Home » , , » "Αφραγκούζος"

"Αφραγκούζος"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Α-φρα-γκού-ζος! Α-φρα-γκού-ζος!" Θερμές εκδηλώσεις έκαναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, για να υποστηρίζουν το Σκάει και τον Αλαφούζο, για τη μεγάλη τους προσφορά.

Το κανάλι έχει προσφέρει τόσα στη διαστρέβλωση και τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της ενημέρωσης, ενώ ο πιο κουβαρντάς πρόεδρος ΠΑΕ που πέρασε ποτέ από τα γήπεδα βοήθησε μαζί με άλλους προέδρους στο στήσιμο της μεγάλης ποδοσφαιρικής παράγκας. Τέτοιους άριστους χρειαζόμαστε, για να έχουμε κι εμείς, που κάνουμε σάτιρα, μπόλικο υλικό.

Πρώτη φορά κάποιοι "βάζελοι" αντί για γήπεδο, θα πάνε πορεία. Καλή αρχή. Σε ένδειξη ανταπόδοσης το ΚΚΕ ίσως κατέβει σε κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα του ΠΑΟ, αν και δε θέλω να προκαταλάβω αποφάσεις του Κόμματος. ΑΕΚΑΡΑΑΑ!!!

Οι φίλοι του Τριφυλλιού έφτασαν κοντά το σπίτι του Αλαφούζου και κάποιοι φώναξαν συνθήματα κατά του σπιτιού και όσων μένουν μέσα. Επίσης φώναζαν για "Αλλαγή".
"Αλλαγή"; Ρε μπας και μπέρδεψαν το πράσινο; Να ήταν νοσταλγοί του παλιού ΠΑΣΟΚ; Του Ανδρέα; Τώρα λέγεται ΣΥΡΙΖΑ σύντροφοι. Και προσοχή στις απομιμήσεις. Το ΚΙΝΑΛ μοιάζει με ΠΑΣΟΚ, αλλά είναι ΝΔ.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη σκέφτεται να προτείνει η οικία Αλαφούζου να γίνει μνημείο και τόπος προσκυνήματος για τους "γαύρους" προς τιμή του ανθρώπου, που διέλυσε τον "αιώνιο αντίπαλο" τους.
"Αλαφούζε, είσαι τρέλα, είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα!"

1-1 το ντέρμπι; Με πέναλτι η Πανάθα στο 90; Είδατε, καλοί μου Παναθηναϊκοί, πόσο ωφέλιμη είναι μια πορεία; Πίστευε κανείς πριν το ματς, πως αυτός ο Παναθηναϊκός, που έχει τόσα προβλήματα, θα έφερνε ισοπαλία με το Θρύλο, κερδίζοντας μάλιστα πέναλτι στο 90;

Ας τα βλέπουν, όσοι ήθελαν τον κόσμο στο γήπεδο, κι όχι στο δρόμο. Που έλεγαν πως πρέπει να υποστηριχθεί ο "Αφραγκούζος", με το να πληρώνουν οι οπαδοί το εισιτήριο και να βλέπουν το "περνά περνά η μέλισσα" αντί για ποδόσφαιρο.
Περισσότερο στήριξαν την ομάδα με το να φωνάξουν έξω από το σπίτι του Αλαφούζου, παρά να φωνάζουν στο γήπεδο. Κι ούτε ξύλο ούτε τίποτα.
Αν έκαναν ντου και στο σπίτι του, ο Παναθηναϊκός θα το σήκωνε φέτος.

Και δε με νοιάζει το ποδόσφαιρο, αλλά τρόπος που ο κόσμος διεκδικεί.
Όσο είμαστε απλά θεατές, αυτό που θα δούμε μπορεί να μη μας αρέσει καθόλου.
Αν αποφασίσουμε να "μπούμε μέσα", δηλαδή να βγούμε έξω να διαδηλώσουμε, ίσως μας λάβουν υπόψη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger