Home » , » Ο αγώνας συνεχίζεται και είμαστε σίγουροι πως θα είναι νικηφόρος

Ο αγώνας συνεχίζεται και είμαστε σίγουροι πως θα είναι νικηφόρος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 | 6:52 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Πόνεσε πολύ τη Νέα Δικτατορία, τους νεοφιλελέ βρικόλακες, τους νοσταλγούς της φασιστικής χούντας, η μαζική συμμετοχή του κόσμου στις πορείες με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου. Δεκάδες χιλιάδες οι συμμετέχοντες με παλμό και συνθήματα είπαμε όχι στο φασισμό.

Ο Μητσοτάκης την κοπάνησε για εξωτερικό, για να μη χρεωθεί τις εντολές, που ο ίδιος έδωσε για τρομοκρατία και καταστολή.
Οι μπάτσοι χτύπησαν, συνέλαβαν αθώους ανθρώπους, για να εκφοβίσουν, όσους αντιστέκονται, όσους παλεύουν για ανθρώπινα δικαιώματα, όσους θέλουν καλύτερη Ζωή, Παιδεία και κυρίως Ελευθερία.

Η τεράστια συμμετοχή, που έφτανε τις πολλές δεκάδες χιλιάδες, από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που έγιναν, έκανε τους μπάτσους να μην τολμήσουν να πλήξουν τις ίδιες τις πορείες, αλλά να επιτεθούν σε ομάδες ανθρώπων που συμμετείχαν, μετά τη λήξη των συγκεντρώσεων. Ότι όμως και να κάνουν, έχασαν.

Προσπάθησαν τις προηγούμενες μέρες να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας, ώστε να μην κατέβουμε στο δρόμο. Πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο από ότι περίμεναν. Αφού δεν τα κατάφεραν προσπαθούν τώρα να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα με τη βία και τα ψέματα.
Οι μπάτσοι χτύπησαν στο ψαχνό χωρίς καμία αφορμή διαδηλωτές, ενώ οι βόθροι των αστικών ΜΜΕ αποπειρώνται να διαστρεβλώσουν την αλήθεια.

Το Πολυτεχνείο όμως ζει. Ξαναζεί, γιατί οι συνθήκες είναι παρόμοιες. Η χούντα του Παπαδόπουλου, του Ιωαννίδη και των άλλων προδοτών κι εγκληματιών άρχισε να ξηλώνεται από την μεγαλειώδη αντίσταση του κόσμου το 73. Κάθε χούντα καταρρέει, όταν ο κόσμος αποφασίζει να αντισταθεί, να κατέβει στο δρόμο, να νικήσει το φόβο.

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για την αστική δικτατορία του Μητσοτάκη. Δεν μας τρόμαξαν, τους τρομάξαμε.

Το Πολυτεχνείο είναι δική μας επέτειος. Είναι επέτειος της πλειοψηφίας.

Δεν είναι για τους νοσταλγούς της δικτατορίας.

Δεν είναι για τους γελοίους που δέχονται άθλια λογοκρισία.

Δεν είναι για τους δειλούς, για τους υποταγμένους.

Δεν είναι για τους ψεύτες, για τα καθάρματα που θέλουν βασανιστήρια, εξορίες, φυλακίσεις και δολοφονίες.

Χτες πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Δείξαμε ότι δεν ανεχόμαστε μπατσοκρατία, ψέματα, αυθαιρεσία και αλαζονεία.

Αποδείξαμε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μειοψηφία, που στηρίζεται στα ΜΑΤ, τους ασφαλίτες και τους αλήτες ιδιοκτήτες των καναλιών.

Δείξαμε, πως όσο υπάρχει χούντα άλλο τόσο θα υπάρχουν Νομικές και Πολυτεχνεία.
Ο αγώνας συνεχίζεται και είμαστε σίγουροι πως θα είναι νικηφόρος. Άλλη μια δικτατορία των αστών θα πεταχθεί στα σκουπίδια.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger