Home » , » Εξι χρόνια χωρίς τον Παύλο...

Εξι χρόνια χωρίς τον Παύλο...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 | 3:49 π.μ.

Της Τ.Γ.

Εξι χρόνια χωρίς τον ΑΔΕΡΦΟ μας, που τον γνωρίσαμε αργά, μα τον αγαπήσαμε πολύ...                                                         
Εξι χρόνια με τη ΜΑΝΑ να στέκει όρθια, αλύγιστη, να φυλάει τη μνήμη του ζωντανή και καθάρια, όπως καθάρια ήταν κι η ζωή του...  

Μα κι έξι χρόνια χωρίς κάθαρση, με τα καθάρματα, τους φονιάδες, να βρομίζουν τον αγέρα που ανασαίνουν και τον τόπο που πατούν... 

Κι αν λίγος ο χρόνος που τους απόμεινε μακριά απ'του κελιού τα δεσμά, τούτο λίγη αγαλλίαση μας προσφέρει...                                                                                 

Το αυγό έσκασε, τα φίδια αργά μα σταθερά σε σπίτια μπήκαν και αυλές και με δηλητήριο τους κατοίκους πότισαν...                                    

Και σκοτείνιασαν μυαλά, και μαύρισαν ψυχές...                                                                             

Και οι πνευματικοί απόγονοι της πιο σάπιας ιδεολογίας, τα χέρια τρίβουν με ικανοποίηση για την σταθερή οπισθοδρόμηση σε καιρούς δίσεκτους...

Δική τους η προσωρινή χαρά, δικός μας ο παντοτινός αγώνας... 

Αγώνας να τσακίσουμε και πάλι τους φασίστες και κάθε μορφή έκφρασης τους...                     

Αγώνας να χαρίσουμε στα παιδιά μας το αύριο που τους αξίζει...  


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 

Οι σημερινοί δρόμοι μας περιμένουν....                  

Για τον Παύλο, για την ζωή, για την αξιοπρέπεια και το δίκιο...                                           

Υ.Γ Στην Μυτιλήνη το κάλεσμα είναι στην Πλατεία Σαπφούς στις 6μμ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8:45 μ.μ.

Εκείνο που με τρελαίνει, με εξαγριώνει περισσότερο, είναι πως θα μπορούσαμε να είχαμε προλάβει. Προειδοποιούσαμε για τους ναζιστές εγκληματίες. Λέγαμε συνέχεια, πως είναι κομπλεξικοί δολοφόνοι, πως αν πάρουν θάρρος, θα αρχίσουν τους φόνους.
Λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του αγωνιστή Παύλου Φύσσα ένα παλιοτόμαρο, καλούσε τα μπάσταρδα των SS σε συνεργασία με τη Νέα Δικτατορία (ΝΔ) αρκεί να γίνονταν πιο σοβαροί. Κι οι ναζί σοβάρεψαν. Έβγαλαν τα μαχαίρια και βάρεσαν στο ψαχνό.
Οι ακροδεξιοί παπαγάλοι που έκαναν τόσο κόπο να πλύνουν τις βρομιές τους, είδαν πως τα αγαπημένα τους τέρατα γέμισαν με αίμα αθώου. Και το αίμα είναι δύσκολος λεκές. Σκέφτηκαν λοιπόν να πουν πως το φονικό έγινε για το ποδόσφαιρο!
Αμφιβάλει κανείς πως ο SSkai ήταν γραφείο τύπου της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής; Και δεν ήταν ο μόνος. Ακόμα και τώρα site που επίσημα στηρίζουν τη ΝΔ, θεωρούνται δικά της, βγάζουν προβοκατόρικα δημοσιεύματα υπέρ των φασιστών.
Άλλωστε πολλά από τα ακροδεξιά παράσιτα βρήκαν στέγη στη Νέα Δικτατορία. Προειδοποιούμε ξανά. Ο φασισμός δεν θα περάσει. Αν η ΝΔ σκέφτεται να ρίξει στα μαλακά τους συμμάχους της, ο κόσμος θα αντιδράσει. Όπως έκανε μετά το φόνο του Παύλου. Και η κυβέρνηση θα φέρει ατόφια την ευθύνη. Την ευθύνη για όσα γίνουν, για όσα θα κάνουν οι φασίστες, εφόσον τη γλυτώσουν.
Ακόμα να βγει απόφαση! Ακόμα τους έχουν έξω! Κατά τα άλλα "εγκληματικότητα κάνουν μόνο οι αλλοδαποί". Όχι οι ακροδεξιοί τραμπούκοι, οι ναζί μαφιόζοι, οι συμμορίες της δεξιάς. Ο Παύλος ζει στο μυαλό και στην καρδιά μας. Θα μπορούσε να ζει κανονικά, όπως όλα τα θύματα του ναζισμού.
Αν προλαβαίναμε το κακό. Και δεν υπάρχει δικαιολογία για όλους αυτούς που άφησαν το φασιστικό καρκίνο να αναπτυχθεί ξανά, γιατί ήξεραν. Πέρασαν ακριβώς έξι χρόνια από τότε που δολοφόνησαν τον αγωνιστή Παύλο Φύσσα. Κι οι φονιάδες είναι ατιμώρητοι.
Επίτηδες τους φυλάνε σαν τα μάτια τους. Τους χρειάζονται. Η συμμορία των νεοναζί κάνει αυτά που θέλει η ΝΔ χωρίς να χρεώνεται το κόστος η γαλάζια στάνη. Πριν εμφανιστεί η Χρυσή Αυγή χτυπούσαν τους κομμουνιστές οι τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ. Και δολοφονούσαν, όπως έκαναν με τον ήρωα καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα.
Οι Rangers και Κένταυροι της ΦΟΝΝΕΔ πήραν μετάθεση. Άλλαξαν το όνομα σε τάγματα εφόδου (πιο ταιριαστό με την ιστορία των δοσίλογων είναι αλήθεια) και συνέχισαν τις επιθέσεις. Χωρίς Χρυσή Αυγή η Νέα Δημοκρατία που θα κρυφτεί; Θα φανεί και ο δικός της φασισμός. Άλλωστε αυτά είναι πραγματικά συγκοινωνούντα δοχεία. Αν δεν πήγαιναν από τους ναζί να ψηφίσουν ΝΔ, ο Μητσοτάκης ίσως να μην έβγαινε αυτοδύναμος, κι οι επίσημοι ναζί να έμπαιναν στο τσακ στη Βουλή.
Αν θέλουμε δικαιοσύνη, να βγούμε στο δρόμο. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη όσο κυβερνά το κόμμα της εκμετάλλευσης της διαφθοράς και του φασισμού. Απαιτούμε τη τιμωρία των δολοφόνων. Τώρα! Χωρίς κόλπα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger