Home » , , » Γ. Παπαγιάννης: Ο Ν. Χατζηνικολάου είναι «καραγκιοζάκος», και «δημοσιογράφος του κώλου» - Ο ιδιοκτήτης του realfm προσλαμβάνει τον υβριστή του και τον μισθοδοτεί. Εξοχα!

Γ. Παπαγιάννης: Ο Ν. Χατζηνικολάου είναι «καραγκιοζάκος», και «δημοσιογράφος του κώλου» - Ο ιδιοκτήτης του realfm προσλαμβάνει τον υβριστή του και τον μισθοδοτεί. Εξοχα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:50 μ.μ.

Χοντρό «κάρφωμα» έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην τηλεοπτική του εκπομπή αναφερόμενος σε συνάντηση που υπήρξε μεταξύ Τσίπρα και Χατζηνικολάου η οποία κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
«Σαν επιχειρηματίας ο Ν. Χατζηνικολάου απλώθηκε πολύ και μετά την αποτυχημένη έκδοση ημερήσιας εφημερίδας, σήμερα βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση», μας είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συμπληρώνοντας ότι «κάθε εκδότης όταν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα πηγαίνει χωρίς φανφάρες στο πρωθυπουργικό γραφείο και βρίσκει άκρη».

«Προβλήματα οικονομικά αντιμετωπίζει ο Ν. Χατζηνικολάου», συνέχισε ο ίδιος, εκτιμώντας  ότι η συνάντηση έγινε ώστε να υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για να βγει απ’ το οικονομικό αδιέξοδο ο όμιλος του  Real Group των Νίκου Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή.

Τα παραπάνω γράφαμε σε περασμένη ανάρτηση μας. Γιατί τα θυμηθήκαμε τώρα; Ο λόγος είναι ότι στην ιστοσελίδα του, enikos, διαβάζουμε το νέο πρόγραμμα με το οποίο θα εκπέμπει από την Δευτέρα ο ραδιοφωνικός του ραδιοσταθμός Realfm,
Βλέπουμε λοιπόν ότι ένας από τους δημοσιογράφους που αναλαμβάνει εκπομπή, είναι και ο Γιάννης Παπαγιάννης. Και που βρίσκεται το ενδιαφέρον; Οτι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είχε "λούσει" τον Χατζηνικολάου με ότι "κοσμητικό" επίθετο μπορεί να φανταστεί κανένας. Ο ιδιοκτήτης του Realfm είναι σύμφωνα με τον Γ. Παπαγιάννη «βουτυρομπέμπης της Πολιτείας», «καραγκιοζάκος», «δημοσιογράφος του κώλου», «γλύφτης», «ρόμπα» και άλλα πολλά. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Και εντάξει, κατανοητό είναι ένας επιχειρηματίας των ΜΜΕ, να κάνει μια πολιτική κωλοτούμπα για τα οικονομικά του συμφέροντα. (Αν αληθεύουν οι καταγγελίες Καρατζαφέρη που σημειωτέον δεν έχουν διαψευσθεί)
Το να μισθοδοτεί όμως, ο Χατζηνικολάου, κάποιον που τον έχει απαξιώσει και βρίσει με τον χειρότερο τρόπο, δεν δείχνει ότι δεν διαθέτει την παραμικρή τσίπα και αξιοπρέπεια; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:09 μ.μ.

εγω σοκαρομαι.. νομιζα οτι ολοι (αυτοι) με το σταυρο στο χερι ειναι κ οχι βιζιτουδες καθε λογης με γραβατες.. (κ μαλιστα χωρις ηθος, γιατι οι βιζιτουδες οι λαικες τουλαχιστον, -συνηθως-εστω εχουν ενα μινιμουμ αρχων, την κοινως γνωστη κ μπεσα ελεω συνθηκων αλλα ενιοτε κ οχι μονο αυτων)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger