Home » » Έρχεται και είναι τεράστια.

Έρχεται και είναι τεράστια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 | 4:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έρχεται νέα λαίλαπα από φθινόπωρο. Ο Κούλης και τα κομματόσκυλά του ανανεωμένοι από τις καλοκαιρινές διακοπές (και καταστροφές) έρχονται ορεξάτοι για πλιάτσικο.
Φόροι, περικοπές, απολύσεις και πλειστηριασμοί θα είναι η επιστροφή στην κανονικότητα της ελληνικής κόλασης. 

Οι πλειστηριασμοί θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Για ξεκάρφωμα θα βγάλουν και μερικά ακίνητα πλουσίων, όμως τη νύφη θα πληρώσουν όσοι δεν έχουν. Ποια πρώτη κατοικία και σαχλαμάρες;
Οι άστεγοι των επόμενων χρόνων θα δείξουν την πραγματικότητα.

Γιατί νομίζετε κόπτονται να κάνουν κακούργημα τη διαμαρτυρία για τους πλειστηριασμούς;
Γιατί μας παρουσιάσουν τον "Ρουβίκωνα" σαν  τον Νο1 δημόσιο κίνδυνο;.

Οι πλειστηριασμοί υπήρχαν και παλιότερα. Ομως τώρα οι τράπεζες μετά το μαξιλάρι των 37 δις, που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν κι ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους. Όχι ένα, όσα μπορούν περισσότερα. Να ρεφάρουν από τα δανεικά κι αγύριστα, που θα δίνουν στα γαλάζια παλιοτόμαρα.

0+0=14 έλεγε ο μπαμπάς Μητσοτάκης. Κι αφού μ' όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις ο Κούλης πρόκειται να μας γδάρει ζωντανούς λόγω λαθών της αριθμητικής.

Δεν βγαίνει πχ η ΔΕΗ; Στέλνουν τη λυπητερή στους καταναλωτές! Απολύουν και μερικές χιλιάδες με την ευκαιρία.
Να πληρώσει όσα χρωστάει η ΝΔ και τα λαμόγια της, ούτε λόγος. Τους ψηφίσαμε, τους δώσαμε το ελεύθερο να μας πηδήξουν. Αυτό λένε, έτσι αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία. Με τη λογοκρισία της, την προπαγάνδα της, τους κόλακες της, τα ρουσφέτια της, τα σκάνδαλά της, τις μίζες της κι όλα τα σχετικά.

Έρχονται λοιπόν νέα χαράτσια. Θυμίζει ένα ανέκδοτο με SS. Μπαίνει μια μέρα ο διοικητής των SS στο Άουσβιτς και λέει στους Εβραίους: Σήμερα θα αλλάξετε ρούχα. Πάνω που χάρηκαν οι κρατούμενοι, τους λέει: - Εσύ θα πάρεις το πουκάμισο εκείνου, εσύ το παντελόνι του άλλου...
 Έτσι κι ο Κούλης: δεν θα βάλει τους φόρους του ΣΥΡΙΖΑ, όοοχιι! Θα βάλει τους δικούς του που θε είναι τρις χειρότεροι. 

Δεν θα στείλει το ΣΔΟΕ, που ήταν για τους μεγάλους, αλλά την εφορία για τους ηλίθιους μικρομεσαίους, που τον ψήφισαν.
Να βάζουν τις περικεφαλαίες από τα συλλαλητήρια, όταν κάνουν ελέγχους οι εφοριακοί, να κόβουν πρόστιμα με έκπτωση στους γαλάζιους καταστηματάρχες λόγω βλακείας.

Και βέβαια χέρι στις συντάξεις. Καλέ τι χέρι; Αυτό δεν είναι χούφτωμα, είναι βιασμός και μάλιστα με πολύ ξύλο. Αγνώριστη την έκαναν τη σύνταξη. Τόσο μικρή που την πιάνει ο νόμος για τα ανήλικα. Που εδώ που τα λέμε το αντίδωρο στην Εκκλησία είναι μεγαλύτερο. Γι αυτό υπάρχουν ακόμα πιστοί. Πάνε για το ψωμί. 

Κι οι παπάδες πάνε στη Κόλαση. Αμετανόητος ο Αμβρόσιος για τις δηλώσεις μίσους. Θεωρεί την καταδίκη παράσημο. Το περίφημο παράσημο της ανοικτής παλάμης συνοδευόμενο μετά φτυσίματος. Φτου να μη βασκαθεί ο μπάτσος με τα ράσα. Σκόρδα, μην τον ματιάσουμε.

Και βέβαια με το Μητσοτάκη θα έχουμε στροφή προς το μεγαλείο της Αρχαιότητας. Το καιρό εκείνο, που υπήρχαν οι είλωτες, οι δούλοι, οι κωπηλάτες στις γαλέρες. Από το πρωί ως το βράδυ θα δουλεύουμε για τα αφεντικά. Και στο τέλος θα μας δίνουν μια κλωτσιά. Χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογηθούν όπως επί ΣΥΡΙΖΑ. Θα μας απολύουν χωρίς να ξέρουμε το γιατί. Αφού θα ξέρει το αφεντικό... 

ΝΔ θέλατε. Εντάξει όχι όλοι το 1/5. Αλλά αυτή είναι η δημοκρατία. Δημοκρατία του 1/5 20% αστική δημοκρατία, 80% φασισμός και αυταρχισμός. 100% Κοροϊδία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2019 στις 1:31 μ.μ.

η αποχη ηταν κατω του 40%, οσοι πηγαν εδωσαν 100% μνημονιακη ψηφο (ισως ακυρα+λευκα να ηταν 2-3% -ΜΕΙΚΤΑ-δηλαδη ακυρα ακομα λιγοτερα κ λευκα σημαινει ο,τι κ να βγει στηριζω, κ ενιοτε κ κυριως πρακτικα) αρα το 1/5 δεν προκυπτει κ τον κωλο σου κατω να χτυπας, αναφορικα με το ποσοι κ ποσο φασιστες ειναι,δεν ειναι μυστικο,απο πριν τα μνημονια, ποσοι πραγματικα εδιναν αντισυστημικη ανθρωπιστικη ψηφο ? ( με ο,τι σημαινει αυτο φυσικα κ για το συνολο, κ για τη σωτηρια του-οχι απο αλλους, αλλα ας πουμε απο ίδια κριση--Ακριβως)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger