Home » , » Απίστευτο θράσος και προκλητικότητα μπατσοσυνδικαλιστών

Απίστευτο θράσος και προκλητικότητα μπατσοσυνδικαλιστών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 | 6:14 μ.μ.

Του Σ.Λ

Χτες αναφερθήκαμε σε τμήματα των αστυνομικών οργάνων που έχουν αυτονομηθεί, λειτουργώντας κυριολεκτικά σαν παρακρατικός μηχανισμός.
Σήμερα, διαπιστώνουμε ότι το θράσος και η προκλητικότητα των συνδικαλιστικών εκπροσώπων των αστυνομικών έχει φτάσει σε απίστευτα μεγέθη.

Συναντάμε το πρωτοφανές φαινόμενο, η Ενωση αστυνομικών υπαλλήλων (με πρόεδρο τον Δημοσθένη Πάκο, γνωστό από την φράση "αυτή είναι η τακτική της αστυνομίας και σ' όποιον αρέσει", που είπε για να δικαιολογήσει την εμπλοκή συναδέλφων του στην δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου), να κάνει μια απίστευτη παρέμβαση στην λειτουργία της αστικής δικαιοσύνης τους.

Ούτε λίγο. ούτε πολύ, απαιτούν να διωχθούν ποινικά εισαγγελείς, γιατί άσκησε διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος στους 20 νεαρούς που συνελήφθησαν στου Κουκάκι, στην προσπάθεια τους
ανακατάληψης των καταλήψεων, στις οδούς Ματρόζου και Παναιτωλίου. και όχι σε βαθμό κακουργήματος που θα επιθυμούσαν οι αστυνομικοί.

Και ίσως το πιο εντυπωσιακό απ' όλα είναι ότι ο πρόεδρος της της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορος Σεβαστίδης, αντί να επαναφέρει στην τάξει τους μπατσοσυνδικαλιστές δίνει στην δημοσιότητα ανακοίνωση του όπου παρουσιάζεται απολογούμενος. «Δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητό ότι οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί ενεργούν σύμφωνα με το προσκομιζόμενο αποδεικτικό υλικό και τα στοιχεία που υπάρχουν στην δικογραφία»,αναφέρει σ' αυτή, μεταξύ άλλων.

Αφού, όμως έχουν αυτή την αντίληψη, οι συνδικαλιστικού εκπρόσωποι των αστυνομικών, γατί απαιτούν ... μεσοβέζικες καταστάσεις;
Κανονικά θα έπρεπε να ζητήσουν το νομοθετικό και δικαστικό έργο να ανατεθεί σ' αυτούς. Να απαγγέλλουν κατηγορίες, να δικάζουν να να αποφασίζουν ποινές.

Υ.Γ: Και όλα αυτά την στιγμή που καταγγέλλονται "Πλαστογραφίες και μεθοδεύσεις από την ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση του Λ. Γούλα".
Υπάρχει η καταγγελία σπουδαστή ότι δέχτηκε ξυλοδαρμό από ΜΑΤατζή ο οποίος συνοδευόταν από την απειλή: «Βλέπεις, ρε αρχίδι, δεν έχω ούτε σήμα ούτε αριθμό. Αν θέλω σε σκοτώνω τώρα και σε στέλνω γυμνό στη μάνα σου», και η οποία, πέρασε στα αζήτητα.
Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της οικογένειας Ινδαρέ, καθώς και τα απίστευτα ψέματα που ακούστηκαν εκ μέρους της αστυνομίας, δεν φαίνεται να απασχολούν κανέναν.

Τι άλλο μένει να δούμε στην εποχή της "κανονικότητας"; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger