Home » , » Μπατσάδικο θράσος σε ανακοίνωση "συναδελφικής αλληλεγγύης"

Μπατσάδικο θράσος σε ανακοίνωση "συναδελφικής αλληλεγγύης"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 | 10:58 μ.μ.

Μόνο για έλλειψη "συναδελφικής αλληλεγγύης" δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τους μπατσοσυνδικαλιστές.
Και δεν διστάζουν να την εκδηλώσουν ακόμα και σε συναδέλφους τους οι οποίοι είχαν συλληφθεί σαν έμποροι ναρκωτικών, ενώ το αποκορύφωμα της "μπατσάδικης αλληλεγγύης" είχε εκδηλωθεί στην περίπτωση της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου η οποία έγινε και με εμπλοκή και συνεργεία αστυνομικών οργάνων.

Σήμερα θεώρησαν σκόπιμο να σταθούν δίπλα στους τραμπούκους συναδέλφους τους, οι οποίοι προσπάθησαν να συλλάβουν την γιατρό Αφροδίτη Ρέντζιου, προέδρου της ΟΕΓΝΕ και πρώην υποψήφιας ευρωβουλευτή με το Κ.Κ.Ε, στην Ψυχιατρική του Θριασίου, όταν αυτή ζήτησε από αστυνομικούς φρουρούς κρατουμένου ασθενούς να μην οπλοφορούν μέσα σε ψυχιατρικό τμήμα με άλλους 30 ασθενείς.

Ετσι, λοιπόν, η "Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής" -με πρόεδρο τον γνωστό από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις μπάτσο, Δημοσθένη Πάκο- έβγαλε μια ανακοίνωση, για να απαντήσει υποτίθεται στην σχετική καταγγελία που είχε κάνει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών.

Αφού καλύπτουν απόλυτα τους τραμπούκους συναδέλφους τους, τονίζουν: «Ο μόνος αρμόδιος και υπεύθυνος για την φύλαξη κρατουμένων ασθενών είναι ο αστυνομικός που έχει διαταχθεί από την υπηρεσία του για το σκοπό αυτό και ουδείς έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει στο έργο του καθώς τούτο εγκυμονεί κίνδυνους τόσο για τους υπόλοιπους ασθενείς, όσο για τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο και φυσικά και για τον ίδιο».

Μάλιστα στην κατακλείδα της ανακοίνωσής τους οι μπάτσοι μας θυμίζουν την λαϊκή ρήση: "Εκεί που μας χρωστούσαν, μας παίρνουν και το βόδι".
Χρεώνουν αναρμοδιότητα στους γιατρούς να έχουν άποψη για το περιβάλλον που εργάζονται και καλούν «τα μέλη της ομοσπονδίας των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΓΝΕ) να ασχοληθούν με τα του οίκου τους για να εξαλείψουν χρόνιες παθογένειες (φακελάκια κ.α) για να σταματήσει το ξεζούμισμα των Ελλήνων πολιτών κάτι για το οποίο δυστυχώς έχουμε γνώση και άποψη όλοι».

Μιλάμε δηλαδή για απίστευτο θράσος... Τώρα, θα πείτε, αφού η κυβέρνηση του Μητσοτάκη τους έδωσε "αρμοδιότητες" μέχρι και να "νομοθετούν", τι διαφορετικό θα μπορεί να συνέβαινε; Σωστό κι αυτό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger