Home » , » Παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" στο νοσοκομείο Νίκαιας για την δολοφονία της Αρμένισσας μετανάστριας'

Παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" στο νοσοκομείο Νίκαιας για την δολοφονία της Αρμένισσας μετανάστριας'

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 | 5:56 μ.μ.

Μετά την παρέμβαση που έκανε η φεμινιστική συλλογικότητα "Καμία Ανοχή", με συνθήματα και τρικάκια στην είσοδο του κτηρίου στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της Athens Voice, για το ρατσιστικό σχόλιο που δημοσίευσε μετά την δολοφονία-αυτοκτονία της Αρμένισσας μετανάστριας, ανάλογη δράση πραγματοποίησε σήμερα και ο "Ρουβίκωνας"

Μέλη της αναρχικής ομάδας εισέβαλαν σε γραφείο διευθυντικού στελέχους του Γενικού Κρατικό Νοσοκομείου Νίκαιας καταγγέλλοντας την δολοφονία της εργάτριας, ενώ σε κείμενο που δημοσίευσαν στο διαδίκτυο αιτιολογούν την ενέργεια τους.

 Αυτό που έγινε στο γενικό κρατικό Νίκαιας έχει ένοχους. Ενόχους που πιάστηκαν με το όπλο του φόνου στο χέρι. Μιλάμε για έναν χώρο που εκατομμύρια τρώγονται καθημερινά σε μίζες πολυεθνικών (πόσο αστείο ένα σκάνδαλο σαν αυτό της Novartis να εξαντληθεί στην σκανδαλολογία των πολιτικών κηφήνων και να μην ακουμπήσει τις μάζες των μεσοαστών καθηγητάδων)... 

Γκαϊανέ Κασαρτζιάν, αυτό είναι το όνομα της Αρμένισσας προλετάριας που πήδηξε στο κενό για να μην πιαστεί να εργάζεται παράνομα. Και όχι δεν ήταν η μοίρα της αυτή. Αργά ή γρήγορα όλοι οι άνθρωποι σε αυτή την ταξική θέση θα καταλάβουν ότι υπάρχει και μια άλλη μοίρα. Κι όταν το καταλάβουν θα πάψουν να πέφτουν αυτοί απο τα παράθυρα και θα αρχίσουν να πέφτουν αυτοί που τους αξίζει., είναι η κατακλείδα του κειμένου του "Ρουβίκωνα"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger