Home » , , » Τί δουλειά έχουμε εμείς με τα συμφέροντα του Λάτση;

Τί δουλειά έχουμε εμείς με τα συμφέροντα του Λάτση;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 | 2:27 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Θέλετε να εκμεταλλευτούμε τους υδρογονάνθρακες"; Ρωτάνε πονηρά οι εθνικιστές και οι προπαγανδιστές.
"Αν θέλετε, θα πρέπει να πάρουμε όπλα και ενδεχομένως να κάνουμε πόλεμο". Τον πόλεμο δεν τον αναφέρουν, τον εννοούν όμως.
Κάθε λέξη τους είναι ένα ψέμα. Και θα το αποδείξουμε.

Ψέμα πρώτο: Η Ελλάδα έχει υδρογονάνθρακες. Υδατάνθρακες μπορεί, υδρογονάνθρακες θα έχουν οι ξένες Πολυεθνικές και ο Λάτσης. Η κυβέρνηση χαρίζει στο Λάτση τα ΕΛΠΕ. Και τα οικόπεδα σε ξένες εταιρείες.
Το πραγματικό λοιπόν ερώτημα είναι "θέλετε οι ξένοι και ο δικός μας Λάτσης, να πάρουν οτιδήποτε έχει το υπέδαφος μας"; Προφανώς τώρα η απάντηση αλλάζει για τους περισσότερους.

Ψέμα δεύτερο: Θα γίνουμε Σαουδική Αραβία. Καλύτερα όχι υπάρχει φοβερή καταπίεση και τον πίνουν από αντάρτες, χώρια η ζέστη, αλλά εννοούν πως θα γίνουμε πλούσιοι. Όχι μόνο δεν θα πιάσουμε την καλή, θα δώσουμε και από την τσέπη μας!

Για να διεκδικήσουμε την ΑΟΖ που θέλουν, θα πρέπει να πάρουμε νέα πλοία και αεροπλάνα τουλάχιστον.
1 δις κάνει μια Γαλλική φρεγάτα από αυτές που διαφημίζουν. Κρατείστε το γεγονός πως μια εταιρεία που θα κάνει έρευνες και προφανώς θα εκμεταλλεύεται τους φυσικούς πόρους είναι Γαλλική, η TOTAL (καμιά σχέση με το γιαούρτι). Υπάρχει επίσης η Αμερικανική ΕΧΧΟΝ.
Από τις ΗΠΑ θέλουμε τα αόρατα F-35 τα πιο ακριβά αεροπλάνα στον κόσμο μετά τα F-22.
Τα τρία (με το συμπάθιο) 1δις. 6 φρεγάτες και καμιά 30 αεροπλάνα μας κάνουν 16 δισεκατομμύρια! Κάνουμε αμέσως μάγκες τους Γάλλους και τους Αμερικάνους.

Το κράτος θα πάρει όπως είχαμε πει το 3 (πάλι με το συμπάθιο) τοις εκατό, από ότι βγάλουν οι εταιρείες. Δηλαδή για να μην έχουμε χασούρα, κι αν πάρουμε μόνο τα παραπάνω πλοία και αεροπλάνα, θα πρέπει να υπάρχει πλούτος προς εκμετάλλευση κάπου 533 δισεκατομμύρια!
Στην Κύπρο υπολογίζουν το πολύ 200 δις! Είναι δυνατόν σώφρων άνθρωπος να δώσει 16 για να κερδίσει 6;

Και πότε θα τα πάρει και αν. Ενώ τα όπλα τα θέλει τώρα, πριν! Πείτε μου εσείς, αν συμφέρει οικονομικά. Αφήνουμε την καταστροφή του Περιβάλλοντος, τα ηθικά διλήμματα κοκ.

Και μια απορία. Σπύρος Λάτσης: Έλληνας τραπεζίτης, εφοπλιστής και μεγιστάνας της πετρελαιαγοράς. "ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ". Αν λοιπόν γίνει πόλεμος θα έρθει να πολεμήσει ο ίδιος για τα δικά του κέρδη; Χλωμό το βλέπω. Θα στείλει μήπως τα παιδιά του; Κι αυτό απίθανο.
Για τους Αμερικανούς, Γάλλους, Ισπανούς κλπ δεν ρωτάω καν.

Γιατί, ρε κουφάλες φασίστες, να πεθάνουν Έλληνες εδώ, για να κερδίσει ο Λάτσης στην Ελβετία; Μου το εξηγείτε αυτό; Γιατί να γίνουμε "καλοκαιρινοί" για να κερδίσουν οι ξένοι, εθνικιστές του κώλου; Που κι όσοι κάνουν τώρα τον καμπόσο, θα βάζουν μέσον το Μητσοτάκη, για να αποφύγουν το μέτωπο; Δεν τους ξέρουμε από τη θητεία μας τι κότες είναι;

Γιατί να δώσω έστω ένα ευρώ από την σύνταξη και το μισθό, που δε φτάνει να ζήσω, για να φυλάξω τα κέρδη κάποιων δισεκατομμυριούχων;

3.100.000.000 περιουσία έχει ο Λάτσης. Ας ξηλωθεί αυτός, που στο κάτω - κάτω θα κερδίσει, για αόρατα και φρεγάτες.

Εμείς γιατί; Για να πάρουμε το παράσημο της ανοικτής παλάμης; Ρε άστε στο διάολο, εθνίκια του κερατά, άστε στο διάολο πατριδοκάπηλοι. Και τις περικεφαλαίες να τις φοράτε, να σας ξεχωρίζουμε στο δρόμο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7:44 π.μ.

Ακροδεξιοί Εθνοφύλακες θα κυνηγούν Πρόσφυγες παίρνοντας Αμοιβή http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/09/blog-post_533.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger