Home » , » Ξεπέρασε κάθε όριο το όριο ρουσφετολογίας της Ν.Δ. Διορίζουν μέχρι καταδικασμένους για ατιμωτικά αδικήματα

Ξεπέρασε κάθε όριο το όριο ρουσφετολογίας της Ν.Δ. Διορίζουν μέχρι καταδικασμένους για ατιμωτικά αδικήματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 | 6:12 μ.μ.

Πάντα οι "άριστοι", "αντικρατιστές" -να μη το ξεχνάμε αυτό- έβλεπαν το κράτος σαν λάφυρο και διόριζαν σωρηδόν τα "δικά τους παιδιά". (Μάλιστα, όταν ο μακαρίτης Κώστας Μητσοτάκης είχε βρεθεί στην πολιτική αποστρατεία δήλωνε απροκάλυπτα "έκανα τα περισσότερα ρουσφέρτια. Διόριζα όσους ήθελα").

Σε παρόμοιες εποχές επανερχόμαστε και σήμερα, στην πορεία προς την "κανονικότητα" της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης.
Ιδιαίτερα προνομιακή μεταχείριση έχουν οι δεξιοί δημοσιολόγοι για να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα σιτιζόμενοι από τον δημόσιο κορβανά.
Ετσι τώρα πληροφορούμαστε ότι δυο απ' τους βασικούς αρθρογράφους του ιστότοπου liberal.gr, του Θανάση Μαυρίδη, ο οποίος απηχεί τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις της Ν.Δ, εντάσσονται στο κρατικό μισθολόγιο.
Ο Κωνσταντίνος Μαριόλης σαν μετακλητός υπάλληλος του υφυπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη και ο αποτυχημένος σαν υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., Αντώνης Πανούσος βρήκε πόστο σαν ειδικός σύμβουλος στην ΕΡΤ στη γενική διεύθυνση ενημέρωσης.

Μέχρι εδώ τίποτα το εντυπωσιακό. Η πληροφορία που μας στέλνει με ηλεκτρονικό μήνυμα αναγνώστης μας όμως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και εξωφρενική. 
Με ερέθισμα την χθεσινή ανάρτηση που είχαμε για τους διορισμούς νέων διοικητών νοσοκομείων, μας γνωστοποιεί μια άλλη περίπτωση που λογικά θα έπρεπε να είναι αδιανόητη.  
Μας γνωστοποιεί ότι στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κρήτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο Κικίλιας διόρισε διοικητή τον Γιώργο Χαλκιαδάκη.

Χωρίς να έχουμε άποψη για το ποιόν αυτού του τύπου τα όσα διαβάζουμε από χρήστη του facebook, γι' αυτόν το γιατρό που ανέλαβε να διευθύνει ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας είναι απίστευτα:
"Εχει καταδικαστεί πολλές φορές αλλά στο τέλος αθωωνόταν από το δικαστήριο...Οι συνάδελφοι του είναι εξαγριωμένοι .. η καταδίκη του για τον ανηψιό μου είναι μεν σε πρώτο βαθμό αλλά είναι μη αναστρέψιμη... παίζεται η ποινή..έχει μεγο δόντι..
Αν διαβάσετε σε τι βασανιστήρια υπέβαλε ασθενείς αρνούμενος να γίνει το χειρουργείο τους το οποίο μάλιστα ήταν προγραμματισμένο με άλλους γιατρούς θα φρίξετε. Αν ζούσαμε σε κανονική χώρα θα του είχαν αφαιρέσει την άδεια ... ακόμη και οι γαλάζιοι βουλευτές έβαλαν βέτο στην Κρήτη αλλά δυστυχώς ήταν μαθαίνω θέληση βαρδι Γιάννη και Μητσοτάκη...αυτά... εύχομαι ότι η δύναμη του διαδικτύου και της επικοινωνίας θα αποτρέψει την ανάθεση..."
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger