Home » , » Το βρακί του Μπάμπη φωσφορίζει, λάμπει (βίντεο).

Το βρακί του Μπάμπη φωσφορίζει, λάμπει (βίντεο).

Από askordoulakos , Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 | 4:02 μ.μ.


«Η παρακολούθησις των κοινωνικών απαιτήσεων και η ικανοποίησης, κατά το δυνατόν, αυτών, αποτελούν τα εχέγγυα κανονικού και σταθερού βίου. Τουναντίον δε, η αδιαφορία των Κυβερνητών πρό των απαιτήσεων τούτων και η παρεμπόδισις ούτω της εξελίξεως μιάς Πολιτείας, γεννά την δυσαρέσκειαν των Πολιτών και προκαλεί την έμπρακτον αντίδρασιν αυτών κατά της Πολιτείας, προκαλεί την Επανάστασιν κατά των Κυβερνητών τούτων και ζητείται ούτω βιαίως η προσαρμογή της Πολιτείας και συγκεκριμένως του Πολιτεύματος, προς τας απαιτήσεις του Πολιτισμού»!

Χρήστος Σγουρίτσας (Συνταγματολόγος): «Επανάστασις, Πολιτεία και δίκαιον» (Εκδόσεις Ελευθερουδάκη 1925)

_______________________________________

Μια άκρως ρηξικέλευθη πρόταση έκανε χθες, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εμφάνισης του στο Action 24, ο Μπάμπης.

«Οι μπαχαλάκηδες ναι, πρέπει να ξεβρακώνονται» είπε ο Χατζηαβάτης της παρασιτικής οικονομικής μαφίας, που εδώ και 10ετίες λυμαίνεται τον τόπο, για λογαριασμό της ξένης ακρίδας.


Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη (ή ευχάριστη)  θέση να συμφωνήσουμε με τη συγκεκριμένη, πρωτότυπη άποψη, περί τον τρόπο  απονομής δικαιοσύνης σε όσους προβαίνουν σε μπαχαλοποίηση της κοινωνίας.

Ξεβράκωμα, λοιπόν, σε όσους τα κάνουν μπάχαλο!

Ξεβράκωμα, σε όσους υπερχρέωσαν τη χώρα με παράνομα και… καλοφάγωτα δάνεια κι έκαναν μπάχαλο την οικονομία, φτωχοποιώντας βίαια τους πολίτες, μόνο και μόνο για να σώσουν τις τοκογλυφικές, ιδιωτικές ευρωπαικές τράπεζες. . .

Ξεβράκωμα, σε όσους εξόντωσαν κι εξοντώνουν τον πληθυσμό, φυσικώς (αυτοκτονίες, ραγδαία αύξηση καρδιακών νοσημάτων, καρκίνου, αυτοάνοσων κτλ) και ψυχικώς (κατάθλιψη, μιζέρια, άγχος) κι έκαναν μπάχαλο χιλιάδες οικογένειες κι αμέτρητες (προσωπικές, κοινωνικές και φιλικές) σχέσεις.

Ξεβράκωμα, σε όσους κατήργησαν την εθνική ανεξαρτησία και τη λαική κυριαρχία, για λογαριασμό της  ΕΕ και του ΝΑΤΟ συμβάλλοντας έτσι στη μπαχαλοποίηση των Βαλκανίων και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου και εκθέτοντας σε άμεσο κίνδυνο ολοκαυτώματος τους λαούς της περιοχής

Ξεβράκωμα, σε όσους στοιβάζουν κι εξοντώνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης χιλιάδες εξαθλιωμένους μετανάστες και πρόσφυγες και κάνουν μπάχαλο την κοινωνία, στρέφοντας (σε αγαστή συνεργασία με κάθε είδους φασιστοειδές) τον έναν ενάντια στον άλλον, μόνο και μόνο για να τα τσεπώνουν κάποιες ΜΚΟ και για να’ χουν φτηνό εργατικό δυναμικό τα μεγάλα αφεντικά της Ευρώπης.

Ξεβράκωμα, σε όσους επέβαλαν την ιδιωτική τηλεόραση των ξέκωλων, των λαμόγιων, των ξεπουλημένων παπαγάλων, των ψυχοπαθών καραγκιόζηδων και των –πάσης φύσης- ηλιθίων κι έκαναν μπάχαλο την αισθητική, την αυτοεκτίμηση  και την συναισθηματική νοημοσύνη του λαού, μετατρέποντάς τον σε μάζα ηλιθίων καταναλωτών, ανίκανο να υπερασπιστεί την πατρίδα του και τα στοιχειώδη δικαιώματά του.

Εν προκειμένω, έχει δίκιο ο Μπαμπούκος: Οι μπαχαλάκηδες ναι, πρέπει να ξεβρακώνονται!

Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

                                                                                                                                 askordoulakos
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger