Home » , » Μπατσάδικες "επιδόσεις" (Βίντεο)

Μπατσάδικες "επιδόσεις" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 | 7:27 μ.μ.


Οταν δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια περατσάδα στα Εξάρχεια και η "μπατσίλα" που υπάρχει στην ατμόσφαιρα να μην σε φτάσει στα πρόθυρα ασφυξίας από την μπόχα της, όταν σε κάθε δρόμο και σε κάθε στενό, οι πραιτοριανοί του συστήματος αποτελούν πια ντεκόρ της περιοχής το χθεσινό κάζο που έπαθαν, είναι κάτι που σου χαρίζει χαμόγελο.

Δεν είναι καθόλου λίγο, μια χούφτα αποφασισμένων αναρχικών νεολαίων να ανακαταλαμβάνουν έστω και συμβολικά, το κτήριο της Σπύρου Τρικούπη 17, να κρεμάνε πανό και να κρεμάνε πανό, να δημιουργούν πανηγυρικό κλίμα, με το σύνθημα «μέσα στα Εξάρχεια μια χούφτα αναρχικοί ξεφτίλισαν το κράτος και την καταστολή», να δεσπόζει.

Ολη αυτή η κυβερνητική προσπάθεια με τα επικοινωνιακά σόου της μεταφοράς ενός κοντέινερ -που το βάφτισαν "ΚΕΠ αναρχικών" και επιστράτευσαν ζωντανές τηλεοπτικές συνδέσεις για την "επιχείρηση"- πήγε στράφι.

Τα βίντεο -όπως αυτό που παραθέτουμε- κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και μάλιστα ξεπέρασαν τα σύνορα της Ελλάδας, ενώ τα σκωπτικά σχόλια που υπάρχουν στο Ιντερνέτ και τα οποία, εκτός των άλλων, ειρωνεύονται τις "επιδόσεις" των κατασταλτικών δυνάμεων, κάνουν θραύση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger