Home » » Φιμώνει κάθε αντιπολιτευτική φωνή στο διαδίκτυο το καθεστώς της Αγκυρας.

Φιμώνει κάθε αντιπολιτευτική φωνή στο διαδίκτυο το καθεστώς της Αγκυρας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 | 2:16 π.μ.

Η είδηση μπορεί σε μας να φαίνεται απίστευτη, είναι όμως απόλυτα αληθινή. Μας την γνωστοποίησε σύντροφος Κούρδος πολιτικός πρόσφυγας που ζει στην Ελλάδα.

Οπως τον πληροφόρησαν από την Τουρκία, τις τελευταίες ώρες σε μεγάλες πόλεις της γειτονικής χώρας, -Κωνσταντινούπολη, Αγκυρα κ.α- οι αστυνομικές δυνάμεις του Ερντογάν προχωρούν σε μπαράζ προσαγωγών πολιτών στα αστυνομικά τμήματα. 
Ο μοναδικός λόγος είναι ότι ανέβασαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες δείχνουν εικόνες άκρατης βαρβαρότητας των στρατευμάτων που εισέβαλαν στην Συρία, εναντίον άοπλων πολιτών, είτε γιατί έγραψαν επικριτικά σχόλια εναντίον της στρατιωτικής εισβολής.

Τα όργανα του καθεστώτος Ερντογάν, ασκούν αφόρητη ψυχολογική τρομοκρατία σε όσους/ες οδηγούν στα κατά τόπους Α.Τ και τελικά τους αφήνουν ελεύθερους με την υπόμνηση ότι αν το επαναλάβουν θα σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία και θα οδηγηθούν στις φυλακές.

Δεν είναι δηλαδή ότι το καθεστώς της Αγκυρας ελέγχει σχεδόν όλα τα ΜΜΕ της χώρας, αλλά έχει στήσει και ένα τεράστιο δίκτυο με το οποίο παρακολουθεί και τις τοποθετήσεις που κάνουν στο Ιντερνέτ εκατομμύρια πολίτες! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger