Home » , , » Να ορθώσουμε ανάστημα στον Αρμαγεδώνα που φέρνει η κυβέρνηση της Δεξιάς

Να ορθώσουμε ανάστημα στον Αρμαγεδώνα που φέρνει η κυβέρνηση της Δεξιάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 | 12:23 π.μ.


Να ευχηθούμε ότι ο Αρμαγεδώνας που φέρνει η κυβέρνηση της Δεξιάς θα συνοδευτεί και από κάποιες θετικές εξελίξεις.

Θα αφυπνίσει το φοιτητικό κίνημα που εδώ και χρόνια έχει πέσει σε νάρκη.
Ένα σημάδι θα φανεί σήμερα, Πέμπτη 8/8  από την μαζικότητα που θα έχει η πορεία που οργανώνουν φοιτητικοί σύλλογοι και συλλογικότητες, στα Προπύλαια στις 6 το απόγευμα αντιδρώντας   στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, που γίνεται την ίδια μέρα στην Βουλή.

Αυτό όπως που θεωρούμε πιο σημαντικό είναι να δούμε την αντίδραση του εργατικού, ταξικού κινήματος στην πρόθεση της κυβέρνησης να βγάλει στο σφυρί 80.000 ακίνητα, δανειοληπτών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα τοκογλυφικά επιτόκια και δεν καλύπτονται από τον νόμο προστασίας πρώτης κατοικίας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το άτυπο μορατόριουμ από τις τράπεζες για πλειστηριασμούς ακινήτων κάτω από 80.000 σπάει. 

Για να απαλλαγούν από τα «κόκκινα» δάνεια που πλήττουν τους ισολογισμούς τους οι τράπεζες αποκτούν τη δυνατότητα από τον Σεπτέμβρη που θα ανοίξουν τα ειρηνοδικεία να προχωρήσουν σε εκτεταμένους πλειστηριασμούς ακινήτων και για ποσά κάτω από το όριο προστασίας.

Η πρόθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για να προστατέψει τα συμφέροντα των τραπεζιτών είναι να προχωρήσει σε … συνταγή Μαριάνο Ραχόι, με μιλιούνια μπάτσους να πετούν στο δρόμο χιλιάδες οικογένειες, τα σπίτια των οποίων θα βρεθούν στην κατοχή των τραπεζών.

Και εδώ είναι το στοίχημά μας. Αν δηλαδή θα μπορέσουμε να ανακόψουμε αυτή την βαρβαρότητα που προγραμματίζουν κυβέρνηση και τραπεζίτες σε βάρος ανθρώπων της τάξης μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger