Home » , » Επικίνδυνοι πολιτικοί σχεδιασμοί

Επικίνδυνοι πολιτικοί σχεδιασμοί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 | 7:54 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

"Έξω πάμε καλά" έλεγε ο Αποστάτης το '90. Το "καλά" ήταν ένα πρόβλημα, που θα το είχαμε "ξεχάσει σε 10 χρόνια", αποτέλεσμα της πλήρους υποταγής στα αφεντικά της Ευρώπης και της Αμερικής, που έφερε τη διάλυση ενός συμμαχικού κράτους, της Γιουγκοσλαβίας, ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδας.

Σήμερα η ΝΔ κάνει ακόμα πιο επικίνδυνα κόλπα για εσωτερική κατανάλωση. Την ίδια στιγμή που η χώρα μετατρέπεται σε μια Νατοϊκή βάση κι ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων, όπως μας πληροφορεί αντιπολεμικό site, η ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη Νο2 δημιουργεί ένταση τόσο στα Ανατολικά όσο και τα Βόρεια.

Τώρα οι πατριδοκάπηλοι θέλουν "να τηρηθεί κατά γράμμα η Συμφωνία των Πρεσπών", που πριν τις εκλογές ήταν γι αυτούς το λιγότερο "καταστροφική". Για να χρυσώσουν το "σανό", με το οποίο ταΐζουν τους βλάκες που τους πίστεψαν, δημιουργούν συνέχεια ψεύτικες - φανταστικές ειδήσεις. 

Διάβημα έκαναν γιατί δήθεν δεν τηρείται η συμφωνία! Ποιοι τα λένε; Οι ίδιοι που έλεγαν τα ψέματα πως δήθεν ο Μητσοτάκης είπε στον Πρόεδρο της Βορείου Μακεδονίας "εγώ δεν θα ψήφιζα τη Συμφωνία", πράγμα εντελώς αναληθές και ανακόλουθο με το καλό κλίμα που υπήρχε στη συνάντηση.
Τους προκαλούμε να δώσουν στοιχεία, πως δεν τηρείται η Συμφωνία, όχι κατασκευασμένα με Photoshop, αλλά αναμφισβήτητα. Αλλιώς να σκάσουν! Τους προκαλούμε, εφόσον είναι αλήθεια, να ακυρώσουν τη Συμφωνία! Να δούμε θα τολμήσουν; Γιατί όσο ήταν ο Τσίπρας, η Συμφωνία εφαρμόζονταν.

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα με την Τουρκία. Ο ανταγωνισμός δεν θα βγει σε καλό. Ούτε είναι τυχαίο οι δηλώσεις για το Νομισματικού Σφαγείο, πως ζητά νέα χαράτσια (με τη μείωση του αφορολόγητου), κι αιματηρές περικοπές συντάξεων, καθώς και πλήρη κατάργηση της 13ης σύνταξης, την οποία πάλι έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνεννόηση πάντα με τους τοκογλύφους. Τώρα τι άλλαξε; Ήρθαν χειρότεροι. Ανθρωποφάγοι.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει η ίδια τις περικοπές, για να αγοράσει όπλα. Όπλα, που θα αρχίσουν νέο γύρο σκληρού ανταγωνισμού. Όπλα, που θα χρεοκοπήσουν εκ νέου την Ελληνική Οικονομία και θα φέρουν νέο, χειρότερο Μνημόνιο. Όπλα, που είναι κατά ομολογία των ίδιων "για να βγούμε στην Ανατολική Μεσόγειο", για να στηριχτεί δηλαδή η ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ στην περιοχή με δικές μας θυσίες!

Οι κινήσεις της κυβέρνησης είναι τόσο επικίνδυνες, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν "προδοτικές". Ενώ καταστρέφει την Οικονομία, δημιουργεί φοβερή ένταση με τις γειτονικές χώρες.
Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος επανάληψης της νίλας των Ιμίων. Η κυβέρνηση παγιδευμένη στην προπαγάνδα της σύντομα θα βρεθεί προ του διλήμματος μιας άτακτης υποχώρησης, ή του κινδύνου ενός θερμού επεισοδίου. Με δυο λόγια ο Μητσοτάκης, αν και δεν νομίζουμε, πως ο ίδιος το επιθυμεί, γιατί θα ήταν αυτοκτονία και για τον ίδιο, πάει να μας μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες.

Προειδοποιούμε:

1) Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνουμε για το Λάτση, την EXXON την TOTAL και τις άλλες πολυεθνικές.

2) Δεν θα δεχτούμε καμία απολύτως μείωση στις ήδη πετσοκομμένες συντάξεις μας. Όποιος ονειρεύεται όπλα, να τα πληρώσει ο ίδιος από την τσέπη του.

Για να μην πείτε πως δεν σας το είπαμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger