Home » , » Τα "αποβράσματα της κοινωνίας" και το πορφυρογέννητο εξουσιαστικό θρασίμι που παριστάνει τον υπουργό

Τα "αποβράσματα της κοινωνίας" και το πορφυρογέννητο εξουσιαστικό θρασίμι που παριστάνει τον υπουργό

Από giorgis , Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 | 2:12 π.μ.

Του Γ.Γ

"Θα κάμουμε μια μεγάλη καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες. -στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς- Το ζήτημα δεν είναι εγώ να σε πιάσω το ζήτημα είναι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας".

Κωνσταντίνος Καραμανλής -υπουργός Υποδομών & Μεταφορών

Την παραπάνω αθλιότητα δήλωσε το κυβερνητικό στέλεχος σε συνέντευξη που έδωσε σε ρ/σ/
Τα εξουσιαστικά κυβερνητικά παχύδερμα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο προκλητικότητας.
Δεν φτάνει που ποινικοποίησαν την φτώχεια μας, - η περίπτωση  του Χριστόφορου Κορτέση που αναφέραμε σε περασμένη ανάρτησή μας είναι πολύ χαρακτηριστική- δεν τους αρκεί που οι ταξικές πολιτικές τους, οδήγησαν πλατιά στρώματα των λαϊκών στρωμάτων στην εξαθλίωση και την μιζέρια, τώρα θέλουν να μας κάνουν να αισθανόμαστε και ενοχές για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο μας έχουν οδηγήσει!

Ακου τι είπε ο άνθρωπος!!!: "Πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας", ένας άνεργος, ένας φουκαράς βιοπαλαιστής, που δεν έχει να πληρώσει εισιτήριο! 
Προφανώς ο υπουργός θέλει να επαναληφθούν περιπτώσεις, όπως τότε με τον τραμπουκισμό που δέχτηκε από ελεγκτή ο 19χρονος Θανάσης Καναούτης με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.
Πώς να καταλάβει αυτό το πορφυρογέννητο άτομο την σπαρακτική κραυγή του νέου αυτού, προς τον υπεύθυνο του θανάτου του «είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση»;
Ο νεολαίος αυτός ουσιαστικά δολοφονήθηκε, γιατί δεν είχε να πληρώσει εισιτήριο. Δεν είχε προλάβει να νιώσει ότι ήταν "απόβρασμα της κοινωνίας". Το μόνο που αισθανόταν ήταν η φτώχεια του.

Καθάρματα, αποβράσματα, κοινωνικά παράσιτα, είναι όλοι οι εξουσιαστές με τον υπουργό Μεταφορών να κρατάει τα σκήπτρα σ' αυτές τις "επιδόσεις".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger