Home » , » Να δημιουργηθεί ένα αστυνομικό σώμα "λογικής".

Να δημιουργηθεί ένα αστυνομικό σώμα "λογικής".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 | 4:36 μ.μ.


Της Κατερίνας Κ.

Μα είναι δυνατόν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας τόσες χιλιάδες άνθρωποι που πληρώνουν για να αγοράσουν μια εφημερίδα που παρουσιάζει τέτοιες απίστευτες "ειδήσεις", όπως το ¨Μακελειό";

Και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το αναγνωστικό που επιλέγει ένα τέτοιου είδους "ενημέρωση" συνεχώς αυξάνεται. Και το πιο τρομερό είναι ότι συνάντησα στο Ιντερνέτ ανθρώπους να συζητάνε σοβαρά γι' αυτά τα δημοσιεύματα.

Υπάρχουν τόσα σώματα αστυνομικών. Δεν πρέπει να δημιουργηθεί και ένα σώμα "λογικής"; Προσωπικά τρομάζω στην διαπίστωση ότι καθημερινά κυκλοφορούν ανάμεσα μας τόσοι συμπολίτες μας που πιστεύουν τέτοιες παραδοξότητες, ότι δηλαδή υπάρχουν "ακατονόμαστοι σατανολάτρες" και μάλιστα ένας απ' αυτούς δολοφόνησε τον πρώην αρχιεπίσκοπο.
Αυτοί για μένα δεν είναι απλώς αφελείς, αλλά επικίνδυνοι και πρέπει να βρεθούν σε κάποιο ίδρυμα για να τους παρασχεθεί η αρμόζουσα θεραπεία.

Υ.Γ: Σας διαβάζω καθημερινά, αλλά είναι η πρώτη φορά που πήρα το θάρρος να σας γράψω. Δεν θα με ενοχλήσει αν θεωρήσετε ότι το κείμενο του δεν έχει θέση στο μπλοκ σας. Ευχαριστώ.

Β.Κ: Κατερίνα σου απαντήσαμε αναλυτικά στο ηλεκτρονικό σου μήνυμα. Είναι ευκαιρία όμως να ξαναγράψουμε ότι πάντα χαιρόμαστε όταν οι αναγνώστες/ιες επικοινωνούν μαζί μας και ειδικά όταν μας στέλνουν σχολιασμούς για όποιο θέμα νομίζουν.
Οσο αφορά τον Στέφανο Χίο και την έντυπη πατσαβούρα του, πριν κάποια χρόνια του είχαμε στήσει μια "προβοκάτσια", τσίμπησε και μας χάρισε απλόχερα γέλιο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Νοεμβρίου 2019 στις 7:11 μ.μ.

Σωστη η κατερινα. Θεραπεια θελουν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger