Home » , » Σχιζοφρένεια

Σχιζοφρένεια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 | 6:51 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Κούλης βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Τα ντόπια αφεντικά είχαν πάντα επεκτατικά όνειρα. Εντατική εκμετάλλευση όχι μόνο εντός συνόρων, αλλά όπου μπορούν. Λόγω του ότι είμαστε αποικία - και το ξέρουν όλοι - οι ιμπεριαλιστικές προθέσεις των καπιταλιστών δεν εκδηλώνονταν τόσο συχνά, όσο στα πραγματικά κράτη.

Έτσι κάνουμε το μάγκα στους αδύναμους γείτονες, καλλιεργούμε μύθους, εμφανιζόμαστε αδικημένοι κοκ. Την ίδια στιγμή γλείφουμε Αμερικανικούς (κυρίως) πισινούς. Αηδία!

Τα αφεντικά λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν ΑΟΖ. Οι Τούρκοι, που έχουν κι αυτοί κηφήνες και παράσιτα, λένε τα δικά τους. Έτσι μπλέξανε με τη Λιβύη. Που, όταν οι ΗΠΑ έριχναν τον Καντάφι και δημιουργούσαν χάος, τα Ελληνικά ΜΜΕ πανηγύριζαν! Το θυμάστε.

Την Ιστορία την ξέρετε. Κι η Ελλάδα κι η Τουρκία στηρίζουν κυβέρνηση Τρίπολης. Εγώ πάλι στηρίζω μήλα Τριπόλεως, όχι κυβέρνηση. Οι Λίβυοι της Τρίπολης προτίμησαν να κάνουν συμφωνία με τον ισχυρότερο “σύμμαχο”: Την Τουρκία. Κι οι ντόπιοι πολεμοκάπηλοι δαγκώθηκαν από τη ζήλια.
Άρχισαν λοιπόν τα ΜΜΕ τους να στηρίζουν τους άλλους, το Χαφτάρ. Μάλιστα πήγε ο Δένδιας να τον δει! Χωρίς όμως η κυβέρνηση να κακοκαρδίζει το ΝΑΤΟ, δηλαδή να αποσύρει τη στήριξή της από την κυβέρνηση της Τρίπολης!!!

Αυτή η σχιζοφρένεια στην Εξωτερική πολιτική, γιατί περί αυτού πρόκειται, μας έκανε εντελώς ρόμπες! Τα καταφέραμε, ώστε να μη μας θέλει κανείς! Ούτε οι μεν, ούτε οι δε. Συν το γεγονός πως είμαστε χρεοκοπημένοι, μας έχουν εντελώς γραμμένους.
Γελοίους μας ανεβάζουν, βλάκες μας κατεβάζουν. Μας θεωρούν αναξιόπιστους. Μας έχουν μόνο για μάδημα. Στη διπλωματία βέβαια τα λένε ευγενικά: Όταν δεν είσαι σε διάσκεψη στους καλεσμένους, είσαι στο μενού.

Έτσι φάγαμε πόρτα στο Βερολίνο από όλους! Κι έμειναν οι Έλληνες μεγαλοαστοί με την όρεξη. Κάτι σαν το Βενιζέλο που περίμενε να αναβαθμιστεί σε γλάστρα του Προεδρικού – τρομάρα του.
Πολύ τσαντίστηκαν λοιπόν οι πλούσιοι με τον παντελώς ανίκανο Μητσοτάκη. Βέβαια αυτός κρατά την κουτάλα και τους κάνει όλα τα χατίρια. Γι αυτό δεν τον ξέσκισαν... ακόμα.
Κι ο Κούλης έντρομος, γιατί πάνε όλα κατά διαόλου, σκέφτηκε ν' αλλάξει κουβέντα. Να βάλει μια του ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρο, η οποία όμως κάνει τα ίδια με μια της ΝΔ.

Το πλεονέκτημά της είναι πως είναι άγνωστη! Γιατί όσο ασχολούμαστε, όσο ψάχνουμε, τόσο βρίσκουμε λόγους να σιχτιρίσουμε. Στο ΣΤΕ Μνημόνια στήριζε. Ό,τι συνέφερε τους τοκογλύφους έκανε. Αλλά δεν είναι τώρα να πούμε γι αυτό. Έχουμε σοβαρότερα θέματα.

Η Ελλάδα λοιπόν είναι απομονωμένη λόγω του ότι θέλει κοψίδια, χωρίς να έχει δόντια. Είμαστε σε άθλια κατάσταση. Δεν είναι μόνο οι σχεδόν ανύπαρκτες υποδομές, που τις διαλύει ο Τρισκατάρατος, για να τις χαρίσει στα λαμόγια, τους κουμπάρους του, ούτε μονάχα το πλιάτσικο που κάνουν τα βαφτιστήρια του, είναι ο αργός θάνατος ενός λαού λόγω της λεηλασίας από τα Μνημόνια.

Μέχρι ο ΓΑΠ να μας βάλει το πρώτο Μνημόνιο, το οποίο επιμηκύνονταν, κουτσά – στραβά, με χίλια δυο προβλήματα, κάπως τα βγάζαμε πέρα, κι ο πληθυσμός αυξάνονταν έστω και ελάχιστα. Σήμερα πεθαίνουμε κυριολεκτικά. Αυτό που έγινε, είναι γενοκτονία! Και φταίνε οι τοκογλύφοι κι οι λακέδες τους.

Τα άλλα κράτη γνωρίζουν πως είμαστε αδύναμοι. Και φυσικά εκμεταλλεύονται τόσο την τραγική μας κατάσταση, όσο την ανικανότητα και την απληστία των κηφήνων, που διάλεξαν οι πλούσιοι για μας. Κάναμε το μοιραίο λάθος να φέρουμε πίσω αυτούς, που μας χρεοκόπησαν, μας ρήμαξαν, τους υπεύθυνους για τα χάλια μας! Αυτό το λάθος, να δώσουμε εξουσία σε αδίστακτους πλιατσικολόγους, θα το πληρώσουμε πανάκριβα.

Η Ελλάδα πρόκειται να διαλυθεί! Γιατί πάει γυρεύοντας γι αυτό. Δυστυχώς! Κάποιοι, που δεν έχω καν λόγια να τους χαρακτηρίσω, θέλουν να μας μπλέξουν σε περιπέτειες για τις οποίες είμαστε εντελώς απροετοίμαστοι.

Ο Μητσοτάκης λέει ψέματα, μας βάζει σ' ένα νέο γύρο εξοπλισμών, που θα μας φθείρει ακόμα περισσότερο, ενώ καλλιεργεί τη μισαλλοδοξία και τον εθνικισμό. Θα μας καταστρέψει!
Τα αστικά κόμματα συναγωνίζονται επίσης ποιος θα είναι πιο πατριώτης στα λόγια. Όλη αυτή η κατάσταση θα ανοίξει νέες πληγές την ώρα που οι υπάρχουσες τρέχουν αίμα και πύον...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger