Home » , » Παραδιδόμαστε στην "λογική" του ΣΥΡΙΖΑ. - Με καθοδηγητικά στελέχη Μπίστη, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου, το κυβερνητικό κόμμα θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές

Παραδιδόμαστε στην "λογική" του ΣΥΡΙΖΑ. - Με καθοδηγητικά στελέχη Μπίστη, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου, το κυβερνητικό κόμμα θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 | 6:57 μ.μ.

Προφανώς θα θυμάστε τα λεγόμενα του Α. Τσίπρα στην συνέντευξη που έδωσε πριν μερικές μέρες στην εκπομπή "Επόμενη Μέρα" της ΕΡΤ1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Εκεί ο πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων μας είπε ο η διαφορά των 9,5 μονάδων που είχε το κόμμα του με την Ν.Δ., στις ευρωεκλογές είναι αναστρέψιμη.

Τα διλήμματα των εθνικών εκλογών είναι διαφορετικά, μας είπε ο απερχόμενος πρωθυπουργός και επικαλέστηκε την δυνατότητα οι 600.000 ψηφοφόροι που έκαναν αποχή και η επιλογή άλλων 400.000 που προτίμησαν μικρότερα κόμματα να αποτελέσουν την δεξαμενή ψηφοφόρων που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά του να νικήσει στις 7 Ιούλη.

Και βάζει μπρος την φάμπρικα ώστε το σημερινό κυβερνητικό κόμμα να προσεγγίσει αυτό το 1.000.000 ψηφοφόρους, ώστε να το ψηφίσουν στις προσεχείς εθνικές βουλευτικές εκλογές. Και ποια ήταν η πρώτη κίνησή του; Την πληροφορούμαστε από την σημερινή ειδησεογραφία: "Με απόφασή του πρωθυπουργού στον πρωινό καφέ συμμετέχουν από χθες Τετάρτη ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, ο Νίκος Μπίστης και η Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ... στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και σε κορυφαία θέση θα τοποθετηθεί στέλεχος της προοδευτικής συμμαχίας". 

Και αυτό που ονομάζεται "πρωινός καφές' δεν είναι τίποτε άλλο παρά το άτυπο καθοδηγητικό όργανο του κυβερνητικού κόμματος.

Καταλάβατε τώρα, γιατί συνετρίβη ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές; Ο λόγος ήταν ότι τον πρόσφατο εκλογικό του αγώνα δεν τον καθοδηγούσαν άφθαρτα, αξιόλογα στελέχη του "προοδευτικού σκηνικού", σαν τον Μπίστη και τον Ραγκούση. Αυτό ήταν που οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρων να απέχουν από τις εκλογές ή να ψηφίσουν άλλα μικρά κόμματα.

Παραδιδόμαστε στην "λογική" του ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε περαιτέρω σχολιασμός πλεονάζει...   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger