Home » , » Τι άραγε κάνει ο πάτερ στον πιστό;

Τι άραγε κάνει ο πάτερ στον πιστό;

Από giorgis , Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 | 7:59 π.μ.


Του Γ.Γ

Επειδή θέλω να έχω ολόπλευρη ενημέρωση και δεν επιθυμώ να δηλώνω άγνοια για τα τεκταινόμενα, στον χώρο της επικρατούσης θρησκείας, σποραδικά επισκέπτομαι μια απ' τις πιο έγκυρες -και αν πιστέψουμε τα στατιστικά που παρουσιάζει η Alexa, με πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα- ιστοσελίδες θρησκευτικού περιεχομένου.

Η ενότητα που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι με τα θαύματα της ορθοδοξίας μας. Και κάθε μέρα έχουμε 2-3. Κι' αυτά έχουν ποικιλία. Απ' την κοπέλα που είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, και έπασχε από αφόρητους πόνους και αφού "σταυρώθηκαν από τον θαυματουργό Σταυρό και τον π. Δημήτριο έγινε καλά", μέχρι την επανάληψη του θαύματος του Λαζάρου. 

Για το τελευταίο θαύμα η ενημέρωση που έχουμε είναι φειδωλή. Δεν μας λέει η ιστοσελίδα πότε και που έγινε αλλά αυτά είναι ανούσιες λεπτομέρειες. Πρέπει να έγινε κάπου στο εξωτερικό, αν κρίνουμε απ' το όνομα του παπά που μεσολάβησε στην Μεγαλόχαρη να το κάνει -Αντρέι Τκατσέφ-  και το όνομα του αναστηθέντα, Ανατόλι.

Με δυο λόγια το στόρυ:

Ενας ευσεβής χριστιανός "ήταν σοβαρά άρρωστος και οι γιατροί δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν με αποτέλεσμα να πεθάνει".  Ο εφημέριος του διάβασε "μια παράκληση προσευχής στη Μητέρα του Θεού, στην οποία συμφώνησαν οικειοθελώς οι συγγενείς του αποθανόντος. Ξεκινήσαμε την προσευχή και, ενώ διαβάζαμε το Ευαγγέλιο, ένας από τους ψαλτες παρατήρησε ότι τα νεκρά βλέφαρα κουνήθηκαν .Αφού διάβασα το Ευαγγέλιο, στη γενική έκπληξη και τη χαρά, ο νεκρός επέστρεψε στη ζωή".

Μέχρι εδώ όλα κατανοητά. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η φωτογραφία που συνοδεύει το θαύμα. Σ' αυτήν βλέπουμε ένα παπά να σπρώχνει έναν τύπο για να τον βάλει σε κάτι που μου μοιάζει για φούρνος. Για ποιο λόγο άραγε;
Να τον ετοιμάζει για ψήσιμο χλωμό μου φαίνεται. Χριστέμποροι είναι, ανθρωποφάγους δεν θα τους έλεγες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

16 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:01 π.μ.

Τι να πεις τι να κανεις!!! Το βλεπουμε ολοι μας τι μεγαλη επιρροή εχει η θρησκεια σε πολλούς ανθρωπους. Επιστημονες ερευνητεςκαι αλλους. Ακομα και σε αριστερους. Και οχι μονο η θρησκεια τους αλλα και οι ρασοφοροι εχουν επιρροη. Και ακολουθουν το σχετικο:(ετσι τα βρηκαμε ετσι τα συνεχιζουμε). - η- ακομααπο φοβο λενε παλιτο κλασικο:(εγω φοβάμαι το θεο).τελικα ας πιστευουν ολοι αυτοι οτι τους αρεσει, αλλα ας μην ενοχλουν και ας μη ασκουν buling σε αυτους που δεν πιστευουν η ειναι αλλων θρησκειων.

16 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:40 π.μ.

Χριστιανο-Ταλιμπάν και στρατός περιφέρουν "θαυματουργή" εικόνα στα στρατόπεδα!
http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/09/blog-post_913.html

16 Σεπτεμβρίου 2019 στις 1:03 μ.μ.

Και εγω απο προσωπικη εμπειρια :ειχα τραυματισμο στο ισχυο και μου εδωσε το κατ το viatryl. και εγινε θαυμα μετα 7 μερες ημουν τελειος παλι. Αυτα τα θαυματα τα γνωριζουν οιεπαγγελματιες χριστιανοι;;;;

17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 1:05 μ.μ.

Σωστοτατος!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger