Home » , » Ασυγκράτητοι οι δεξιοί τραμπούκοι

Ασυγκράτητοι οι δεξιοί τραμπούκοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 | 7:09 μ.μ.

Αυτός δεν πρέπει να λέγεται Τρομπούκης αλλά "Τραμπούκης". Και αναφερόμαστε στο στέλεχος της Ν.Δ στην Χίο, γιατρό Κώστα Τρομπούκη.
Και η περίπτωση του είναι ένα απ' τα συμπτώματα των καιρών. Στην βάσιμη προοπτική ότι η συντηρητική παράταξη θα βρεθεί στην κυβερνητική εξουσία, κάποια στελέχη της δεν κρατάνε πια ούτε τα προσχήματα και αφήνουν να εκδηλωθεί το ήθος και η αντίληψη που διακατέχει μεγάλο μέρος του στελεχιακού δυναμικού της Ν.Δ.

Με δυο λόγια το συγκεκριμένο γεγονός. Στο νησί αυτό του Αιγαίου ο Επιθεωρητής Εργασίας Δημήτρης Φραγκομίχαλος, προχώρησε σε έλεγχο στην επιχείρηση με την επωνυμία «Μαγνητική Τομογραφία Χίου» ιδιοκτησίας του Κ. Τρομπούκη. Εκεί διαπίστωσε ότι το στέλεχος της Ν.Δ απασχολεί ανασφάλιστη μια καθαρίστρια. 

Και πώς αντιμετωπίστηκε το "θράσος" και η "αναίδεια" του υπαλλήλου, ο οποίος έκανε την "απρέπεια" να προχωρήσει στον έλεγχο της επιχείρησης ενός ατόμου το οποίο σύντομα πιθανόν να στελεχώνει κυβερνητικό πόστο;
Μας το λέει σε αναλυτικό κείμενο που έδωσε στην δημοσιότητα ο Επιθεωρητής Εργασίας: "Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο εργοδότης δυστυχώς παρεκτράπηκε απρόκλητα σε προσβλητική συμπεριφορά εκτοξεύοντας εναντίον μου σε έξαλλη κατάσταση διάφορες χυδαίες ύβρεις («Ντροπή στον πατέρα που σ’ έκανε, πούστη», «Δημόσιε υπάλληλε του κώλου» και πολλές άλλες), λεκτικές απειλές (πχ. «Θες να φύγεις δαρμένος, αυτό θέλεις, ρε κωλόφατσα;») και στο τέλος ένα πλαστικό αντικείμενο που με τραυμάτισε στα χέρια". 

Υ.Γ: Μην περιμένετε το λαλίστατο γραφείο τύπου της Ν.Δ. να βγάλει κάποια ανακοίνωση καταδικάζοντας την ενέργεια του στελέχους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αλλωστε σιγά το θέμα. Ενας απλώς τραμπούκος είναι που βιαιοπράγησε σε βάρος ενός δημοσίου υπαλλήλου. Δεν πέταξε τίποτα μπογιές ο "Ρουβίκωνας" που να αξίζει να υπάρξουν καταδικαστικές δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ και επίσημη κατηγορηματική καταδίκη από την Ν.Δ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger