Home » » Πολλαπλασιαστής δύναμης και μυστικά όπλα.

Πολλαπλασιαστής δύναμης και μυστικά όπλα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 | 6:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μια που ο κόσμος τρελάθηκε, ας μιλήσουμε για όπλα. Έχουμε μυστικά όπλα; Κάποιοι θα πουν εδώ δεν έχουμε μυστικά ούτε στην κρεβατοκάμαρά μας, θα έχουμε όπλα; Καλέ έχουμε!
Ίσως όχι τόσο μυστικά πάντως έχουμε κάτι που δεν έχουν οι Τούρκοι:
Εικόνες! Οι παπάδες περιφέρουν κατά καιρούς εικόνες αγίων στα στρατόπεδα. Δεν είναι τυχαίο. Είναι πολλαπλασιαστής δύναμης. Είναι αυτό που αυξάνει στην αντοχή στα καψόνια, που θα κάνει το φαντάρο να πεθάνει ευτυχισμένος, αφού θα πάει στον Παράδεισο!

Άσε τα θαύματα! Αν κομματιαστούν οι δικοί μας από βόμβες, νάρκες, οβίδες κλπ μια προσευχή και τσουπ! Πάλι πίσω ολοζώντανοι, αρτιμελείς, μάχιμοι έτοιμοι να σκοτώσουν και να σκοτωθούν. Φτάνει να προσευχόμαστε. Με μια εικόνα ρε δε χάνεις ποτέ. Είναι το "cheat", που σου δίνει απεριόριστες ζωές! Μόνο που πραγματικότητα ζεις μονάχα μια φορά θα πουν κάποιοι άπιστοι, άθεοι κομμουνιστές σαν κι εμένα.

«Χριστιανο-Ταλιμπάν και στρατός περιφέρουν "θαυματουργή" εικόνα στα στρατόπεδα», διαβάζω σε ιστοσελίδα.
Και καλά κάνουν, αφού το εμπόριο περνάει κρίση. Αντί να περιμένουν τον πελάτη στο ναό να προσκυνήσει και να τα σκάσει, πηγαίνουν οι ίδιοι περιοδεία.
"Για μία εβδομάδα χιλιάδες πιστοί είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη της Παναγίας Γοργοϋπηκόου η οποία προθύμως υπακούει και ελεεί όλους όσους την ευλαβούνται και την επικαλούνται με πίστη".

"Παναγία μου, θέλω μετάθεση!". "Κάνε Παναγίτσα μου, να απαλλαγώ από τα καψόνια". "Παναγιά μου μια κούκλα! Κάνε το θαύμα σου να ρίξω το μωρό στην έξοδο, κι από μένα μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου". "Μεγαλόχαρη, θα κάνεις κάτι για τους κορέους; Ευχαριστώ"!
Κάτι τέτοια εύχονται οι φαντάροι και ίσως μερικές αιτήσεις για κέρδη σε λαχεία, lotto κλπ. Κι η Παναγία; Θα τα κάνει τα θαύματα. Μόνο που τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Κι αν αυτά γίνονταν επί ΣΥΡΙΖΑ, φανατιστείτε τι γίνεται με τους Ταλιμπάν της ΝΔ. Δεν φτάνουν τα υπόλοιπα τρεξίματα, θα έχουμε περισσότερους αγιασμούς, προπαγάνδα από παπαδαριό, καραβανάδες κλπ - κλπ.

"Αν γίνει πόλεμος θα νικήσουμε γιατί η Παναγιά είναι μαζί μας". Στην Κύπρο με ποιους ήταν; Που η χούντα όλο θεούσες είχε.
Βασικά εγκληματίες δήμιοι ήταν, αλλά... χριστιανοί! Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Εκεί γιατί δεν έγινε θαύμα; Την πέτυχαν σε ρεπό;

Αγάπες μου, η ελπίδα καλή είναι. Το κακό είναι το εμπόριο της. Δεν γίνονται θαύματα εκτός αν θεωρηθεί θαύμα η αφέλεια εκατομμυρίων ανθρώπων τον 21ο αιώνα. Και βέβαια όλα τα θαύματα που λένε τα έχουν δει μόνο αυτοί.
 Ή έχουν παραισθήσεις ή μας δουλεύουν.

Γιατί δεν κάνει κανένα θαύμα η Παναγία να αυξηθεί ο μισθός, η σύνταξη, να ζήσουμε όλοι αξιοπρεπώς; Γιατί αυτό το θαύμα εξαρτάται από μας, από τους αγώνες μας. Κι αν ζούσε η μητέρα του Ιησού, σίγουρα θα έκανε μήνυση στο παπαδαριό για όσα λένε, αλλά κυρίως για όσα κερδίζουν χρησιμοποιώντας το όνομα της. 

Μεγάλη η χάρη των αγίων, αλλά μεγαλύτερη η μπαγαποντιά των αρχιερέων. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger