εντος η εκτος του ``εργασιακου`` χωρου με την παροδο του χρονου
αποδεικνυνται λαμογια Αυτο το χουι ειναι δυσκολο εως αδυνατο
να κοπει

25 Ιουνίου 2019 στις 7:04 π.μ.

Η Μοροπούλου ήταν με το ΠΑΣΟΚ της "Αλλαγής" από το 1974, με ό,τί σημαίνει αυτό. Δεν λαμογιάρησε τώρα με τη ΝΔ, ανέκαθεν αποτελούσε κλασσική περίπτωσητης "γενιάς του Πολυτεχνείου" που ακούει ο κόσμος και φτύνει. Όσο άδικο και εάν είναι αυτό αφού αφορά ελάχιστους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger