Home » , » Μοναδικό "ταλέντο" δημοσιοκάφρων του Σκάι να γράφουν απίστευτες μαλακίες και να μην το καταλαβαίνουν!

Μοναδικό "ταλέντο" δημοσιοκάφρων του Σκάι να γράφουν απίστευτες μαλακίες και να μην το καταλαβαίνουν!

Από giorgis , Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:44 π.μ.


Του Γ.Γ.

Παρακολουθώ αρκετά χρόνια την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα.
Ε, μπορώ να πω ότι τέτοια καραμπινάτη μαλακισμένη ηλιθιότητα, όπως αυτή που συναντώ τώρα στην ιστοσελίδα του Σκάι, πιθανόν να μην έχει ξαναπέσει στην αντίληψή μου.

Μιλάμε ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα, περιέχει μια τόσο απίστευτη παπαρολογία, που τα διευθυντικά στελέχη του ΜΜΕ, αν ήθελαν να έχει την παραμικρή πιθανότητα επιτυχίας η προπαγάνδα του μέσου τους, -τουλάχιστον σε ένα αναγνωστικό κοινό που έχει ψήγματα νοημοσύνης- πρέπει να πετάξουν με τις κλοτσιές των συντάκτη του κειμένου και τον υπεύθυνο ύλης του σάιτ.
Κι αυτό γιατί δεν γελοιοποιείται μόνο ο γραφιάς του άρθρου, αλλά και το ΜΜΕ τον φιλοξενεί. Πόσο μάλλον αν είναι ανυπόγραφο όπως το παρακάτω:

Κοιτάξτε τι αναφέρει ο "ξύλινος" τίτλος του: Συλλήψεις πέντε ατόμων στα Εξάρχεια για διακίνηση ναρκωτικών¨. Αυτονόητα ο αναγνώστης υποθέτει ότι οι μπάτσοι συνέλαβαν πέντε πρεζέμπορους. Αυτό δεν λέει ο τίτλος του;

Πάμε παρακάτω, Στον υπότιτλο γράφει:


Ουπςςς εδώ αρχίζει να μπερδεύεται το πράγμα. Οι "διακινητές", οι πρεζέμποροι δηλαδή, "φέρεται" να είχαν στην κατοχή τους "μικροποσότητες ναρκωτικών"
Αρα από πουθενά, μέχρι τώρα, δεν προκύπτει κατηγορηματικά ότι οι συλληφθέντες κατείχαν ναρκωτικά  και μάλιστα τα διακινούσαν.

Προχωράς παρακάτω στο ρεπορτάζ και αυτό σε ... στέλνει αδιάβαστο:

Ειδική δράση, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και με συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε, στην Πλατεία Εξαρχείων.

Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επιχείρησης, προσήχθησαν είκοσι δύο (22) άτομα (19 αλλοδαποί και 3 ημεδαποί), εκ των οποίων συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί, τρεις (3) για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών, ένας (1) γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση και ένας (1) για διοικητική απέλαση διότι στερείτο νομιμοποιητικών έγγραφων για την παραμονή στη Χώρα μας.

Εδώ πια είναι που αναφωνείς: Σταματήστε την γη να κατέβω! 

Οι πέντε διακινητές ναρκωτικών που συνελήφθησαν, όπως έγραφε ο Σκάι αρχικά, στην συνέχεια έγιναν "φερόμενοι κάτοχοι ναρκωτικών". Και ξαφνικά, το δημοσιογραφικό τσακάλι, τους "μειώνει" σε τρεις για να μας αφήσει να υποθέσουμε ότι σ' αυτά τα 3 παιδιά πιθανόν να βρέθηκε πάνω τους κανένα "τσιγαριλίκι".   

Πραγματικά δεν αξίζει βραβείο Πούλιτζερ το πώς μπόρεσε ο δημοσιοκάφρος του Αλαφούζου, να μετατρέψει τους πέντε "διακινητές ναρκωτικών", σε τρία άτομα που συνελήφθησαν γιατί ίσως βρέθηκε να έχουν μαζί τους κανένα μπάφο; 
(Εδώ που τα λέμε, πάντως, στην πλατεία στο Μπουρνάζι που είμαι,  αν ψάξεις 22 θαμώνες της, περισσότερους από 3 θα βρεις να κουβαλάν μαζί τους "χόρτο του θεού", που θα 'λεγε και ο Ηλίας Πετρόπουλος) 

Στην τελική πρέπει να το παραδεχθούμε για τους δημοσιολόγους του Σκάι. Χρειάζεται "ταλέντο" για να γράφουν τέτοιες μαλακίες και να μην το καταλαβαίνουν! 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Σεπτεμβρίου 2019 στις 1:30 μ.μ.

Ποιος τα εγραψε αυτα;;; ο sky;;
Ε!! Τοτε δεν εχει καμια σημασια γενικα ολη του η ειδησεογραφια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger