Home » , » Athens Voice: Το "άστοχο" σχόλιο και ο "βανδαλισμός" των γραφείων της.

Athens Voice: Το "άστοχο" σχόλιο και ο "βανδαλισμός" των γραφείων της.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 | 12:15 π.μ.

Η φεμινιστική συλλογικότητα "Καμία Ανοχή" με ανάρτησή της στο διαδίκτυο μας γνωστοποιεί την παρέμβαση που έκανε, με συνθήματα και τρικάκια στην είσοδο του κτηρίου στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της Athens Voice.
Ερέθισμα γι' αυτή τη δράση αυτής της συλλογικότητας ήταν το ρατσιστικό της δημοσίευμα της ιστοσελίδας για τον θάνατο της Αρμένισσας μετανάστριας.

"Η Γκαϊνέ Κασαρτζιάν ήταν ταξική μας αδερφή. Η γυναίκα που εξωθήθηκε στην αυτοκτονία, ενώ εργαζόταν ως αποκλειστική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο στη Νίκαια, δεν θα ξεχαστεί ποτέ", σημειώνεται στο κείμενο ενώ συμπληρώνεται ότι "Η Καμία Ανοχή καλεί σε κινητοποίηση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα".

Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας Athens Voice αναφέρουν:  Άγνωστοι βανδάλισαν την είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Athens Voice στο κέντρο της Αθήνας.

Με σπρέι έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στα οποία αναγράφονταν οι φράσεις: «Για κάθε δημοσίευμα γεμάτο ρατσισμό απέναντί σας θα έχετε τον φεμινισμό» και «Με τις μετανάστριες είμαστε μαζί, σκατά στην Athens Voice και κάθε ρατσιστή».

Πρώτον. Δεν ήταν δράση κάποιων αγνώστων αλλά μια συνειδητή ενέργεια φεμινιστικής συλλογικότητα κάτι που φαίνεται στην υπογραφή που έφεραν τα τρικάκια που πετάχτηκαν.

Δεύτερον. Είναι τουλάχιστον προκλητικό για τους συντάκτες της ιστοσελίδας να αρκούνται στον χαρακτηρισμό "άστοχο", για ένα ρατσιστικό σχόλιο που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών γι' αυτό αναγκάστηκαν να το αποσύρουν και να μας μιλάνε για "βανδαλισμό" των γραφείων τους.

Και τουλάχιστον οι γραφιάδες της Athens Voice, γνωρίζουν την σημασία των λέξεων.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Ιουλίου 2019 στις 8:24 π.μ.

Ta ναζιστικα καθαρματα της ΧΑ και η Athens voice ειναι ενα και το αυτο
Αξιζουν συγχαρητηριων οι κοπελιες που επενεβησαν στην εδρα των ρατσιστων
και τους τακαναν καλοκαιρινα γιατι δεν μπορουν ατιμωρητα να επικροτουν
τετοια πολιτικα εγκληματα και ιδιαιτερα οταν προκειται για μεταναστριες
η μεταταναστες που υποφερουν τα πανδεινα αφου ειναι υποχρεωμενες να δουλευ
ουν μακρυα απο την πατριδα τους τις οικογενειες τους και με μισθους πεινας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger