Home » , » Είτε με ρεφορμιστές, είτε με νεοφιλελέ κανιβάλους ...

Είτε με ρεφορμιστές, είτε με νεοφιλελέ κανιβάλους ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 | 7:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Διαφωνώ εντελώς με κάτι που λένε οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ μες στην πικρία τους. "Μην ακούσουμε κανέναν να διαμαρτύρεται, αν κοπούν μισθοί, συντάξεις, αν γίνουν απολύσεις κλπ - κλπ, αφού ψηφίσατε ΝΔ".
Πολλά πράγματα θα μπορούσα να πω για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που είναι μια πιο λάιτ έκδοση της πολιτικής της ΝΔ και ουσιαστικά ίδια ακριβώς.

Φυσικά και θα διαμαρτυρηθούμε και θα αγωνιστούμε και θα σιχτιρίσουμε. Ποιοι ψήφισαν τον Κούλη; Ποια πλειοψηφία; Μια οργανωμένη μειοψηφία απέναντι σ' ένα κόσμο απογοητευμένο, διασπασμένο και φυσικά καχύποπτο. Με το δίκιο του.

Έγραφα για ένα σύνθημα της δεξιάς το οποίο είναι παλιό και δείχνει πως ακριβώς παίρνουν την εξουσία. "Δεξιά ενωμένη ποτέ νικημένη".
Η Αριστερά είναι διασπασμένη σε 1000 κομμάτια. Δεν θεωρώ Αριστερά τους ρεφορμιστές του ΣΥΡΙΖΑ, όμως πολλοί από αυτούς που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν νεοφιλελέ πολιτική και το επέλεξαν στις χθεσινές εκλογές, για να μη βγει παντοδύναμος ο Μητσοτάκης.
Γι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μεγαλύτερη άνοδο από τη ΝΔ μέσα σε ένα μήνα. Πήρε 437.579 ψήφους παραπάνω! 59.305 πιο πολλούς από τη ΝΔ, η οποία ως πρώτο κόμμα και με τη βοήθεια των ΜΜΕ ήταν φυσικό να συσπειρώσει τους δεξιούς ψηφοφόρους.

Αυτά όμως που θα κάνει ο Μητσοτάκης θα τα έκανε κι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως λίγο πιο αργά ή με άλλο στυλ. Πάντως θα πετάξουν κόσμο στο δρόμο, θα του πάρουν το σπίτι, μισθοί - συντάξεις θα πετσοκοφτούν, πολλοί θα χάσουν τη δουλειά τους. Είτε με ρεφορμιστές, είτε με νεοφιλελέ κανιβάλους. Όπως επίσης θα έχουμε έτσι κι αλλιώς ξεπούλημα των ασημικών, υποτέλεια, προβλήματα με τους γείτονες κλπ.

Μια παρένθεση. Συριζαίοι, μην τρολάρετε τους νεοδημοκράτες. Μην τους λέτε πως ο Κούλης θα αυξήσει τις συντάξεις! Για γίδια μιλάμε. Οι δεξιοί πιστεύουν ότι fake news κυκλοφορεί.
Εδώ υπήρχαν θεούσες, που ψήφισαν ένα τύπο, ο οποίος ισχυρίζονταν πως είχε επιστολές του Ιησού! Και οι παπάδες τον στήριξαν!!! Αδιανόητο; Κι όμως υπάρχει λόγος που το παπαδαριό στήριξε το Βελόπουλο. (Ασχετα τι έλεγαν δημόσια εναντίον του κάποιοι αρχιρασοφόροι).
Έχει σχέση με την άλλη τους αγάπη, τη Χρυσή Αυγή. Ο "λίγο ναζί" και καθόλου σοβαρός είναι το νέο μαντρί των ακροδεξιών, που δεν θέλουν να πάνε στη ΝΔ, καθώς η ΝΔ θα ρημάξει τα πάντα. Είναι η "σοβαρή Χρυσή Αυγή", όσο σοβαρός είναι τέλος πάντων ο Βελόπουλος, ο οποίος όμως μπορεί να στηρίξει τη ΝΔ και να συνεργαστεί επίσημα.

Οι παπάδες ξέρουν πως η δίκη των ναζί δεν πάει όπως θα ήθελαν. Τα στοιχεία κατά της εγκληματικής δολοφονικής συμμορίας είναι συντριπτικά. Οι ίδιοι οι ναζί γελοιοποιούνται με απίστευτα ανόητες δικαιολογίες. Η καταδίκης της είναι σίγουρη, όσο κι αν το Σύστημα προσπαθεί να το αποφύγει, ή τουλάχιστο να μετριάσει την τιμωρία. Οποιαδήποτε άλλη απόφαση πλην της καταδίκης, θα ξεσηκώσει θύελλα αγανάκτησης στον κόσμο. Μπροστά στο ναυάγιο πάνε σε άλλο πλοίο. Κλείνει η παρένθεση.

Δεξιοί και ρεφορμιστές κάνουν τα ίδια ακριβώς. Ανθρωποθυσίες. Μόνο που οι δεξιοί το χαίρονται και το δείχνουν.
Αν θέλουμε να αλλάξει ουσιαστικά κάτι, θα το κάνουμε χωρίς κηφήνες.

Η Αντίσταση στο φασισμό θα συνεχιστεί. Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ τυχεροί που έχουν απέναντι τους το Μητσοτάκη, τον πλέον άχρηστο και κομπλεξικό. Αν είχαν κάποιο λιγότερο αποκρουστικό, θα πήγαιναν για μονοψήφιο.
Αλλά κι ο Μητσοτάκης χάρη στο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε. Για να μην ξεχνιόμαστε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger